Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://gundem.milliyet.com.tr/-bir-de-istanbul-da-trafik-var-diye-sikayet-ediliyor-/gundem/gundemdetay/09.05.2012/1538161/default.htm http://www.haberler.com/haber-resimleri/265/ali-agaoglu-dan-haberturk-e-yalanlama-3595265_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Cidden like a boss olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şimdi burdan ağız dolusu bi küfür ederdim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 oha sizin helikopteriniz yok mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 benim metrom var, trafik derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Aynı kişi "Çağatay Ulusoy'dan daha yakışıklıyım" da demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 istanbul'un %70'i arsaymis gozunde. geri kalani da helikopter pisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şu adamın satın alamayacağı çok az şey var ama gram beyni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bazen diyorum bir örgütmü kursam.böyle hıyarları kaçırıp döven veya saatlerce canım kardeşim filmini izletcen.sonra kendime gelip swat4 ü açıp rehineleri öldürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bok gibi para var hala italyan apaçileri gibi giyiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 araba turuncu, adam gizli paticik üyesi, hanginizse ortaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 iarwain said: bazen diyorum bir örgütmü kursam.böyle hıyarları kaçırıp döven veya saatlerce canım kardeşim filmini izletcen.sonra kendime gelip swat4 ü açıp rehineleri öldürüyorum. ahahhaahahha ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 throine said: bok gibi para var hala italyan apaçileri gibi giyiniyor. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Norak said: araba turuncu, adam gizli paticik üyesi, hanginizse ortaya çıksın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 seviyorum bu adamı ya idolüm direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ahahaha ben seviyorum abi adamı. Parası olup, param yok geyiği yapanlara inat, param var ve evet bunu kullanıyorum diyor ve de gösteriyor. Gizli gizli götürdüğü bir şey de yok hani. Arsa alıyor, bina yapıyor. El altından götürülen bir para yok. Vergisinin hepsini de veriyordur kanımca. El altından para aşıranlara sövün bence az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dedi muhasebecisi deathblade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 iarwain said: bazen diyorum bir örgütmü kursam.böyle hıyarları kaçırıp döven veya saatlerce canım kardeşim filmini izletcen.sonra kendime gelip swat4 ü açıp rehineleri öldürüyorum. ahahahahhah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 geyik yapmış lan adam. hemen fakir rage'e bağlamayalım. parası olana sözümüz yok. helal olsun. ama bizim de olsun. lan bizim niye yok. BİZİM DE OLSUN LAN LANET NEFRET OLSUN LAN BÖYLE HAYATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 lanet etme çalış senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 lan ayda 42k maaş alıyorum. yalı kirası, havuz kloru, şömine odunu derken uçup gidiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şömine odunu için bence en iyi adres mudo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ben Habitat'tan alıyorum odunlarımı doğala özdeş odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ginaly said: geyik yapmış lan adam. hemen fakir rage'e bağlamayalım. parası olana sözümüz yok. helal olsun. ama bizim de olsun. lan bizim niye yok. BİZİM DE OLSUN LAN LANET NEFRET OLSUN LAN BÖYLE HAYATA abi artık zengin olalım ama ya. yaş oldu 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 23 mu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar