fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Torres'in maliyetini ve yıllık kazancını bilmeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Çilek" dediği İspanyol golcü için Tulun'un araştırma yapmasını istedi. Başkan Aysal, "Transfer edersek, 100 bin formasını satarız" dediği Torres'in ismini yönetimdeki arkadaşlarından bile bir sır gibi sakladı. hayal gücüne bak habertürk akıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yuh. sunlari sikarken hic mi bi oturup dusunmuyolar yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 2.30'ta forma lansmanı var GSTVde. 4ten itibaren de storelardan alınabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 NTVspor da yayinliyormus iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2011/12/cilek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ne kalitesiz bir organizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 forma lansmanı var, gstv ve ntvspor veriyo şu an. sızan formalar direk. beyaz forma çok güzel duruyo, kırmızı beklentinin altında. parçalı da güzel aslında da yaka biraz garip görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 guzel formalarda sortlardaki kocaman nikon yazisi cok bozmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 organizasyon komik derecede kötü yalnız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 parcali formanin kirmizisini cok acik geldi bana hosuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bu forma fakedi galiba ama geçen sene mi ne çıktıydı bi ara.çok daha güzeldi.ama görememiştik bu kırmızıyı beğenmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Lansmandaki parçalı formanın fiyatı 119tl olacakmış bir de 80tl'ye taraftar forması çıkacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 mankenler neden zenci sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Aslında Türk bayrağının ortada olması güzel de, maalesef bizim bayrak İtalya'daki scudetto gibi güzel durmuyor, no offence:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ben nike'ın formalarını hic begenmiyorum. bazı ulke formaları dısında cok kotu is cıkarıyolar. adidas bu konuda eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 beyaz olan akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 turk bayragi yakismamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 mankenleri unal aysal seçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 unal basgan kiyak gecmis kuslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 toggie said: ben nike'ın formalarını hic begenmiyorum. bazı ulke formaları dısında cok kotu is cıkarıyolar. adidas bu konuda eziyor. hayır adamlar resmen dalga geçiyorlar kalitesizlik konusunda, milli takım formaları da böyle barcelona formaları da böyle ... madem bayrak koyma zorunluluğu var, kendi logondan taviz ver ve ortaya al. Adidas mesela yapıyor. Normalde sağ göğüste bulunan logo, ortaya bayrak vs. koyulacaksa kendi logosunu orta üste koyuyor. FB ve BJK formaları güncel örnekler, Nike'tan cidden nefret ediyorum. Forma koleksiyonuma bile Manchester United dışında Nike forma katmıyorum, son 2 yılda sadece geçen yılın Porto formasını aldım bir tek Nike forma olarak ... Gereksiz bilgi olacak ama bana kalırsa en güzel formaları Lescon üretiyor sfdsa Patchleri, reklamları falan süet yapıyor adamlar. Kalite pışkırıyor şerefsizim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bu arada o Türk bayrağı ortada olmayaymış, bildiğin sezonun en iyi forması olabilirdi beyaz forma. Çok sevdim, gerçi diğer takımlarınkini görmedik ama :D Bursaspor'un da forması hoştu bu sezon gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 parçalıda türk bayrağını koymaya yer bulamamışlar gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 şu türkye amblemini neden hayvan gibi yuvarlak içine alıyolar ya yap işte ay yıldız bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar