Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

2 saat kaadar önce alıp geldim. Beyaz 1 aya çıkacak. Kırmızı da parçalı da mükemmel ötesi. Hayatımda gördüğüm en güzel formalar. Forma kalitesi zaten 24 yaşındayım böyle bir formamız olmadı. Forma biriktirdiğimi de düşünürsek güvenebilirsiniz bana=)
ayrıca kamp ürünleri de müthiş kaliteli ve inanılmaz güzel duruyor. Bu sene çok para harcatıcak store gibi. Helal olsun Nike'a.

edit: formalarda TR bayrağı yok. Nike ekstradan yolladı onları. Malesef formaya da adam gibi yapıştırmayı daha becerememişler. Çözümünü bulunca formanızı götürüp ücretsiz olarak baskı yaptırabilecekmişiz. TR bayrağının yerleri çok güzel bence. Ama beğenmeyenler de gidip formayı alabilir şu an bayraksız olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

toggie said:

ben nike'ın formalarını hic begenmiyorum. bazı ulke formaları dısında cok kotu is cıkarıyolar. adidas bu konuda eziyor.

hayır adamlar resmen dalga geçiyorlar kalitesizlik konusunda, milli takım formaları da böyle barcelona formaları da böyle ...

madem bayrak koyma zorunluluğu var, kendi logondan taviz ver ve ortaya al. Adidas mesela yapıyor. Normalde sağ göğüste bulunan logo, ortaya bayrak vs. koyulacaksa kendi logosunu orta üste koyuyor. FB ve BJK formaları güncel örnekler,

Nike'tan cidden nefret ediyorum. Forma koleksiyonuma bile Manchester United dışında Nike forma katmıyorum, son 2 yılda sadece geçen yılın Porto formasını aldım bir tek Nike forma olarak ...

Gereksiz bilgi olacak ama bana kalırsa en güzel formaları Lescon üretiyor sfdsa

Patchleri, reklamları falan süet yapıyor adamlar. Kalite pışkırıyor şerefsizim,

ya arsenal forması var bende, onda da suet isim ve numara kısımları. lescon nedir yani sdf. buyuk/kucuk takım ayrımı yapılıyor bence nike tarafında.

zaten turk telekom yazısı rezalet. bi de bu yırtılmıs yere yama yapar gibi bayraga yer bulamama meselesi iyice formanın icine etmis. turk bayragı olmasa parcalı cok guzel gorunecekmis oysa. bi de yakasını da becerememisler.

malzeme kalitesini gormedigimden bilemeyecegim, ama milli takım icin yaptıkları benim giydigim dondan, atletten daha kaliteli degildi.

hırvatistan, brezilya ve biraz da fanı oldugumdan arselan formalarını begeniyorum. digerleri tırt.

adidas'a bakıyosun arjantin, almanya, bayern, madrid say say bitmiyo iyi forması olan takımlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben Arsenal formalarını da beğenmiyorum, üçüncü formaları çok rezil oluyor özellikle bir tek home'lara özen gösteriyor.

Bu arada bir kaç şey öğrendim bu formalarla ilgili, doğru mu bilmiyorum ama Nike 4 ay önce baskıya vermiş bunları, o zaman Türk bayrağı kesin olmadığı için düşünülmemiş ve yeniden tasarıma girmemiş formalar, işinize gelirse çekilmiş bir nevi,

Bir tek taraftar formaları satılacakmış GSStore'da, bayrakların da olduğu maçta giyilen formalarda sadece Nike Store'larda 180TL'den satışa çıkacakmış. Bu da Nike'in yeni olaylarından biri,

T şeridi ve hava deliklerinin olduğu Fransa forması mesela sadece Nike Store'larda 150TL'ye satılıyordu. Gerçi bilimsel olarak performans arttırıyor, yorgunluğu alıyor vs. diyorlarda ne kadar :D Basit taraftar formaları da düz kumaş diyelim işte, 70-80TL'den diğer yerlerde satılıyordu, Nike ortaklarında diyelim.

Şimdi basit replikalara 110-120TL istemek ayıp cidden, 20TL'de isim baskısı desen 140TL'ye, hadi en ucuz 130TL'ye taraftar forması alacaksın. Bu çok kötü birşey ya,
Sosyal ağlarda paylaş

Basit replika falan değil. T-bant ve delik harici birebir aynı. Gidip görmeden yorum yapmayın. Mükemmel kalitede inanılmaz.

edit: taraftar forması 85TL. o mesela kötü. Kendi kalitesine göre 50 falan olması lazım onun.

edit 2: 200 TLlik T-bantlı ve delikli formada amblem yapıştırma. Ben mesela dikişli armayı tercih ederim. Ayrıca dediğim gibi gidip görseniz ne kadar kaliteli olduğunu görceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

Basit replika falan değil. T-bant ve delik harici birebir aynı. Gidip görmeden yorum yapmayın. Mükemmel kalitede inanılmaz.

edit: taraftar forması 85TL. o mesela kötü. Kendi kalitesine göre 50 falan olması lazım onun.

edit 2: 200 TLlik T-bantlı ve delikli formada amblem yapıştırma. Ben mesela dikişli armayı tercih ederim. Ayrıca dediğim gibi gidip görseniz ne kadar kaliteli olduğunu görceksiniz.

he ben fransa forması üzerinden değerlendirdim, onla iki tip vardı. Taraftar + maç forması olarak. Burada 3 çeşit yapılmışsa bilemem.

T-bantlı formalar bu arada o fiyata gerçekten değer. eğer "babamın parası var, ne yapar eder alır formayı, giyecem formayı vuracam kırbacı" diyorsanız. Giydim ben ve cidden insanın üstüne bir rahatlama getirtiyor, çok kral formalar. Nike'ın bir tek bu yönünü övebilirim aslında sdfdsa

edit: Fransa formasını giydim, GS'nin ki de aynıdır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada melonun menejerinin şirketinden açıklama gelmiş.

said:
"Promoesport Bcn, Melo'nun Galatasaray'da devam etmesi için anlaşmaya varılamamasının arkasında, futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster'in ekonomik çıkarları olduğu iddialarını tamamen yalanlamaktadır. Felipe Melo'nun arzusu ve isteği Galatasaray'ın renklerini savunmaya devam etmektir. Mevcut durumda Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray arasında tam anlaşma vardır. Tek eksik kulüplerin anlaşmaya varmasıdır. Eğer Galatasaray ve Juventus bir anlaşmaya varırlarsa, Felipe Melo, gelecek sezon mutlu bir şekilde Galatasaray'da devam edecektir."
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam gibi bi tasarımcının olaya el atması lazım. yani dunyada hicbir kulup o turk telekom yazısını o sekilde kabul etmez, etmemeli. sen bizim formamızı cirkinlestiremezsin, git adam gibi bi yol bul reklam yapacak diye geri cevrilmesi lazımdı en bastan.

ama tabi genelde burada prestij degil para konusuyor. parayı carptın mı agzına ikna edemeyecegin adam yok turkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı formaya sarı telekom yazısı gitmemiş bence

ayrıca kol ve yaka siyah yerine yine kırmızı olsa çok daha güzel olurmuş

geçen sene sarı aldım bu sene beyaz

her sene bi forma alıyorum sdf

gerçi storedan sene içinde baya bişi alıyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu resimlere bakıp gaza geliosunuz da orjinalleri aslan gibi mükemmel. sabonisin koyduğu resimdeki parçalı renkleriyle benim bugün aldığımın alakası yok. kırmızı forma da 10 kat daha güzel o resimlerden.
Türk Telekom fontunun da nesini beğenmediniz çok anlamadım. Gayet hoş.
Sosyal ağlarda paylaş

T harfindeki gayliği kabul ediyorum sdfsd abi ama şimdi şöyle birşey var adamlar bu logoyu mu koysaydı:

arialı falan formalardan daha iyi bence

edit: bu arada valla diyorum kaç yıldır GS forması almıyorum güzel değil diye. hatta belki marshallı dönemden beri en gönül rahatlığıyla aldığım formadır.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...