Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 "roket adam" said: henüz yok ama çıkacaktı linux client'ı. mac için var mesela. web üzerinden cloud gaming'in başarılı bi uygulaması olarak quake live de gösterilebilir gibi alakası yok qlin cloud gamingle, bf3 battlelogu eklenmiş q3 sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 OnLive yine client ile oynanıyor, tam bulut değil bence. Bu Gaikai tam becermiş işi, tabletlerde bile çalışıyor. Hatta şöyle bir şey yapmışlar: http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2012/05/WikiPad-tablet.jpg Tam cloud gaming bu. 3-4 seneye yayılmaya başlar bence, site açılalı daha bir yıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bandwith fln... sen fakirsin oynama dedi adamlar bana resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 GERGE said: OnLive yine client ile oynanıyor, tam bulut değil bence. Bu Gaikai tam becermiş işi, tabletlerde bile çalışıyor. Hatta şöyle bir şey yapmışlar: http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2012/05/WikiPad-tablet.jpg Tam cloud gaming bu. 3-4 seneye yayılmaya başlar bence, site açılalı daha bir yıl olmuş. onlive da bulut değil mi yahu, client ile çalışsa ne fark eder ki? hem bunda oyunları nasıl satın almış olacağını çözemedim ben client yoksa (ha kafa da yordum diyemem açıkçasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Netflix gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 biraz bakındım da oyunları yine kendi sitelerinden digital olarak satın alıyorsun. burası sadece sana bilgisayar kiralıyor gibi düşünmek lazım. türkiye'ye en yakın server bulgaristan'da var. fifa 12 demoyu oynadım da jilet gibi valla. makinesi eski olduğundan oyunları tam kapasiye oynayamayanlar için baya iyi bir imkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Gelecekte tüm oyun piyasasının bu teknolojiyi kullandığını hayal ediyorum ama sonra aklıma adil kullanım kotası geliyor. Buradan Türkiye'nin geleceğinde de adam akıllı bir internet servisi olmayacağını da öngörmüş oluyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Sonunda duzgun calisiyor bu konsept. Super. Oynadim Witcher 2 yi hic takilmadan. Super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 20mb ve 1000mb bağlantıda test etme şansım oldu sorunsuz çalışıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 20 ile 100mbitle kaymak gibi oynanır tabii abi sonuçta 720p video stream ediyosunuz işte, çok şaşırtıcı bi sistem değil bence ama dandik 100mhz işlemcili cep telefonuyla, tabletle falan bf3 falan oynamak çok efsanevi bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 dead space 2 oynayayım dedim, sabah sabah ödüm bokuma karıştı. dayanamadım çıktım skldgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Silphatos said: "roket adam" said: henüz yok ama çıkacaktı linux client'ı. mac için var mesela. web üzerinden cloud gaming'in başarılı bi uygulaması olarak quake live de gösterilebilir gibi alakası yok qlin cloud gamingle, bf3 battlelogu eklenmiş q3 sadece Quake Live'da görüntü client tarafında mı render ediliyor yoksa sunucuda render edilip mi yollanıyodu, tam hatırlayamadım şu an, haklı olabilirsin. İlkiyse haklısın, ikincisiyse ben haklıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 girip demoları oynuyorum iyi oyalıyor sdghbsdlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Baya oynatıyor ya benim dandik laptop witcher 2 kaldırmaz normalde. Güzel olay daha da gelişir bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 "roket adam" said: Silphatos said: "roket adam" said: henüz yok ama çıkacaktı linux client'ı. mac için var mesela. web üzerinden cloud gaming'in başarılı bi uygulaması olarak quake live de gösterilebilir gibi alakası yok qlin cloud gamingle, bf3 battlelogu eklenmiş q3 sadece Quake Live'da görüntü client tarafında mı render ediliyor yoksa sunucuda render edilip mi yollanıyodu, tam hatırlayamadım şu an, haklı olabilirsin. İlkiyse haklısın, ikincisiyse ben haklıyım :) client, haksızsın panpa. ql gibi oyun cloudla oynanmaz zaten 10 ms bile etki ediyo shafta, raile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Gaikai iyimiş ama biraz lag var. 50 mbit fibernet var, hatta connection'ım için 100% diyordu ama lag var, yani hissettim. Onun harici 720p30 gönderiyor tabi doğal olarak 1080p60 mümkün değil çünkü. Neyse Dead Rising 2 demosu oynadım steam library'imde olmayan oyunlardan, dandikmiş onu gördüm :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 seigen said: connection'ım için 100% diyordu ama lag var sana yine iyi demiş, Your bandwidth has dropped below the minimum required for quality gameplay. Please quit other connected applications or services and try again. diyor bana (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 witcher 2 oynadım az önce gayet akıcı idi çok az lag oldu oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Yeni bir firma daha çıkıyormuş batıda, Japonya'da popülermiş. Önce US, sonra EU diyorlar: http://cdn2.sbnation.com/entry_photo_images/4050488/2012-05-15_19-27-42-1024_gallery_post.jpg http://www.ubitus.net/index.html 1mbit ile bile çalışacağını iddaa ediyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 SOny gaikai'yı 380m'ye aldı. ps1 ve ps2'den back catalog gelecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 firma acasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 crysis 2 denedim bende. Hizda biraz sikinti var ama idare ediyor. Goruntu full screen de tam net degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar