Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

ben us üzerinden aldım download ettim 6gb sorunsuz çalışıyor, psn cardlarla aldım 72$ geldi, bir download hakkı daha var, isteyen olursa 72$ doları yarı yarıya paylaşalım bende şifremi vereyim çeksin, yalnız aynı hesapta nba 2k13 de var onuda aldım, 2 sine birden kardeş olmak isteyen makbuldür :) nba 2k13 parasını ödedim ama daha download aktif değil 1 yada 2 ekim de aktif olur
Sosyal ağlarda paylaş

10 kusur mac yaptim simdiye gozlemlediklerim:

oyun daha akici olmus

ball control ve weak foot ozelligi cok onemli hale gelmis

h2h seasons da lag var biraz ama duzelir 1-2 gune herhalde

pro matchler icin kasilan pro sadece online pro matchlerde kasiliyo.

balotelli, pitbul sevinci falan yeni gelen easfc den satin aliniyor h2h macta kullanilabiliyor.

h2h den once her mac team management a gerek yok save ediyor artik.
Sosyal ağlarda paylaş

top kontrolleri çok canımı sıkıyor, bazen çok deli hareketler yapıyorum bazen çok basit topları kontrol edemiyor oyuncular ki o oyuncular dediğim de Nuri, Gerrard gibi adamlar. Gerçi hakkını yemeyelim Gerrard'ın top tutamadığına daha şahit olmadım ASDASDAS

Raheem Sterling çok fena adam ya, Ronaldo'nun Pique'e yaptığı hareketi falan yapıyorum paso hava topu yollayıp çok eğleniyorum asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

soktumun oyunu ilk günden sinir krizine sokuyor yine, h2h girişi yine problem ...

ilk maç bulmadı, en son bulmaya başladığında rakip takımdan biri arena'da karşıma çıkıyor. Maç başlayınca da determinate vs. vs. vs. hatalar verip kapatıyor maçı otomatik olarak. Kapattım açtım aleti,

yeniden açtım, bu sefer seasons'a bağlanmadı ilk, sonra bağlandı. Sabahtan beri en az başıma 10 kere geldi bu, Arena'dan sonra maç açılmıyor. Yetersizler Arena'dan çıkışı koymadıklarından ötürü mecburen oyunu kapatıp açman gerekiyor. Al sana en az 5-6 dakika daha beklemesi süresi ...

yeniden açtım inat ettim. Bu sefer ilk anlattığım sorun tekrar çıktı.

Soktuklarım adam gibi kodlayamadılar şu Seasons'ı 2 senedir, daha ilk günden sinir krizine girdim...
Sosyal ağlarda paylaş

ya işin garibi oynanabilirlik konusunda yıllardır ilk defa bu kadar stabil çıkardılar herhangi bir fifa oyununu, ama gel gör ki bu sefer de bağlantı sorunları hep, menülerde sorunlar vs.

bir tam çıkarın lan,

Liverpool ile yargılamaktan sıkılıp MANU'ya geçtim bu arada, daha feci yargılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

DarKRideR said:

yok abi dnslerle ilgili değil, ciddi ciddi yazılım hatası

4.5 yıldızın bebe takımı da belli oldu. Arsenal ...

5 yıldızda da çok eziliyodu abi.

ben arsenal oynuyodum, realle geliyolar, benzemayı yıkamıyosun, ronaldoyu tutamıyosun falan.

abi bebe takımı derken, iyiler yani asdfasd

her türlü kanat organizasyonu yarım gol gibi birşey,

zaten orta geyikleri resmen fifa 10'a dönmüş, çok rahat orta açılıyor ve çok rahat gol atılabiliyor. Biraz önce Agger'in üstünden Defoe ile attılar ki Agger'le abanmama rağmen yükselmedi bile topa, zaten son 4 maçımda 3 kere yenildim, 3 gol yedim hepsi kafa golü ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...