Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

aynı olay arenada yaşansa galatasaray taraftarının sahaya girmeyeceğini garanti ediyor musun sen? ediyorsan tamam sen haklısın.

aynı polis tahriki ve biber gazı da olacak. sadece şampiyonluğa kimse girmedi sahaya bunu unutuyorsunuz. öyle olsa düdük çalar çalmaz sahaya girerdi insanlar.

Biz yaptik ama gs olsa gsde yapardi.bise sike yaptik ama gsde yillar once yapti. Sanki bunlar yapilanlari hakli cikariyomus gibi.hic kabut etmek yok, gsde yapti/yapardi...

Buarada tff de torende isiklar neden kapaliymis onu da acikalasaymis keske.sanki cok normal bi toren yapilmis gibi yazmislar. Tff baskani o isiklari actiramiyor mu yoksa fenerbachcemisss kafasiyla actirmak istemiyor mu?

Ben taraftari oldugum takimin kupa kaldirmasini niye adam gibi izleyemiyorum, butun lig bunun icin oynanmiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

ahmedinejad said:

aynı olay arenada yaşansa galatasaray taraftarının sahaya girmeyeceğini garanti ediyor musun sen? ediyorsan tamam sen haklısın.

aynı polis tahriki ve biber gazı da olacak. sadece şampiyonluğa kimse girmedi sahaya bunu unutuyorsunuz. öyle olsa düdük çalar çalmaz sahaya girerdi insanlar.

Biz yaptik ama gs olsa gsde yapardi.bise sike yaptik ama gsde yillar once yapti. Sanki bunlar yapilanlari hakli cikariyomus gibi.hic kabut etmek yok, gsde yapti/yapardi...

Buarada tff de torende isiklar neden kapaliymis onu da acikalasaymis keske.sanki cok normal bi toren yapilmis gibi yazmislar. Tff baskani o isiklari actiramiyor mu yoksa fenerbachcemisss kafasiyla actirmak istemiyor mu?

Ben taraftari oldugum takimin kupa kaldirmasini niye adam gibi izleyemiyorum, butun lig bunun icin oynanmiyor mu?

haklı çıkarmak değil benim yaptığım, sorunun genel bir sorun olduğunu, sadece fenerbahçe taraftarına yıkılamayacak kadar büyük olduğunu göstermek.

eskişehir'de bursa'da beşiktaş'ta da dün bir sürü olay çıktı. galatasaraylılar dayak yedi saldırıldı.

bu ülkenin kültürü bu. düzeltmemiz gereken bu.

meşrulaştırmaya çalışıyormuşum gibi duruyor belki ama öyle değil
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Kupa töreninin gecikmesini, statta oluşan olumsuz ortam dikkate almadan eleştirmek ise haksızlıktır. Kupa, Valilikçe sahada güvenli ortamın hazırlanması sonrasında, bizzat Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun da hazır bulunduğu törende, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından şampiyon Galatasaray'a takdim edilmiştir.
Saygılarımızla,

Türkiye Futbol Federasyonu[/i]

tören? zaaa
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

max 5. çünkü öyle bir anlayış var.

ayrıca saha kapama yerine inanılmaz büyük para cezaları verilse bence bu iş daha kolay çözülür. bir maç saha mı kapandı mesela ? 2 milyon tl.

Yok be fiz isterlerse maç başı cezaya 1 milyon ceza versinler taraftarın sinirden umurunda olmuyor. Tek cezada klüp batar deselerde yapan yine yapar. Aslında pislikleri tek tek ayıklasalar daha kolay olur, mesela bizim gs maçında 3 kişi sahaya girdi, direk ömür boyu men et. Hatta giren kişilerden biri daha öncede aynısını yapmış. O herif hiç gelemesin mesela. Sırf para cezası vererek bu tür olayların durdurulması imkansız. Millet normal zamanda yapamayacağı şeyleri maç bahanesi ile yapıyor, normal bir günde çık otobüs camını indir bakalım ne yapıyorlar seni =P Millete maç bahane oluyor resmen anarşi için imkan veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

fizban said:

ayrıca saha kapama yerine inanılmaz büyük para cezaları verilse bence bu iş daha kolay çözülür. bir maç saha mı kapandı mesela ? 2 milyon tl.

Yok be fiz isterlerse maç başı cezaya 1 milyon ceza versinler taraftarın sinirden umurunda olmuyor. Tek cezada klüp batar deselerde yapan yine yapar. Aslında pislikleri tek tek ayıklasalar daha kolay olur, mesela bizim gs maçında 3 kişi sahaya girdi, direk ömür boyu men et. Hatta giren kişilerden biri daha öncede aynısını yapmış. O herif hiç gelemesin mesela. Sırf para cezası vererek bu tür olayların durdurulması imkansız. Millet normal zamanda yapamayacağı şeyleri maç bahanesi ile yapıyor, normal bir günde çık otobüs camını indir bakalım ne yapıyorlar seni =P Millete maç bahane oluyor resmen anarşi için imkan veriyor.

Saha kapatma zaten ciddi bir para cezası da getiriyor.

Maç biletini ortalama 50 tl'den sattığını düşün, 50k kişilik stadı dolduran fener zaten 2.5 milyon tl kafadan oradan gelir elde edecek.

Ama taraftar için bu bağlayıcı etken değil dendiği gibi.

Ömür boyu yasaklayacaksın bu adamları.

Ayrıca yedikleri haltın şiddetine göre hapis ve para cezası da verecen taşkınlık yapana, bak o zaman ne oluyor?

Şu an en fazla geceyi nezarette geçirecek adam, o da anca yakalanırsa. hiçbir caydırıcılığı yok. Her istediğini yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, öncelikle belirtmeliyim ki konuda ki hiç bir mesajı okumadım sadece dün yaşadıklarımızı taraftar olaylarıyla ilgili kendi gözlerimle gördüğüm olayları yazmak istiyorum,

Maçın bitmesinin ardından yaklaşık 10 dakika boyunca futbolcularımızı alkışladık tribünlere çağırdık hiç bir olay çıkmadı hatta bu sırada fatih terimi havaya fırlatıyordu gsliler buna rağmen bekleninin dışında bir olay çıkmadı daha sonra maraton alttan 2 kişi sahaya girmeye kalktı 45-50 yaşlarında 2 kişi direk engellendiler sahaya 1 metre bile yaklaşamadan orada 6-7 tane polis bu 2 kişiyi bayıltana kadar coplarla dövdüler bunları kendi gözlerimle gördüm, daha sonra o tribünden polisin üzerine tabure yağmaya başladı ve o 6-7 polis kaçtılar, tt tribününden ve lacivert tribünden meşale atıldı sahaya zaten beklenen bir olaydı ne bir futbolcuya geldi ne bir gazeteciye geldi hepsini teker teker gördüm polis türk telekom tribünün saha tarafı kapılarından gaz sıkarak oralara girmeye çalıştı gazdan mı ya da yediği dayaktan mı bilemem bayılmış bir tarafarı arkadaşları yerde sürüklerden bayılmış adamın bacaklarına coplarla vuran polisleri gözlerimle gördüm zaten o andan sonra ipler koptu telsim tribünü komple sahaya indi polisleri 2*3 tanesi feci dayak yedi ve polisler soyunma odalarına kadar kaçtılar, daha sonra bütün tribünlere suçlu suçsuz demeden 10-15 gaz bombası atıldı sahayı biber gazı bulutu kapladı migros tribünü de aşağı indi,orada da bolca biber gazı sıkıldıktan olaylar kapılara taşındı hiç bir olay yokken migros tribünü çıkışında sakince stadtan çıkan taraftarın üzerine gaz skıldı izdihamda kaşıma dirsek yedim, oradan kaçıp duvardan atlayarak otobparkın çatısında 30 dk kadar polisin üzerimize sıktığı gazlı su yüzünden hiç bir şeyi net göremeden geçirdim bu sırada taraftarlarda o bölgeden polis panzerinin üzerine kapılardaki sarı giriş için olan bölmeleri atıyordu bi süre sonra salı pazarından çıktık salı pazarından kızıltoprak benzinciye kadar arkamızda panzer tepemizde helikopter 1000lerce taraftar polisle çatışarak geri çekildik.

bu konuda taraftarları suçlayanlar olacaktır ancak o ilk giren 2 taraftar öldüresiye dövülmeseydi bu kadar büyük olaylar çıkmayacaktı, emniyet şanslıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

12 numara kafası

said:
Yemeklerde, balolarda Fransızlarla değil, sahalarda taraftarının yanında. İçimizden biri Ali Koç

https://twitter.com/#!/12numaraorg/status/201636322652336130

dün nihat özdemir ünal aysal ve demirören yemek yediler ya beraber. ona gönderme yapıyorlar sdfgsdf

ahahahahahahah ulan türkiye'de toplasan 3-5 tane esaslı burjuvadan birine "İÇİMİZDEN BİRİ!!!" demek
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil ama hesap :) 53k - 33k (kombine) = 20k. ortalama 50 tl diyelim (eh) o zaman 1m. madem öyle, 3m yapacaksın zararı. kulüp engelleyecek o olayları.
Rewendor said:

Darksun said:

fizban said:

Saha kapatma zaten ciddi bir para cezası da getiriyor.

Maç biletini ortalama 50 tl'den sattığını düşün, 50k kişilik stadı dolduran fener zaten 2.5 milyon tl kafadan oradan gelir elde edecek.

Ama taraftar için bu bağlayıcı etken değil dendiği gibi.

Ömür boyu yasaklayacaksın bu adamları.

Ayrıca yedikleri haltın şiddetine göre hapis ve para cezası da verecen taşkınlık yapana, bak o zaman ne oluyor?

Şu an en fazla geceyi nezarette geçirecek adam, o da anca yakalanırsa. hiçbir caydırıcılığı yok. Her istediğini yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ZAA
AAAA
AAAAA
AAAAAAA
AAAAAAAA
AAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

super zaa'mı çekip kapatıyorum artık bende sezonu, hak eden kazandı.söylencek çok bişey kalmadı.

fenerde okadar yaşananlara rağmen son maçta taktir edilebilecekken, ışıkları söndürüp, sahayı ıslatıp tüm sezonda ki çabasına gölge düşürdü.çoğu kişiyi de şaşırtmadı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Erdoğan, partisi tarafından Trabzon'da düzenlenen gençlik şöleninde yaptığı konuşmada, şampiyonluk maçı sonrası çıkan olaylara değindi.

"Bugün böyle bir şeyi söylemek istemedim ama söylemek zorundayım" diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Spor denilince ağırlıklı Türkiye'de futbol akla geliyor ve maalesef dün akşam işte bir final maçında, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki müsabakada ortaya konulan tablo bir Başbakan olarak şahsen beni üzmüştür. Ortada bir netice var ve futbolun 3 neticesi var. Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet. Bu 3 neticeye de katlanmak durumundasınız. Eğer bu 3 neticeye katlanamayacaksan, bu işi yapma. Fair-play denilen olay budur.

"KADINLARDA DA FELAKET BİR TABLO VAR"
Çok daha ilginci bayanlar tribünlere çekildi ki tribünler çok daha bu noktada ahlaki bir standarda kavuşsun, ulaşsın diye. Ama baktık ki sadece bayanların ve çocukların olduğu maçlarda bile aman Yarabbi küfür gırla gidiyor. Böyle bir spor anlayışı veya böyle bir futbol seyircisi olur mu? Erkekleri kadınlar ıslah edecek diye beklerken baktık ki aman Yarabbi hanımlarda da felaket bir tablo var.

Dün akşamki olaya baktık, dün akşam Galatasaray berabere kalmak suretiyle şampiyon oldu. Tebrik edeceksin, kutlayacaksın, alkışlayacaksın. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olabilirim ama ben tebrik ettim, tebrik ediyorum ve alkışlıyorum ve bunu yaymamız lazım.

"GALATASARAY'I TEBRİK EDİYORUM"
Maçtan sonra her tarafı yakıp yıkmak, bütün polis araçlarını her şeyi devirmek; bu nedir ya? Bunu biz terörde görüyoruz; ama bu tribünlerde terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum.

Burada geleceğiz, adeta eğleneceğiz, dinleneceğiz. Bunu yapmamız lazım. Ve ben bu noktada üzgünüm ve bu anlayışı tel'in ediyorum. Ve Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, kutluyorum."

Recep Tayyip ERDOĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...