Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye ?

Butcherofego

Öne çıkan mesajlar

Şimdi eski bir makinam var ama wow,lord of the rings online,dungeon and dragons online gibi oyunları biraz sistem özelliklerini kısarak oynayabiliyorum.
Dc universeyi çalıştırmıyor makina.Şöyle aylık para ödemediğimiz ücretsiz indirdiğimiz ama oyun içinde marketten parayla bir şeyler satın alarak yapımcıların geçindiği veya tamamen ücretsiz makinanın çalıştırabileceği ne oyunlar var tavsiye edebileceğiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

microtransactionlarla para kazanmayı kendine yol olarak belirlemiş firmaların oyunları çok ama çok pahalı olur. oyunun başlangıcında elin cebine gitmez ama bir karaktere biraz emek verip bir konuma getirdiğin zaman çok para ödemen gerekir. işte o zaman piyasadaki pay2play oyunlardan daha fazla aylık harcaman olur. sistemini taksitle yenileyip pay2play oyun alsan senin için daha iyi.

f2p oyunlar ya çok leş ve pahalı ya da allods online gibi hoş ama çok pahalı oluyor.

yok ben illa free to play istiyorum diyorsan champions online var. biraz free to play kısıtlamaları olabilir belki ama f2p geçinen oyunlardan iyidir.

ddo denemişsin bak. ddo'dan vazgeçme bence. ddo nispeten piyasadaki f2pler arasında oyuncu kitlesi ve cash shopuyla iyi bir konumdadır.

Bu vlogu biraz karıştırırsan pek çok f2p oyun bulabilirsin kendine.

ya da kasma hiç bırak mmorpgleri direk LoL oyna. =)
Sosyal ağlarda paylaş

pek saçmalıyorsun ya. "Okuduğunu anlamayı öğren" lafında çok komik.
"p2p oyun tercih et" demişim tavsiye olarak.
Daha iyi olduğunu düşünmesem öyle bir mesaj atarmıyım ilk başta? şunu bile anlayamıyorsan yapabileceğim birşey yok. Sen anladıktan sonra başkalarına akıl verirsen çok daha iyi olur. daha da anlamadıysan okuduğunu anlamayan sensin.

"soruya soruyla cevap vermen ile dalga geçiyorum"
Ortada soruluk birşey olsaydı belki derdim...

neyse abi boşver sen beni. Buy to win seviyorsan oynarsın banane?. Ben p2p önerdim SANANE!
amma meraklısınız başkasının fikirlerini kendinizinki gibi yapmaya...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim demek istedigim bir oyunu degerlendiriken odeme sekline bakmak yanlis, F2P ler kotu P2Pler iyidir diye bisey yok. Buy to win olayina gelince bunun cok net bariz olmadigi Free to playler var ayni sekilde swtor gibi sadece kutusuna 100 lira verip 1 ay dayanamadigim oyunlarda var bunun gibi AION, Age of Conan misal ole 1 ayda giden oyunlar, F2Pler icin tavsiye isteme hepsini ac dene bi kere P2Pler icin ilgili bolumlerinde epey icerik var zaten paylasilan bu ara revacta tera var EVE var zaten yillardir ama meraklisina o GW2 gelene kadar diablo 2 var APB var free to play ve 10 numara bence para verilmeyen bir oyun icin (ama oyun p2p olarak dizayn edilmis belki onunda etkisi var).
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi senin sorunun fikrini beyan edememek, Pay to play oyunlarin iyi oldugunu dusunuosun ama neden vermeden ornek vermeden bu iyi bunu al diosun sonra gel fikrime saygili ol diyosun

örnek verecek bir muhabbet yok. Konu sahibi "ne mesela" dese ne tür sevdiğini sorar ona göre örnek veririm.
Tuzak tadında soru "p2p iyi mi?" değil tabiki ama "f2p adı altında b2win" lerden çok daha iyi. En azından ayda sabit 15$ veriyorsun herkez ile eşitsin. Hatta eşitliği geçiyorum, müşterisin direk. f2p lar dc universe gibi kısıtlamalar yapsa bende oturur oynardım.
f2p oyunlarda benim gördüğüm ya para ödeyip bir yerlere ulaşıyorsun, yada oyunda bilmem kaç saat farma bağlıyorsun.

(altını çizeyim "neden iyi" diye bir soru gelmedi. "iyi mi" diye soru geldi. Evet/Hayır bir cevap bekleniyor. Öyle olduğunu düşünmesem zaten önerimi yapmam)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla son zamanlarda 1 ay oynamak icin verdigim paralardan dolayi oyanmadan once biraz takilip sonra odemeye baslamak daha cazip gelmeye basladi bende oyunda esitlik olmasini isterim fakat ama once oynayabilmem lazim.

Eve bile zor ama ilk baslayanlar icin bir sure aylik odemesi var sonra f2p tadinda takilabilirsin misal ben 1-2 senedir sanirim para vermedim 4 senedir oynuorum ama odedigim kadar sureyide bedava oynamisimdir.

Benim tavsiyem diabloyu dene, belki kadirabilir parali ama bir kere vericen yine aylik odemesi yok.

Onun disinda dusuk config oyunlar : FPS MMO : Point Blank, MMORPG Allods belki pek F2P MMORPG bilmiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

lotro pay to win tarzı bi oyun değil. sadece ek paket gibi görev bölgeleri falan alınıyo store'den. onun dışındakiler kozmetik saç baş lüks binek gibi şeyler ki onların sayısı bile çok fazla değil. ben sadece oyun içinde iki karakter oynarak warden ve runekeeper sınıflarını açacak kadar puan topladım oynaya oynaya. şöyle diyim, normalde bu ikisini bir anda açmak için turbine puan olarak yanılmıyosam 1500 civarı bi şey gerek bu da 40-45 lira falan yapıyo. para sını auction house vs hariç yani sadece oyuna görev bölgesi alıp devam etme edememe farkı var free ile vip ya da premium arasında. parayı veren daha güçlü gibi bi şey yok tavsiye ederim oyunu. ek: sonra o yeni açtığım sınıflarla da evendim bölgesini unlock etmiştim yine oynaya oynaya. sonra aylık ödedim zaten o kadar sarınca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...