Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

burak hamit dany iyi transferler ya umut da var ekstradan

elmanderin yanına gol atabilecek adam gelsin iyidir diyorduk üstelik burak-selçuk işbirliği olayı var

dany'i çok beğeniyordum 3. stoper için iyidir, hem yavaştan ujfalusi reyis rotasyona geçecektir güzel

hamit zaten alınabilecek en iyi türk sağ açık oynuyor oluşu çok iyi eboue ile yer değişip değişip oynarlar

umut milli takımda ne kadar çalışkan olduğunu gösterdi biraz kazma olsa da yararlı futbolcu

culio gelecek geçen sezon aradık adamı resmen

geriye bir tek melo kalıyor kesin alınması gereken. ne olursa olsun onu alırsak sırtımız yere gelmez. amrabat da gelecek gibi duruyor o zaman eksiksiz olacak kadro. şu önümüzdeki 2 sene şlde gruplardan çıksak iyi olur takım puanının toparlanması amacıyla, ki bu kadro bunu kotarır bence. bu sene zevk verecek gibi duruyor takım, süper lig'in yine en güçlüsüyüz kağıt üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de warcraft mantığıyla anlatacak olursam, eskiden fener maçlarında 11 kişilik takımlarımızda iki üç adam carry, geriye kalanlar da bu adamlara support oynuyorlardı. Güçsüz durumda olan tower defense yapıp assasinlerle iş yapmaya çalışıyordu. Şimdi sanki sahada 9v9 kıran kırana mücadele olacak gibi geliyor. Iki takım da mevki anlamında biraz daha homojen dağılımlı oynayacak ve oyuna daha çok kişi katkı verecek gibi geliyor bana. Bu da takımlarımızın geliştiğini gösteriyor. Umarım bu güzel gelişim avrupada da meyvesini verir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bir aydır girmiyomusun. dur lan bi gireyim dedim dun aksam. baktım ah'ye koydugumların yarısını satmısım yarısı geri donmus ve silinmesine 1 gun kalmıs. mailbox full yazıyodu bi de. sans eseri kurtardım. bugun de biraz archaeology kastım. ama yine sıkıldım. cekilecek iskence degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadri Şener, golcü oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ın kendilerine haber vermemesine tepki gösterdi.

"Burak Yılmaz transferi sonrası Galatasaray ile dostluğumuz bitti" diyen Trabzonspor Başkanı, "Dost kalmamız daha önemliydi. Ancak son gelişmeler sonrası Galatasaray ve Burak defteri kapanmıştır" diye konuştu.

Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bizden 100 Burak gider, ama Galatasaray bir tane Trabzonspor dostluğunu bulamaz. Galatasaray'da artık tek arkadaşımız kalmadı, ama şöyle bir tavsiyem var; Sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray"a pek yakışmıyor bunlar. Burak'ın karakterinin böyle olduğunu bilmiyordum o benim yanılgım oldu. Demek ki Galatasaray Lisesi'nin müfredatına bir-iki ders daha eklemek lazım."

beter ol sadri!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...