Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Durumu mu anlatıyım kısaca. Göztepe'de oturuyorum ve şuan iş değiştirme sürecindeyim. Eski işim Güngören'deydi ve şirket alıyordu evden. Şimdi bağdat caddesinde işe başlıyorum ve evime 3 km falan. Araba almak istemiyorum zira istanbul'da trafik/benzin olaylarından araba kullanmak istemiyorum. Onun yerine Vespa PX 150 modelini almaya karar verdim (8,5k oluyor). Sol ayakta vites sağ ayakta fren gaz var diye okudum (teknik bilgim yok fazla). Eğlenceli olabileceğini düşünüyorum. Fiyat/Performans (burada performans görüntü vb her etken) açısından kullanan, önerecek yada beni (araba al daha iyi diye) vazgeçirmek isteyenler 1-2 bişey yazabilir mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Daha once kullanmadiysan ucuz scooterla basla , sonra aprillia piaggio vespa falan denersin bence. 1 sene falan kullanip kaliteli alete gecersin alistiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 3 km? Yürürdüm ben olsam, 15 dakika sürer en fazla. Spor olur hem, yürümek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 3 kmyi 15 dakkada nasıl yürüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bostancı-şaşkın arasını 20 dakikada yürüyorum sanırsam. ve işim de yakında olsa kesin yürürdüm diye tahmin ediyorum. bağdat caddesi tam yürümelik oluyo sabahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Esh said: Daha once kullanmadiysan ucuz scooterla basla , sonra aprillia piaggio vespa falan denersin bence. 1 sene falan kullanip kaliteli alete gecersin alistiktan sonra lahmacuncu motorlarıyla başlayacaksam şahsen hiç başlamam. yürümek veya toplu taşıma daha cazip olur o zaman. racing tipi motorda var daha ucuza ama benim hiç tarzım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 3 km ne abi yürü doğru dürüst iki adım yol max 15 dakika sürer. ya da al yüzelli liraya bi bisiklet onla git gel 8.5k vespa niye alırsın sadece 3 km yolu gitgel yapmak için. ha diyosan ki vespa keyifli görünüyo, kız arkadaşımı atarım arada arkama öyle 5 10 km gezinir geliriz, al o zaman vespa. ama 3 km yol için alacaksan değmez yani. gerçi bi saniye lan 3 km aslında 15 dakkadan fazla sürebilir sdgfgf bi düşününce yarım saat falan sürer herhalde ya. hatta daha bile fazla sürebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 sağ ayakta gaz nasıl oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 3 km yarım saat? 100 kilo adamlar mısınız abi? İstiklal caddesinde yürüdün mü hiç, baştan sona? 10-15 dakika arası alıyordu beni orayı yürümek ve Cihangir'de otururken neredeyse hergün yürüyordum, eminim yani. İstiklal caddesi 2 km'den biraz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Şimdi Yandex'den yol çizerek ölçtüm, her sabah 4 km yürüyormuşum okula giderken, 35 dakika sürüyor. Ben mi hızlı yürüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Loxias said: Esh said: Daha once kullanmadiysan ucuz scooterla basla , sonra aprillia piaggio vespa falan denersin bence. 1 sene falan kullanip kaliteli alete gecersin alistiktan sonra lahmacuncu motorlarıyla başlayacaksam şahsen hiç başlamam. yürümek veya toplu taşıma daha cazip olur o zaman. racing tipi motorda var daha ucuza ama benim hiç tarzım değil daha önce motora bindin mi işte onu soruyorum, motorcu bakış açısıyla bir trafik kültürün varsa başla vespadan. bi de lahmacuncu motoru olması gerekmiyo, suzukinin güzel scooterları var yarı fiyatına, ben işletmemde x senedir x marka scooter kullandım, parça fiyatı/kalite bakımından en rantabıl firma suzuki geldi. aprilia ve piaggio da kullandım mesela, yedek parçaları çok pahalı ve istediğin zaman bulunmayabiliyo. tabi biz it gibi kullanıyoruz burda, onun da payı var yıpranmada. sen tek kişi günde 10km için kullanacaksın. 2-3 senede 1 değiştirirsin ekonomik ömrünü tamamlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Benimde okulla 3kmden birz fzla mesafe var ,25 -30 dk sürüyor yürüyerek,çok rahat yürünür yani ki düz yol falan değil benim ki sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi okula yürümek ile işe yürümek arasında fark var. yürüdüğün yer 8-9 saat poponu kaldırmadan çalıştığın yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yağmurda çamurda soğukta napcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Loxias said: abi okula yürümek ile işe yürümek arasında fark var. yürüdüğün yer 8-9 saat poponu kaldırmadan çalıştığın yer. ben diş hek. okuyorum abi 8-9 saat popomu kaldırmadan nasıl çalışılır biliyorm asdf yağmurda,çamurda motor kullanmak daha bile kötü olacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 6 ay kullansam yeter bana =) pm attım yanlıslıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Although walking speeds can vary greatly depending on factors such as height, weight, age, terrain, surface, load, culture, effort, and fitness, the average human walking speed is about 5.0 kilometres per hour (km/h), or about 3.1 miles per hour (mph). Specific studies have found pedestrian walking speeds ranging from 4.51 km/h to 4.75 km/h for older individuals to 5.32 km/h to 5.43 km/h for younger individuals.[2][3] An average human child achieves independent walking ability around 11 months old.[4] http://en.wikipedia.org/wiki/Walking Ortalama yürüme hızı 5 km abi 3 kmyi nasıl 15 dakkada yürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 BonePART said: Although walking speeds can vary greatly depending on factors such as height, weight, age, terrain, surface, load, culture, effort, and fitness, the average human walking speed is about 5.0 kilometres per hour (km/h), or about 3.1 miles per hour (mph). Specific studies have found pedestrian walking speeds ranging from 4.51 km/h to 4.75 km/h for older individuals to 5.32 km/h to 5.43 km/h for younger individuals.[2][3] An average human child achieves independent walking ability around 11 months old.[4] http://en.wikipedia.org/wiki/Walking Ortalama yürüme hızı 5 km abi 3 kmyi nasıl 15 dakkada yürüyosun. oha abi "walking"in Türkçe başlığı yok.alt tarafı yürüme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GERGE said: Şimdi Yandex'den yol çizerek ölçtüm, her sabah 4 km yürüyormuşum okula giderken, 35 dakika sürüyor. Ben mi hızlı yürüyorum? saatte 7km gibi bir hız yapıyor. hızlı yürüyüş temposu o. 3km'yi 15 dakikada yürüyorum demek saatte 12km yapıyor. O da gayet hızlı bir koşu temposu, yürüyerek o hızla gitmenin imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 saçmalamayın ya her gün 35dk yol yürünür mü? :) Bunun kışı var yağmuru var. Al hocam sen güzel bir motor paşa paşa git gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yağmurda motorda da heba olursun ya sen iyisi mi araba al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aylık akbil en temizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Myshkin said: GERGE said: Şimdi Yandex'den yol çizerek ölçtüm, her sabah 4 km yürüyormuşum okula giderken, 35 dakika sürüyor. Ben mi hızlı yürüyorum? saatte 7km gibi bir hız yapıyor. hızlı yürüyüş temposu o. 3km'yi 15 dakikada yürüyorum demek saatte 12km yapıyor. O da gayet hızlı bir koşu temposu, yürüyerek o hızla gitmenin imkanı yok. Her sabah yürüdüğüm yolu biliyorum ben, Yandex yanlış ölçmüştür öyleyse. Google Maps'e bakıyorum .. ... .... 3 km dedi. 3 km yolu 35 dakikada yürüyormuşum demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Saatte 12 km koçma hızı değil bu arada. Atletler filan 40 km'ye çıkabiliyor. O kadar zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ilk aşamada 8,5 k lık alete para yatırma bence, bu arada 3 km yol 15 dakikada normal tempoyla gidilir mi bilemedim, askerde bunun 3km 15 dakka koşusu var adamı yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar