S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi biraz dediğin(2014) 7 ay falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 660ti yerine oyumu 7950den kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Flassh said: 660ti yerine oyumu 7950den kullanıyorum ben edit : yanlış bakmışım sapphire niye xfx kartından daha ucuz ? http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-ex-fx-795a-tnfc-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58865 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 7970 vs 660ti o gozuken bench. Ati suruculerinden millete gina geldi diye 660ti onerdik zaten. 7950 ile kafa kafaya olmasi gerekiyo teoride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 660ti ile kalmayı düşünüyorum solid olsun güvenli olsun hehe onun dışında yoksa başka yorumunuz şu an kredi kartı detaylarını girdim basıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 al amk! hala soruyor herif haha ama istersen 2014'ü bekleyebilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi aldım şu yukardaki pc yi SAKIN BUNDAN SONRA YORUM YAPMAYIN ABİ kitleyin topiği hatta teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 50 lira daha verip ssd alırdım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi ben olsam 1600 mhz ram değil de 1866mhz alırdım ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 40 lira daha verip kartı da asus marka alırdım.. neyse artık bu da iyi üzülme asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi cpu yu yanlis almissin, o boardla calismaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi esh sen yapma ya korktum yüreğime indi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 O monitorden bende var. Aldıktan 2 ay sonra renk körlüğü başladı. Keşke almasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 o ramlerden aldim ben baş ağrısı yapıyor, uzun süre ilaç kullandım ramlerden kurtulana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 küçük donanımcı şakaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mortis said: abi esh sen yapma ya korktum yüreğime indi ya haha Hayirli olsun makinen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 saolun yardımlarınız için umarım sorunsuz gelir toplama sırasında da sorularım olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 biraz daha bekleseydin daha iyisi çıkçaktı onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 geçmiş olsun : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mortis said: saolun yardımlarınız için umarım sorunsuz gelir toplama sırasında da sorularım olabilir hehe ama bir ssd alsan hani. al yani. valla. ssd iyi. ssd güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 cumartesi günü kasayı inventus'a götürdüm içini temizletmek için. 3 haftada bir içini açıp süpürgeyle temizlememe rağmen baya bir toz çıktı kompresör tutunca heh. fan'ı değiştirttim, 40 liralık 7 yıl garantili corsair taktırdım bir tane. sırtım yere gelmez artık diye umuyorum. yalnız inventus'dakiler her zamanki gibi suratsız ve 'gene çalışıyoruz amk' modundalar. sıfır içtenlik ve samimiyet var. baya bezmişler gibiler işlerinden. fiyatlar da sanalmarketim ve vatan'a göre yüksek. bu kafada gitmeseler iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aha sipariş takibine baktım da işlemci ve anakart bostancıdan ekran kartı ve harddisk ankaradan monitör ve kasa topkapıdan ramler de kocaelinden geliyor türkiyenin dört bir yanından topladım ben bu kasayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 işte bir de ssd al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 istanbuldakiler geldi bugün şehir dışındaki parçalar daha gelmedi ama sipariş tesliminde hepsini TESLİM EDİLDİ yazmışlar illa bi kıllık yapacaklar aradım ettim, daha kargoya verilmedi onlar falan dedi yarın verilir diyor görecez bakalım gelecek mi, kıllanmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iç edecek değiller ya abi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar