Zep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 pato iyi olurdur ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bende bi duyum aldım ama söylemicem :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 khala said: Messi'yi bilmem de kombineler geldi çok şükür :). ben alamadan kombine bitti adama kaç tane gelmiş lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 patiyi duyumcular basmış asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 higuain geliyor rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mokoko said: bende bi duyum aldım ama söylemicem :))) fener baba'yı alıyormus? http://www.transfermarkt.at/de/baba/profil/spieler_69819.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 qomik jojuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 khala'nın duyumlar genelde çıkar. Çıkmazsa da anlaşılamadığı için çıkmıyordur, zaten anlaşma evresinden sonra herkes öğreniyor, öncesinde de patlama riski var. Arada konuşuruz bu konuları da, ama henüz hiç yoktan uydurma bir haber saldığını ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 CthuLhu said: khala said: Messi'yi bilmem de kombineler geldi çok şükür :). ben alamadan kombine bitti adama kaç tane gelmiş lan =( adamin tam onunden kombine aldim demin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Olm bakmasam VIP den alacaktın parana yazık olacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kimi alamadik la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hangi tribünden aldınız siz bu sene? abi 1350liklerin yerini beğenmiyorum geri kalan da bana tuzlu geliyor fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 pastore'yi alamadık kaka'nın da bonservisi çok geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Doğu üst 416'dayız yerimiz baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 nilmar da katar'a gitmis ya akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 burak hamit dany iyi transferler ya umut da var ekstradan elmanderin yanına gol atabilecek adam gelsin iyidir diyorduk üstelik burak-selçuk işbirliği olayı var dany'i çok beğeniyordum 3. stoper için iyidir, hem yavaştan ujfalusi reyis rotasyona geçecektir güzel hamit zaten alınabilecek en iyi türk sağ açık oynuyor oluşu çok iyi eboue ile yer değişip değişip oynarlar umut milli takımda ne kadar çalışkan olduğunu gösterdi biraz kazma olsa da yararlı futbolcu culio gelecek geçen sezon aradık adamı resmen geriye bir tek melo kalıyor kesin alınması gereken. ne olursa olsun onu alırsak sırtımız yere gelmez. amrabat da gelecek gibi duruyor o zaman eksiksiz olacak kadro. şu önümüzdeki 2 sene şlde gruplardan çıksak iyi olur takım puanının toparlanması amacıyla, ki bu kadro bunu kotarır bence. bu sene zevk verecek gibi duruyor takım, süper lig'in yine en güçlüsüyüz kağıt üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Geçen sene en iyi topu biz oynadık zaten. Pas trafiği en net ve göze hoş gelen takımdık. Oyunu karşı sahaya yıkıp baskı ile oradan çıkartmayan bir anlayışımız vardı. Elmander'in yanına bu baskıya katkı sağlayacak adamlar geldi. Ben Umut'un da oynamasını isterim açıkçası bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bir de warcraft mantığıyla anlatacak olursam, eskiden fener maçlarında 11 kişilik takımlarımızda iki üç adam carry, geriye kalanlar da bu adamlara support oynuyorlardı. Güçsüz durumda olan tower defense yapıp assasinlerle iş yapmaya çalışıyordu. Şimdi sanki sahada 9v9 kıran kırana mücadele olacak gibi geliyor. Iki takım da mevki anlamında biraz daha homojen dağılımlı oynayacak ve oyuna daha çok kişi katkı verecek gibi geliyor bana. Bu da takımlarımızın geliştiğini gösteriyor. Umarım bu güzel gelişim avrupada da meyvesini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 wow'u kıs abi sen biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Yok ben hon oynuyorum. Burada da oynayan çok kişi var diye geyik yapayım dedim ama iyi açıkladım şimdi kabul edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 valla ben bir aydır girmiyomusun. dur lan bi gireyim dedim dun aksam. baktım ah'ye koydugumların yarısını satmısım yarısı geri donmus ve silinmesine 1 gun kalmıs. mailbox full yazıyodu bi de. sans eseri kurtardım. bugun de biraz archaeology kastım. ama yine sıkıldım. cekilecek iskence degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Sadri Şener, golcü oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ın kendilerine haber vermemesine tepki gösterdi. "Burak Yılmaz transferi sonrası Galatasaray ile dostluğumuz bitti" diyen Trabzonspor Başkanı, "Dost kalmamız daha önemliydi. Ancak son gelişmeler sonrası Galatasaray ve Burak defteri kapanmıştır" diye konuştu. Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizden 100 Burak gider, ama Galatasaray bir tane Trabzonspor dostluğunu bulamaz. Galatasaray'da artık tek arkadaşımız kalmadı, ama şöyle bir tavsiyem var; Sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray"a pek yakışmıyor bunlar. Burak'ın karakterinin böyle olduğunu bilmiyordum o benim yanılgım oldu. Demek ki Galatasaray Lisesi'nin müfredatına bir-iki ders daha eklemek lazım." beter ol sadri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yoo haber vermişler hatta üstüne oyuncu da teklif etmişler. ne ağladı bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 o klise haline geldi "gs oyuncumuzu caldı" lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Melo'yu almak için önce TS ile sözleşme imzalamasını bekliyoruz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar