loop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Wtf ! Kırmızı çıktı adamlar reklama girdi ...
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 dunya üzerinde burak yılmaz kadar şerefsiz bir futbolcu varsa adimi fln degstrcem ben, ulan adam ayagi yerde sabit duran ibrahime sol ayagni taktırır kart aldırır, serbest atışta ernste dirsek atar sonra kendi suratını tutar, yanindan gecersin penalti diye düser, anlamadık ama o gördu sanrm kırmızıyı
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 maçı açtım kırmızıyı gördüm, noldu orda?
loop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Burak görmüş, her zamanki gibi bariz küfür var.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ernst gibi adamı atarlandırdılar ya ahahaha
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 applev0dka said: dunya üzerinde burak yılmaz kadar şerefsiz bir futbolcu varsa adimi fln degstrcem ben, ulan adam ayagi yerde sabit duran ibrahime sol ayagni taktırır kart aldırır, serbest atışta ernste dirsek atar sonra kendi suratını tutar, yanindan gecersin penalti diye düser, anlamadık ama o gördu sanrm kırmızıyı evet o görmus, abi adama bak ya, dirsek atıp yüzünü tutuyor bide gidip dayılanıyor fln,, tam türk topçusu(futbolcu da degil)
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Burak sinirden Ernst 'in boğazına sarılmış.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Esh said: Aydinus besiktasa calisiyo yalniz. Aynen ama bu futbolla yine yenemeyiz diyordum ki Burak şimdi imdadımıza yetişti :) Herhalde bizim yine 3-4 tane sarı kartı es geçti.. Takım süper ya .. yardımlaşma boşa kaçma sıfır anasını satıyım .. halı saha da daha çok boşa kaçıyoruz biz..
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 beyinsiz önce gidiyor ernst'i itiyor yere atıyor, sonra suratını tutuyor penaltı istiyor. Kimse iplemeyince de gidip o. çocuğu diye bağıra bağıra Ernst'e vuruyor ... sonra hakeme küfrediyor. isterse 100 gol atsın adam değil, olmayacakta ...
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Burak atildi 2 defans daha sok defansa yat Senol hoca..
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 dEaThMooN said: Esh said: Aydinus besiktasa calisiyo yalniz. Aynen ama bu futbolla yine yenemeyiz diyordum ki Burak şimdi imdadımıza yetişti :) Herhalde bizim yine 3-4 tane sarı kartı es geçti.. Takım süper ya .. yardımlaşma boşa kaçma sıfır anasını satıyım .. halı saha da daha çok boşa kaçıyoruz biz.. abi sana sadece 40tan sonra 4 tane boşa karçasını sayarim sadece q7'nin ama takımda pas atcak yetenekte adamlar olmazsa bi halta yaramiyo işte.. adam boşa kacıyor,hilbert diyo abi ben atamam adama bu pası hoop 50 metre geri pas atıyor..
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi quaresma o pasları alamayacağını sezon başından beri anlamadıysa daha da anlamaz herhalde.. yakın boşa kaç .. kısa pas al .. futbol basit oynanan bi oyun yani..
manve Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 actim holosko yazdi bi tane, 10 kisiymis adamlar bi de
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 öğrenemediler şu avantajı nerde ne zaman oynatacaklarını..
Öne çıkan mesajlar