jonq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Özellikle kapağını açıp baktım da yok bende bir ses gayet püfür püfür çalışıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bende de var cayır cayır aletmiş hakkaten,biraz büyük almadan önce kasanızı falan kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Benim laptopa ram eklemeyi dusunuyorum.Bilgisayarda kac ram slotu var,max kac ram destekliyor nasıl ogrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 2. el ASUS ENGTX660-DC2 alınır mı sizce şu an ? 14 ay daha garantisi devam ediyor. herhangi bir sorun yok kartta, zaten tanıyorum satanı yakından. fiyat baya uygun gibi geldi bana 350 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Performans olarak AMD 6850 e denk gelen bir kart. 6850 in Sıfırı hemen hemen o fiyat civarında. Normalde 660 da o fiyata sıfırı alınıyordu 1 ay önce şimdi uçmuş fiyatlar. Şu an ki piyasasına göre bakarsan o fiyata alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1500tl'ye kasa nasıl olur ki acaba :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Şu fan http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rr-212x-20pm-r1-hyper-212x-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=65848 bu kasaya http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119196 sığar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Coolermaster daki özelliklerine bakınca sığar gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bir update alayım, 2 tane MSI 560ti kartım var, değiştirmenin zamanı mıdır bunları? Satsam satılır mı, kaça satılır, yerine ne takılmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 SLI yapmışsın herhalde, şu an piyasanın F/P Nvidia ürünü 660ti. Açıkçası şu an yapacağın upgrade ile alacağın performansta çok büyük fark olmayacak. Ha yine SLI yaparım dersen o zaman alacağın karta bağlı olarak baya farkedebilir. Şu videoda bir fikir verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 evet gencler nedir piyasanin durumu? update zamani icin uygun mu, yeni biseyler cikicak 3-4 aya onlari bekle mi? haswellerin en ustleri cikicak galiba, onlar cikinca digerleri ucuzlar mi? gpularda durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 haswell i5 ve i7 cıktı. daha üstü extreme seri sanırım onları beklemezsin nvidia 760-770-780 çıktı ekimde amd yeni gpu serisi cıkarıcak, fakat cpu tarafından pek haber yok gibi ama o da yıl bitmeden gelir. şuan fahiş tr fiyatları dışında yeni sistem toplamak için beklemek gereken pek bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 mevcutlar ne alemde bi yazin ona gore degirlendirmek lzm upgrd leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 KHaRoN said: mevcutlar ne alemde bi yazin ona gore degirlendirmek lzm upgrd leri Kharon bi pm atmıştım bakabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 maximus formula v, i5 3570k, 16 gb 1600 mhz gskill ripjaw, asus 7870 var şu an. Ekran kartımı upgrade etsem mi etmesem mi karar veremiyorum, bi yandan nvidia'ya geçmek istiyorum ama değer mi emin değilim? Oyun amaçlı kullanıyorum ama 2 haftada bir 1 saat falan oluyo o da. Oynadığım elle tutulur adam gibi bi oyunda yok aslında ama BF4 öncesi hazırlık diyelim. Bütçe sorunu yok, titan vs 1500-2000 TL'de bi ekran kartına vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 haftaya falan bi update yapacam. bütçem bin tl. yardım pls. işlemci,anakart ve ekran kartı almayı düşünüyorum. mevcutu yazıyorum. ps 520w seasonic anakart asus m4a 870 işlemci amd x2 555 sdfs ekran kartı asus 5770 8gb gskill kasayı da degiştiricem ya. baydı aynı kasa ucuz ama güzel model önerileri beklerim. ekran kartı olarak 7850 işlemci olarakta fx düşündüm. anakart bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 @Pasha, BF4 e daha çok var. Elindeki kartta gayet iyi bir kart. Şu an değiştirmen sana bir şey farkettirmeyecek. Zaten NVIDIA'nın yeni serisi çıkacak o zaman yeni kartlara bakarsın. @Red, Anakartın tam modelini yazarsan iyi olur gerçi M4A ların hiç biri FX desteklemiyor. Anca Phenom x2 bir işlemciye kadar çıkabilirsin. Sahip olduğun PSU'da yeni nesil işlemci ve ekran kartı için yeterli gelmeyebilir. Kısaca senin komple makineyi değiştirmen gerekiyor. 1000 TL'ye de zor. ( Sadece işlemci ve GPU 1*** ediyor. Birde anakart ve belki PSU alman gerekecek ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 7850 + m5a97 anakart + fx x6 3.5ghz 1.150 etti. haftasonu indirim falan belki daha ucuza getirebilirim ama ps şart diyosun sfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Red in psu su net bi skeilde piyasadaki tum islemci ve ekran kartlarini kaldirir. Fazla bile gelir. Kesinlikle dokunmaya gerek yok. Zira piyasada daha iyisi yok. Ekran karti upgrade i ile yeterli performans saglanir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Asus yerine aynı kalitede daha uygun fiyata alabileceğin anakartlar var Asrock, MSI, vs gibi. Niye illa ASUS ta ısrar ediyorsun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi takıntılıyım ya. aynı olsun hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 msi'ın 7850'leri çok iyi ya (soğutma ve sessizlik açısından) ama sanırım yok artık tr'de 2gb versiyonları. directcu'ya kaldın herhalde. üç gündür üşenmeden ince ince her türlü şeyi denedim bu arada benim 7850'de. sana da söyleyeyim o/c yaparsın belki sdfg. stock değerleri 900/4800/1.075mV. 1150/6000/1.100mV'de stabil ısınmadan çalışıyor. üstünde çöküyor zaten direkt. toplam 44 deneme sonucunda buna ulaştım ehueh. 7 farklı benchmark kullandım min. %20 max. %50 fps artışı gördüm. ortalama %32.küsür çıktı. fps'nin ara ara 15-20'ye yakınsadığı oyunlarda ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 msi alayım bari. 50 tl 50 tldir :) anakartı da msi alayım. ama model tavsiyesi lütfen. kendim mi taksam diye düşünüyorum ama yine bi güç kaynağı macerası yaşamak istemiyorum sdfs. ama kasayı vatana götürmeye üşendim. o zaman son durum şu şekilde yazayım. msi 7850- 464 tl msi 970A g46 - 223tl / msi 990xa gd55 281 tl mesela bu iki arasında 60 tl ye değer fark var mıdır.yoksa gereksiz mi ? amd fx x6 lardan bi tanesi 3.3ghz diğeri 3.5 ghz arada 30 tl fark var . ya da fx x4 lerden birini alırım duruma göre. 900-1000 tl arası tamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 eksen de fiyatlar daha uygun. kasa masa hepsini alsam adamlar monte edip gönderiyor mu anakartı işlemciyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben eksenin kendisine gidip alıyorum hep internetten soylemedim hic ama gidersen orda da internet indirimlerini yapıyolar biraz zorlayınca pazarlıgı. ozaman direk kasayı birlestirip arka koltukta goturuyosun. ama bi ara sor numaraları olması lazım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar