karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Eski cdleri karıştırıken gözgöze kulak kulaga geldigim bi klasik, yeniden çalalım. sabah sabah iciniz bir burkulsun. mafolun, duygusal anlamda çöküntü içine giriverin :) Zülfü Livaneli - Gözlerin .... Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış. Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi. Ellerin bir martı; telaşlı ve ürkek. Ellerin; fırtınada çırpınan bir beyaz yelken. ... Bir kenti böylece bırakıp gitmek, İçinde bin kaygı bin bir soruyla. Bitmemiş bir şarkı dudağımda bir yarım ezgi, Sığınmak şarkılara sığınmak bir ömür boyu... ... http://www.paticik.com/lyricz/?cmd=song&songid=12603 buarada forumda warmıdır acep zülfü livaneli sevenler?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 18 May 2003 08:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Sabah sabah bunun altın ancak bu yakışır. [hline] Ölünce Sevemezsem - Ayna Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak reahmetin görmeyim Gonca gülün dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsemde Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Olmaz mı Livaneli seven... Mapushane Mapusun içinde 3 ağaç incir Elimde kelepçe boynumda zincir Oy zulum zulum başımda zulum uzak git ölüm Zincir sallandıkça her yanım sancır Düştüm bir ormana yol belli değil Oy zulum zulum başımda zulum uzak git ölüm Mapusun içinde mermerden direk Kimimiz 15lik kimizimiz kürek Oy zulum zulum başımda zulum nedir bu halım İnsanın zulmüne dayanmaz yürek Yatarım yatarım gün belli değil Oy zulum zulum başımda zulum uzak git ölüm Mapusun içinde bir ulu çınar Kırılsın zincirler yıkılsın duvar Oy zulum zulum başımda zulum uzak git ölüm Tezikmiş kuş bile yuvaya döner Düştüm bir ormana yol belli değil Oy zulum zulum başımda zulum uzak git ölüm Yatarım yatarım gün belli değil Oy zulum zulum başımda zulum nedir bu halım[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Güneş topla benim için..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Eğil salkım, söğüt eğil... Çok güzel ya, feci duygular uyandırıyor cidden şarkıları.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Gün olur, alır başımı giderim..[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yaralayan sözler, sözler gibi silinmeyen izler, izler gibi birbirini gözler, gözler gibi zor, zor yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bende cıkardım zor yıllar albumumu :)[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben severim sağlamdır kendileri;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Çok büyük bir sanatçı, muhteşem bir insan. Sevilmezmesi böylesi biri. Elbette ki vardır burada da Livaneli sevenler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ortami oyle bi germisinizki simdi agaclar ayakta oluuur demek var[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cok, cok severim :) ezberimdedir cogu sarkisi herzaman.[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: ghaldszar, 18 Mayıs 2003 06:26 tarihinde demiş ki: Sabah sabah bunun altın ancak bu yakışır. [hline] Ölünce Sevemezsem - Ayna Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak reahmetin görmeyim Gonca gülün dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsemde Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni abi ne yaptın ya yemin ederimki 3. sınıf anılarım arkadaşlarım öğretmenlerim ilk okul akılma geldi ve ağladım senin yazdığını görünce bu şarkıyı off yaktın beni[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben acaip sevmem ama severim yıllar önce arabada bulduğum bir kasetle başladım sanırım türünde dinlediğim bir tek o var pek fazla tğrde müzik dinlemem zaten topu topu 2-3 tane[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 saat 4... yoksun... saat 5... yok... 6... 7... ertesi gün... daha ertesi... ve belki.. kim bilir... kitap okurum... içinde sen varsın... şarkı dinlerim... içinde sen... oturup ekmeğimi yerim... karşımda sen oturursun... çalışırım... karşımda sen... en güzel deniz, henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk, henüz büyümemiş, büyümemiş en güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız ve sana söylemek istediğim en güzel söz, en güzel söz henüz söylememiş olduğum sözdür, olduğum sözdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar