di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Selam, GERGE Prince of Persia konusunu acinca soyle nostalji yapayim dedim, http://www.abandonia.com/en/game/all adresine daldim ama agzimin suyu akti, maymun istahim kabardi. Liste cok uzun. Haliyle sunlari tekrar oynayalim ihtya olalim diyeceginiz oyun tavsiyeleri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Abe's Oddysee Theme Hospital Bu ikisi de muhteşemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 princess maker 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://www.myabandonware.com/media/captures/T/trolls/trolls_2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "roket adam" said: Abe's Oddysee ps'de oynadığım ilk oyundu. bayağı muhteşemdi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Jazz Jackrabbit 2... Tyrian 2000 i de deli gibi oynardım eskiden ama adını bilmiyodum. Bayağı araştırmıştım da bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gog'dan al oyna: http://www.gog.com/ abe's oddysee ve theme hospital gibi 90'ların sonlarından oyunlar yazıldıysa, aynı dönemden - planescape: torment - dungeon keeper - vampire: the masquerade - redemption - sanitarium - freespace 1, 2 - duke nukem 3d - arcanum - baldur's gate 1, 2 - fallout 1, 2 - crusader: no remorse, crusader: no regret - blood - soldier of fortune - deus ex - quake 1, 2 - the curse of monkey island - pandemonium - warhammer dark omen 90'ların başlarından istiyorsan - gods - golden axe - raptor - beneath a steel sky - superfrog - x-com: ufo - enemy unknown - monkey island 1, 2 - indiana jones and the fate of atlantis - stunts - 4D sports driving - day of the tentacle - lotus 3 - aladdin en sevdiğim oyunlar arasından bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 shannara ama abandoniadaki versiyonunda konuşmalar yoktu tam versiyon bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bende cdsi var shannaranın :p kötü kitabın güzel oyunudur. (attım gerçi cdyi geçenlerde, hdd de hepsi artık) soracima; Silver Robinson's Requiem Birthright gorgons alliance Descent to undermountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bayila bayila değil bağıra bağıra oynayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Marv said: "roket adam" said: Abe's Oddysee ps'de oynadığım ilk oyundu. bayağı muhteşemdi cidden. ps ilk cıktıgında alanlar en iyi bilenlerdir zaten. siyah demo cd'sinde vardı. osurtup egleniyoduk falan ehueh. bu arada theme hospital nerde ya bulamadım ben? bi de alaaddin var, onu da ne oynamıstım 486 olivetti'de be hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 toggie said: Marv said: "roket adam" said: Abe's Oddysee ps'de oynadığım ilk oyundu. bayağı muhteşemdi cidden. ps ilk cıktıgında alanlar en iyi bilenlerdir zaten. siyah demo cd'sinde vardı. osurtup egleniyoduk falan ehueh. Ahah aynen. Demo cd'sinde oynamıştım ben de ilk. Hatta o demo oyunlar içerisinde aklımda kalan tek oyundur Abe's Oddysee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 theme hospital gogda var http://www.gog.com/en/gamecard/theme_hospital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 öm atmısım yine yanlıslıkla, buraya da yazayım. surat teknesi yarısı vardı benim hatırladıgım. bi de block'lu bi oyun vardı, beceremedigimden sevmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Indiana Jones and the Fate of Atlantis Dune II - The Building of a Dynasty Pizza tycoon simcity 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 toggie said: öm atmısım yine yanlıslıkla, buraya da yazayım. surat teknesi yarısı vardı benim hatırladıgım. bi de block'lu bi oyun vardı, beceremedigimden sevmemistim. Heh, o tip oyunları sevmem o yüzden aklımda kalmamıştır benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 gog iyi guzelde ben steam yuklu oldugundan ayrı bi yerden oyun almak mantıklı gelmiyor steamde satsa ya bunnarı yada direk steame ekleyebilsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 abuse bruce lee crusaderlar bu arada gog'dan eski oyun alırken dikkat edin. bi sürü oyunun windows deil dos verisyonunu koyuyolar, düsük cözünürlüklü düşük renk sayılı düşük fpsli efektli vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sirf GoG muhabbetine donmesin diye abandonware diye yazdiydim ama kacisi olmadi yine. Bana gore GoG'un bir cok oyun icin fiyati bildigin fahis fiyat abi. 20 sene gecmis, benzer bir cok oyun abandonware olmus, su yukardaki gibi sitelerde yerini almis, GoG hala 3 dolara 5 dolara itekleyeyim diye ugrasiyor. Tyrian2000'i belese vermeleri cok sahane mesela, gittim ordan Caesar 3 aldim hala oynuyorum. Sirf zamaninda cok oynadim diye Total Annihilation alayim diye dusunuyorum ama daha eski oyunlar icin ayni paralari vermem acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Abuse hayatimizin oyunlarindan biriydi bu ara. Iki kisi oynardik lan onu, biri mouse'u kontrol ederdi digeri karakteri. Mouse ile oyun kulturu olmadigindan ikisini birden kontrol edemiyorduk, apisip kaliyorduk kuzenlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 3 dolar, 5 dolar fahiş fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bu x-com: ufo - enemy unknown bi de lemmings. oynamadıysan git zaten bu forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bone said: 3 dolar, 5 dolar fahiş fiyat? Ciddi idrak sorunun var bonec ya da isine oyle geliyor. Evet, 3-5 dolar, 20-30 senelik benzerleri abandonware olmus oyun icin fahis fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ardeth said: bu x-com: ufo - enemy unknown bi de lemmings. oynamadıysan git zaten bu forumdan Eheh ben degil de hatun hastasi lemmings'in. Indirmeye korkuyorum kaptiririm bilgisayari diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar