Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 tam antalya arabası yaw işe gidip gelinirki bunla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 KHaRoN said: Biz uno lara falan saka yapan milletiz. Bunu 4 kafadar tutar goturur baska yere koyar. iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu arada aracın maksimum hızı 80 km/s. Bence en büyük dezavantajı kapılarında cam olmaması, onun dışında şehir içi günlük kullanım için ideal bir araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Türkiye trafiğinde küçük araç almayacaksın arkadaş, motosiklet bana bunu öğretti. Alacaksın bir SUV, hele hele şu BMW'nin Audi'nin dana gibi olanlarından, tabii para varsa. Sonra her türlü şerit ihlali, sinyal vermeden geçme, üzerine sürmece, istediğini yap. Tek rakibin tır ve kamyonlar kalıyor. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Selam, Bence eski model Defender daha iyi iş görür. Etrafına boruları döşersin, üstlerine de endüstriyel elmas tozu (ufak sürtmelerde bile affetmesin diye) işte sana İstanbul trafiğine uygun araç :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 lol. bi de ağır arazi için yükseltilmiş ve iri tekerlekli yürüyen aksam yaptın mı tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Dun oglen Londra merkezde gordum bundan. Oha ne ilginc alet diye bakarken hmm aman degmez ya asiri ufak adam icine anca sigmis sirf zengin oyuncagi kanaatine vardim. en guzelinden bi vespa almak daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bizim okulun kariyer günlerine getirdi renault elektrikli araç. Bu değil tabi, fluence'in elektriklisi. Anlattılar bol bol. Şu anda sadece Renault Mais şubelerinde varmış elektrik doldurma sistemi. İstanbulda da 1-2 benzin istasyonu almak için başvurmuş sanırım, daha kurulmamış tabi. Evinize 1000€ karşılığında kuruyorlarmış. Fakat evdeki hızlı şarj olduğu için çok fazla kullanılmasını tavsiye etmiyorlardı yamulmuyorsam. Fluence 6 saat şarj ile 180 km mi ne yapıyordu. Birde bunların elektrikli araçlarında pil kirası diye bi olay var. Pil senin değil, istesen de satmıyorlar. Aylık 80€ kiradan bahsetti ordaki hatun. Tabi eğer çok gezen biri iseniz ve pili sürekli bitirip şarj ediyorsanız, çok km yapıyorsanız daha da artıyormuş fiyat galiba. ÖTV %37'den %3'e indirilmiş bu araçlarda. Ona rağmen fluence 60k falandı. İçine bindim konsol falan çok dandik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 o değil de bi yerlerde Fisker'ın bayisini gördüm İstanbulda. alan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ya evet ötv inmiş halleri böleymiş :/ neyse diğer markaalara ve ufak modelleri bekliyoruz. şöyle 1.4 araba kafası elektrikli bişiler getirselerde tr ye binsek alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Suark said: abi bilmiorm da artık herkes kendi enerjisini üretebilio yasa var sonuçta, yaparsın bi güneş paneli vs evine ekstradan. Ne bileyim bi sistem koyarsın duş aldıkça akan suyla döndürürssün ordan 3 burdan 5 evinde de depolama imkanın olur. Bitincede tabi parayı bayılıp alırsın ama benzinden daha pahalı olamaz yani. Öyle şahsi elektrik üretme sistemlerinin ilk kurulum maliyeti aşırı yüksek fiyatlarda, ona vereceğin paraylan 30 sene normal şebekeden elektrik kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 para vermeyip kendim kursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ucuza kurulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pilin kiralanmasındaki mantığı anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kazanç işte, her araç kendine özgü pil yapıcak ( nasıl yan aynalar falan kendıne ozgu ). de zaten yan sanayisi çıkar anında her araba için heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/05/03/Haber/584023792294.jpg Twizy rezalet onu geçin 20 sene önceki Fiat 126 bis'lerden bile kötü. TR'de motor kadar bile saygı görmez, direk böcek gibi ezmeye çalışırlar. Ama Fluence fena değil mesela, fiyatı 60k En yüksek hızı 135km/s 95 beygir gücünde ve tam şarjla 180km gidebiliyor ama pili çok pahalı olduğu için ancak kiralanıyor ve kirası aylık 100 euro sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam, Pilin ömrü bittiğinde size yenisi ile değiştirecekler. Böylece pil maliyetini size taksitle "değdirmiş" olacaklar :) Bireysel enerji üretiminin maliyet yönünden değil de ekolojik yönden ele alınması gerektiğine inanıyorum. Aksi halde hep ucuz maliyetin getireceği tehlikelerle yüzleşmek durumunda kalacağız. Ben güneş paneli yapıp evdeki aydınlatmayı LED üstünden yapmayı planlıyorum. Aracımın arka sunroof'u için bile güneş paneli bakıyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 tbi canım bireysel üretimde ya rüzgar ya güneş yapıcan evine mevine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 60k ya elektrikli fluence almam ama. İçi berbat ötesi. Konsoldaki plastiklerin birleşme yerleri 5 mm falan ayrık hep birbirinden. Normal fluence de böyleyse alanlara yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 dayıço bu arada laf arasında belirteyim, bunlara çevre dostu benzin yakmoyor çokşaane diyoruz emmee, o pillerin üretimi, üretiminde kullanılan rare earth elementler, sonra kulanımı ve kullanım sonrası bertarafı da kayda değer bir çevre etkisi yaratıyor, yani sandığımız gibi %100 temiz değil bu da, üstüne üstlük daha kötü durumda bile olabilir pilin doğru bertaraf edilmediği senaryolarda. bence istanbul trafiğine gidecek bir şey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Turkiyenin cevreden ve ekolojik sebeplerden cok petrol ithalatini azaltma yonunden yonelmesi lazim bunlara. Gerci bu seferde dogalgaz elektrik uretimine abanicaz ayni kapoya cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 istanbul trafiğinde öttürürler bu arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Yandan sıçrayan suyla devrilir gibi duruo otoyolda falan bi kamyona bakar Şehir içi için iyi ama, sokaklarda sahil yollarında, caddede fln kullanılır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hiç bi cacık olmaz bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar