akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 MErhaba ben us client indirmişim 7gb anladıgım kadarı ile bu clientle europe da oynayabiliyorum doğrumu ? yoksa eu clientmi indirmeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bence indir. x senedir bekliosun, son dakkada bi sıkıntı feci moral bozar :) bide alt tarafi 7 gb simdi baktimda bashiok ta dogru olanini cekin giremezsiniz demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Betada optionstan direk ip olayını deiştirebiliyorduk yani bence bir problem çıkmaz ama garantiye almak lazım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Oyun US'te release olana kadar oynamazsın US client ile. Globale döndükten sonra her client ile oynanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 e her yerde aynı saatte de diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yok aynı saatte değil saat farklarından dolayı haliyle For the European region, the game servers will go live at 00:01 CEST on May 15. Americas region, servers go live at 12:01 a.m. PDT, May 15. (includes Canada, Latin America, Australia, New Zealand, and South East Asia). şöyle işte biz 1de girebilecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ben bu setubu indirdim ama kurulumu yapmıyo bu arkadaş. 15 mayısda mı açılacak illaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bende de açılmıyor setup.Sanırsam 15Mayısta aktif hale gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 https://twitter.com/#!/Bashiok/status/199697102769631233 ABD'yi beklemek istemiyorsan enGB indir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Diablo3 enUS diyor benim 2 haftta önce indirdiğim klasörde US mi oluyor şimdi :( sht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 riske girme yeniden indir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aynen indiricem bu gece :/ enGB yi buldum offical account sayfasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kthxbye said: aynen indiricem bu gece :/ enGB yi buldum offical account sayfasından Bende bu sayfadan enGB indirdim bugün de oyunu satın aldım aynısını indirtiyor zaten enGb indir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 enUS'yi yüklemiştim daha önncede enGB yi çekerken paso crash veriyor downloader offical forumlarda da aynı problemden müzdarip insanlar var yükleyemedim bi enGB'yi battle.net dosayasını sil falan diyorlarda xp sp3 kullanıyorum yerinide bulamadım bi deliricem -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 As Global Play will be disabled until after the game launches in all regions, it's important that you choose your account's correct region when attempting to play the game. If you do not select your correct region, your login attempt will be denied, and you will not be able to connect. To choose your correct region: At the log in screen click on OptionsChoose the Account tabSelect your correct region in the Region drop down Ensuring your correct region is selected, attempt logging in again, and watch the breaking news window for additional service information. e login screende ayarlamasi yapiliyomus zaten gerek var mi bosuna bi daha indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 gece 1 de girmiyceksen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 We became aware of an issue affecting the previously available German and EU English versions of the digital install downloader for Diablo III, which would not download all the necessary files. If you've pre-downloaded the digital version of the game in these languages before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available. 1. Obtain the new Diablo III digital downloader using the links below 2. Point the download save at the same directory as before 3. If you chose the correct directory only 50MB will need to be downloaded to fix your install, otherwise you'll re-download the entire ~7.6GB New EU English Installer New EU English Installer (Mac) New German Installer New German Installer (Mac) Whether you repair your previous install or download the entire game again, it's necessary to use this new downloader to install and play the game when it launches. ayrica eski engb installer da bozukmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Miraul said: gece 1 de girmiyceksen yok 8 saat falan mi var paris-cali arasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Önceden indirmiş olanlar varsa bir daha indirmeleri gerekiyor, linkler aşağıda: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/ Edit: Önceden indirenler doğru klasörü seçerlerse sadece eksik olan dosyalar iniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ee benim engb çalışıyo gözüküyo, bunu silmeye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Görmen gereken ekran bu, sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bende diyorum neden authenticate yok !!! diye trip atıyo bu program bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 esh ne zaman yukledin onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Oyun o kadar şey vaad ediyor 7gblık client nedir ya? Max payne bile 30gb neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Popeye said: esh ne zaman yukledin onu? daha yükleyemiyorum işte. release den önce yüklenmiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar