Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu aralar uzay temalı dizilere merak salmış durumdayım. Battlestar Galactica'yı bitirdim. Başka neler önerebilirsiniz, Film bile olabilir yahu. PS:Evet direk girip sorumu sorup çıkmak zorunda kaldım idare ediverin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Nick'in ve konu o kadar güzel oturmuş ki, "Türklerin Uzayla İmtihanı" demezsem çatlarım :P neyse ciddi olursak (film olarak): 2001: A Space Odyssey Red Planet (Puanı düşüktür ama ben çok severim) Total Recall Alien Serisi Apollo 13 The Thing Mission To Mars Sci-fi: Abyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Dizi olarakta, Firefly http://www.imdb.com/title/tt0303461/ Stargate SG-1 http://www.imdb.com/title/tt0118480/ iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 firefly yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 İki efsane dizi vardır bence bu alanda: Firefly Babylon 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 önce firefly dizisini bitir sonra firefly serenity'i izle bide son zamanda izlediğim en güzel scifi sanırım Real Steal'di bide source code da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Oh oh baya öneri gelmiş, teşekkür ediyorum arkadaşlar sırayla bakmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 event horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 tabi ki Star-Trek...eğer seyretmediysen. Original series'den başlamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sunshine http://www.imdb.com/title/tt0448134/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 uzaylı filmi değil ama sci-fi diyorsan mutlaka Blade Runner, The Terminator ve Robocop izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Tüm sana tavsiye edilenleri seyret hepsini izle daha başkalarınıda izle en eğlencelerini de taaki artık tamam tüm bilim kurgu dizilerini izledim bıktım diyene kadar sonra Defying Gravity i izle Konusu kısaca Tanrıyı veya Tanrı sandıkları bir bilinmiyen şeye doğru Venüse yol alan 5 ülkeden 8 astronotun 6 yıllık uzay yolculuğunu konu alıyor Sonunda venüse varıyorlar gerisi.... Seyredin Çok uzun zamandır beklediğim Rama filmi veya dizisi ile alakası olmassada ona hafif hafif andırdığından enfes bir dizi Yalnız çok ağır bir dizidir basit dizi sevenler hiç uğraşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 eXistenZ said: Nick'in ve konu o kadar güzel oturmuş ki senin de nickin ve konu başlığı güzel oturmuş. eXistenZ güzel sci-fi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Direk aklima herifin, hatunun usb cikisini lick lemesi geldi simdi bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bone said: eXistenZ said: Nick'in ve konu o kadar güzel oturmuş ki senin de nickin ve konu başlığı güzel oturmuş. eXistenZ güzel sci-fi filmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 eXistenz boktan bi filmdi Stargate Star Trek Farscape Babylon 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 boktan filmdi, çünkü düşünmeyi gerektiriyordu. oysa kendisi cevaplar suncak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar