Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ben Almancılardan hafif çekiniyorum açıkçası. Hani yetenek olarak değil ama karakter olarak. İyi incelemek lazım çünkü Barış Özbek, Berkant gibi olanları da var Hakan Balta, Hamit gibi olanları da var (dediğim gibi yetenekten bağımsız), gelip de burada sapıtmasınlar sonra..
Sosyal ağlarda paylaş

Tribun Dergi ‏@tribundergi
Galatasaray'in bugun oynayacagi hazirlik maci TSI 19:00'da. Rakip takim belli degil henuz.

bu ne be ? hali saha rakibi mi eheu

bu arada hamit, melo, selcuk. 4-3-3 te cok etkili olabilirler bence. assaidi engin elmander de ileride falan. devamlilik saglanirsa sampiyon olur gs kanimca.

p.s. assaidi yi tanimiyorum, engin'i de begenmiyorum. ama is yaparlar turkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

4-3-3 uğursuz taktik abi. Gerçi 2009 kadrosunun hücum hattıyla (Arda-Baros-Keita) Hamit-Melo-Selçuk orta üçlüsünü karma yapsak kral olurdu.

Fakat 4-4-2 bu sezon başarıyı getirdi. Üstelik bu sezon daha da üstüne konulacak organizasyonun Elmander'in yanına pastadaki çileğin geleceğini varsayarsak shdfshdf

Bu arada net 6-7 senedir adı her transfer döneminde Galatasaray ile anılan bir oyuncunun alınması sevindirici, darısı Insua ve Gallardo'nun başına
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Üstelik bu sezon daha da üstüne konulacak organizasyonun Elmander'in yanına pastadaki çileğin geleceğini varsayarsak shdfshdf

gs topiclerinde pastanın üstündeki krema,çilek,vb sosların kullanıldığı deyimleri kullanmak yasaklanmış abi,fb ve bjk topiclerinde hala kullanılabiliyor.

barnacle said:

hani 3,2 di?

dün kesinleşmeden öyle konuşuluyordu,yıllık ortalama 4 milyona filan eder,çok kötü değil bence kimlere verilmedi bu paralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer dedikoduları, görüşmeler çıktığından bu yana Real Madrid'in fikrini soran yoktu; Gs aldı Fb daha fazlı verdi derken bugün ilk kez Real ile görüşüldüğü KAP'a bildirildi. Sözleşmesi daha devam eden Hamit kalitesindeki bir oyuncu için ödenecek bonservis bedeli 2,5 milyon euro.

Yıllık ücreti bana da fazla geldi fakat RM'den bu kadar kelepire kapatmışken yıllık ücret konusunda biraz bonkör davranılması anlaşılabilir bir durum.

Şu an ligde en fazla kazanan oyuncu yanılmıyorsam Sow, bonservisine de epey ödendi. Hiç telafuz edilmedi, çünkü Fransa ligi gol kralı ve yabancı. Melo bitince de 7-8 milyon bonservis+en az Hamit'inki kadar bir yıllık ücret olacak, ama bunun yarısı kadar konuşulmayacak.

Yerli piyasasının şişmesine karşıyım fakat Selçuk, Hamit, Arda vb. adamlar telafuz edilirken doğru referanslar alınmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...