spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 En son diablo oynayalı kaç sene oldu hatırlamıyorum,hatırladığım ufak bi çocuk oldugum ve yaz tatiline giderken annemin ben oynarken "HADI GIDIYORUZ ARTIK" diye zorla başından kaldırmasıydı. Aklım oyunda kalmıştı bütün tatil boyunca. Diablo 1-2nin konusunu güzel ayrıntılı bir şekilde özetleyen(çok kısa olmayan) tercihen görsel (vid) varmıdır? Kitap serisi gibi şeyleri oturup okuyasım yok malesef. Diablo gurusu varsa aramızda yardımcı olsun lütfen,eminim birçok kişinin ilgisini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Diablo Lore - Part 1/3 Bunu buldum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 seru'nun koyduğu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 seru'nunki iyiymiş ama anlamadığım birşey var d1 oynamadım d2deki wanderer d1de seçtiğimiz karaktermiş anladığım kadarıyla peki d1 o taşı alıp kafaya soktuğumuz zaman mı bitiyo yoksa sonrası da var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 orada bitiyor kendini kurban ediyor yani insanlığı korumak için halbuki d2'de gidip taşı kırıyorlar, medeni dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Retro çekip Dark Wanderer'a özel hikaye eklediler D3'te :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kac gundur dusunuyorum D1-D2 cekip girissem mi diye, bunlari izledikten sonra daha bir gaza geldim ama tutucam kendimi. Yeter, senelerimi verdim onlara. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şimdi diyaplo birdeki okçu bacı bılad revın, büyücü arkeyn senkçuarideki samınır, savaşçı da diyaplo ya diyaplo üç için böyle şeyler varmıymış mesela duruidi kesersek süper olur. uyuzum zaten tipine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ben kimse soulstone'u bi taraflarına sokmadığı için öyle bir şey görmeyiz. ama görürsek gözlerimden yaşlar süzülür, söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kaede said: şimdi diyaplo birdeki okçu bacı bılad revın, büyücü arkeyn senkçuarideki samınır, savaşçı da diyaplo ya diyaplo üç için böyle şeyler varmıymış mesela duruidi kesersek süper olur. uyuzum zaten tipine Hay klavyeni essekler kovalasin, tek seferde okuyamadim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kaede said: şimdi diyaplo birdeki okçu bacı bılad revın, büyücü arkeyn senkçuarideki samınır, savaşçı da diyaplo ya diyaplo üç için böyle şeyler varmıymış mesela duruidi kesersek süper olur. uyuzum zaten tipine Olacak dediler. Hatta bir karaktere ne olduğunu öğrendik bil Wizard kısa hikâyesinde: http://us.battle.net/d3/en/game/lore/short-story/wizard/1#read Okumaya üşenenler için özeti Sorceress, bizim Diablo III'teki Wizard'ın mentor'uymuş. Assassin'ler tarafından öldürülüyor oyunun başlamasından kısa süre önce. Bir de Necromancer'ın Apprentice'ıyla karşılaşacağımıza dair bir söylenti vardı ama bakalım, göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 necromancerın apprentice i kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Cansever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şeytan var, öldürüyoruz geri geliyor, öldürüyoruz geri geliyor, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Monthius said: Olacak dediler. Hatta bir karaktere ne olduğunu öğrendik bil Wizard kısa hikâyesinde: http://us.battle.net/d3/en/game/lore/short-story/wizard/1#read of çok iyiymiş bu dark souls ost siyle okudum tek nefeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Na-krul dan hiç haber yok değil mi? Yada d1 hellfire daki monktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 adamlar hellfire sanki kendi oyunlarına yapılan exp değilmiş gibi davranıyorlar, ignore ediyorlar onu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 abi şu başlığı düzeltebilirmi biri acayip rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Masakari said: Na-krul dan hiç haber yok değil mi? Yada d1 hellfire daki monktan. oha ya o ismi duymayalı on seneden fazla olmuş, görür görmez önünde flash patlamış amator cs ci gibi oldum. Gözlerinden öpüyorum, duygulandım lan demicem Allah belamı versin gençliğimi nelere vermişim . Halen de akıllanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Masakari said: Na-krul dan hiç haber yok değil mi? Yada d1 hellfire daki monktan. Official lore'da Na-krul'un adı sanı geçmiyor zaten, direk yok sayılıyor o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Eleman güzel anlatmış. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28502916 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yaratıklar var öldürüyorsun eşya düşüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar