Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu ana kadar olan diablo hikayesi ?

spankyah

Öne çıkan mesajlar

En son diablo oynayalı kaç sene oldu hatırlamıyorum,hatırladığım ufak bi çocuk oldugum ve yaz tatiline giderken annemin ben oynarken "HADI GIDIYORUZ ARTIK" diye zorla başından kaldırmasıydı. Aklım oyunda kalmıştı bütün tatil boyunca.
Diablo 1-2nin konusunu güzel ayrıntılı bir şekilde özetleyen(çok kısa olmayan) tercihen görsel (vid) varmıdır? Kitap serisi gibi şeyleri oturup okuyasım yok malesef.
Diablo gurusu varsa aramızda yardımcı olsun lütfen,eminim birçok kişinin ilgisini çeker.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

şimdi diyaplo birdeki okçu bacı bılad revın, büyücü arkeyn senkçuarideki samınır, savaşçı da diyaplo ya

diyaplo üç için böyle şeyler varmıymış

mesela duruidi kesersek süper olur. uyuzum zaten tipine

Hay klavyeni essekler kovalasin, tek seferde okuyamadim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

şimdi diyaplo birdeki okçu bacı bılad revın, büyücü arkeyn senkçuarideki samınır, savaşçı da diyaplo ya

diyaplo üç için böyle şeyler varmıymış

mesela duruidi kesersek süper olur. uyuzum zaten tipine

Olacak dediler. Hatta bir karaktere ne olduğunu öğrendik bil Wizard kısa hikâyesinde:

http://us.battle.net/d3/en/game/lore/short-story/wizard/1#read

Okumaya üşenenler için özeti

Sorceress, bizim Diablo III'teki Wizard'ın mentor'uymuş. Assassin'ler tarafından öldürülüyor oyunun başlamasından kısa süre önce.

Bir de Necromancer'ın Apprentice'ıyla karşılaşacağımıza dair bir söylenti vardı ama bakalım, göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Na-krul dan hiç haber yok değil mi?

Yada d1 hellfire daki monktan.

oha ya o ismi duymayalı on seneden fazla olmuş, görür görmez önünde flash patlamış amator cs ci gibi oldum.

Gözlerinden öpüyorum, duygulandım lan demicem Allah belamı versin gençliğimi nelere vermişim . Halen de akıllanmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...