Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ambrabat GS'ye atılan kazık olur. Tamam göze hoş gelen bir futbolu var ama istikrarsızlık abidesi ve herşeyden önce sorunlu bir adam. FT FT FT diyorsunuz ama FT'de adam edemezse elde öyle bir patlar ki ...

8.5 milyon euro büyük para, birde maaşı vs. olacak bunun. GS o paraya çok daha üst sınıf adamlar getirtebilir. Nedir bu Ambrabat sevdası anlamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyata çok takıldınız da. 8 değil 10 15 milyon arasındaki futbolcular avrupada 2. sınıf adamlar. amrabat da 2yle 3 arasında gidiyo ama o futbolcularla arasındaki fark tsl de oynamış, uyumu sorunu yok, ben galatasarayda oynamak istiyorum diyor, muhtemelen 2 3 sezon sonra da avrupaya gider.

bu fiyata avrupadan alacağın adam bundan iyi olmaz, üstünde bi de gönülsüz gelebilir, mecburiyetten gelebilir emekli olayım diye. bu fiyata sonradan satılacak genç yetenek olmaz avrupadan. artıları ediyo zaten 8 milyon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...