Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 orgaz oldum tv başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynı konsaldan 2 kişi online ranked maç yapabiliyor muyuz? seasons'da guest ekliyince oyunda çıkmıyor 2. kişi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yapabiliyorsun. add guest dediğinizde move controller fln varsa kapalı olmasına dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://a1303.hizliresim.com/17/h/l38u6.jpg oyundaki bebe sayısı mı artmış ya, kaç ay sonra yeniden aldım oyunu girdim. Kupa dönemi, continental işte. Final maçı böyle oldu. Nedir bu ya, nasıl geliyorlar bu adamlar finale sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 İlk turda dişine göre gelmiştir, diğer iki turda da otobüs/rakibin disconnect olması falan vuku bulmuştur Ben Fifa 13'ü ilk aldığımda sanırım oyunu daha 2-3 saattir oynuyorum, EA Cup'a katılmış bu ne lan diye finale kadar gitmiştim daha topa hakim olma, tackle yapmaya olaylarında rezaletim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://i.imgur.com/f7jRTa9.jpg çıkamadım 1. lige. sonraki maçı kazanıpta 25 puanla çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 herkes başarı öykülerini anlatıp duruyor ulan bi ben mi yetoyum ya ne kupa aldım ne de sezonda 4ten öte gittim. bi FUTta da 5 kere anca almışımdır sezon1i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dX6frFTEWUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6Df_wliQxgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oSaOBW_5zI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bu golleri nasıl atıyorlar abi.bırak calımları tek bir hareket bile beceremedim ben henüz teknik olarak.düz pasla oynamaya calısıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Hep bu hareketleri deniceksin abi.. düz pası bi kenara bırakıp paso böle skill moves oynicaksın.. ister birine karşı ister AI farketmez. al misal santos'u .. neymara oyna sürekli ve skill moves kas.. birazda kabiliyet varsa 1 aya böle dizmeye başlarsın.. Ben FUT'ta çıldırtıyorum milleti brezilya kadrosuyla.. carlos eduardolar neymarlar kelvinler jadsonlar alayı 5star delirtiyosun usdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 DarKRideR said: http://a1303.hizliresim.com/17/h/l38u6.jpg oyundaki bebe sayısı mı artmış ya, kaç ay sonra yeniden aldım oyunu girdim. Kupa dönemi, continental işte. Final maçı böyle oldu. Nedir bu ya, nasıl geliyorlar bu adamlar finale sadfsad reali al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Eternal said: Hep bu hareketleri deniceksin abi.. düz pası bi kenara bırakıp paso böle skill moves oynicaksın.. ister birine karşı ister AI farketmez. al misal santos'u .. neymara oyna sürekli ve skill moves kas.. birazda kabiliyet varsa 1 aya böle dizmeye başlarsın.. Ben FUT'ta çıldırtıyorum milleti brezilya kadrosuyla.. carlos eduardolar neymarlar kelvinler jadsonlar alayı 5star delirtiyosun usdfhs hayır hareketlerede youtubedan bakıp ogrenım dıyorumda o kadar coklar ki :) baska bı yolu yok dımı talimatlara gore ogrenecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hiç heveslenmeyin o hareketlere. türkiyedeki bu bağlantıyla onları internet ortamında yapmanız çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yok internetle pek bi ilgisi yok canım yaparsın yine yapılıyor benim latency her daim yeşil rahat oynuyorum.. O hareketlerin hepsini kafaya yazmasına yazarsında o kadar çok sadece skill moves üzerine oynaman lazım ki oyunu çünkü olay karşıdaki adamında pozisyon almasını düşünerek yapıcagın hareketle çalım atman.. he adam böle şimdi şunu yapıcam diyip o hareketi hatırlayıp yapıp calımı atıyosun sonra başka bir pozisyon oluşuyor haliyle ordan üstüne gelen adama bidaha başka bi hareket yapıcaksın geciceksin o da ayrı bir config.. ebesinin şeyi yani shfsd 5-6 tane major hareketin olucak onları yapıcaksın en temizi sdf skill moves en rahat kasılan oyuncuda en direk Neymar. hiç messi , ronaldo falan ugrasmayın neymar direk bu iş için yapılmış oyunda yani sdfs carlos eduardo ve kelvin de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ya ilk paylaştıgım movie'de 02:50'de başlayan hareket.. şaka gibi yani.. 7-8 tane farklı skill moves var ve o kadar güzel kullanıyo ki her birini zamanında öle olmakta yetenek işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 aklımdada o var zaten 5-6 hareket ogrenebılsem yeter zamanında kullanılabilecek.yoksa mal mal kendimi calımlamayım tabiki :) dur biraz daha youtube hatmadim en iyisi ha bu arada benımde latency yeşil hep sanmıyorum online oynarken sıkıntı olacagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bide maçlarda bu hareketleri yapıp adam geçtiginde taraftarlar falan vuuu muuuu falan yapıyo iyice gaza geliyon bizim spiker falan oww moww ardı ardı koyuyon ne var ne yok çok keyifli olay ya.. sırf şu muhabbete oynar oldum artık. düz pas oynayıp yenmektense şöle yenilmeyi tercih ediyom yeniliceksem bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 antremanlarda cok rahat oluyorda maç içinde yaomıyor sanki herşeyi olması gerektiği gibi. ben mi beceremedim yoksa varmı öyle bir durum? baya uğrastım bugun 2 3 hareket için , öğrendim de ama maçlarda sürekli deniyorum bnde senin gibi en azından oynadıda kaybetti olsun diye ama saçmalıyor sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 maçta idmandaki gibi rahat yapma durumu yok tabi aynen.. bide L2'yi harekete başlamadan önce bas bi 1 sn öncesinden falan ikisini aynı anda basmaya başlarsan yemiyo. L2 yi bi iki saniye önden basıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/292201_516131178445802_1710937614_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Eternal said: maçta idmandaki gibi rahat yapma durumu yok tabi aynen.. bide L2'yi harekete başlamadan önce bas bi 1 sn öncesinden falan ikisini aynı anda basmaya başlarsan yemiyo. L2 yi bi iki saniye önden basıcan dediğim gibi kaliteli bağlantı şart. benim bağlantıda sürekli yeşil fakat her zaman ufak bi delay oluyor.o delayda oyunu akıcı oynamana engel oluyor. skill moves'lar anlık olaylar 1 2 saniye öncede düşünüp yapamazsın. 200 küsür maç yapmışımdır fifa online da hiç karşıma daha skill moves'lara hakim bi eleman gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sadece 400 tane fut maçı yapmışım, skill moves çok kullanıyorum genelde 4* skill moves ve çift ayaklı adamlar oynatıyorum kanat + forvet + amc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar