mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 said: Yakın kız ve erkek arkadaşları olanlar ABD’de yapılan araştırmanın sonuçlarıyla ilişkilerini bir kez daha gözden geçirdi. Çalışmada karşı cinsle kurulan arkadaşlığa seks karıştığı belirlendi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25346385 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 adamlar mericklik arastirmasi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 friendzone patladı, meriçler heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 https://images.nonexiste.net/popular/wp-content/uploads/2012/04/The-Friend-Zone-is-bad-but-this-is-just-horrible.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 türk kızını araştırmaya dahil etmemişler,disturbance yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Laorx said: https://images.nonexiste.net/popular/wp-content/uploads/2012/04/The-Friend-Zone-is-bad-but-this-is-just-horrible.jpeg Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 400 kişiyle çözmüş adamlar işi sfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Örneklemi düzgün oluşturursan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ahaha başlığa gel "Friendzone yalanmış..." said: kim yalamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 allah yok, friendzone yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sekse inanmıyorum ama bir friend zone var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 asrın buluşu bence. yeni bir çağ açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gerçek friendzone bu değil diyip kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Laorx said: https://images.nonexiste.net/popular/wp-content/uploads/2012/04/The-Friend-Zone-is-bad-but-this-is-just-horrible.jpeg asfsdagfswdgsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 DoruK said: Laorx said: https://images.nonexiste.net/popular/wp-content/uploads/2012/04/The-Friend-Zone-is-bad-but-this-is-just-horrible.jpeg asfsdagfswdgsfsa aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ahaha tıksırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Az önce facebookta bir friendzone anına şahit oldum, üzüldüm. Küçük kuzenimin bir arkadaşı eklemiş kızla bunun fotoğrafını, kız talihsiz yorumu yapınca tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben hatunlarla önce yatıp sonra arkadaş oluyorum. Tam tersi neredeyse hiç olmadı :/ Çok garipsiyolar çevremde. Normal olan önce arkadaş olup sonra sevişmek mi, önce sevişip sonra arkadaş olarak devam edip arada tekrar sevişmek mi bilemedim? 1-2 defa friendzone da yaşadık ama geçti şükür. ne pis bişeydir o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ABD'li araştırmacılara günde 2 kez umut sarıkaya karikatürü yazıyorum, o araştırmanın tr için geçerli olmadığını anlarlar 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Theridone said: ben hatunlarla önce yatıp sonra arkadaş oluyorum. Tam tersi neredeyse hiç olmadı :/ Çok garipsiyolar çevremde. Normal olan önce arkadaş olup sonra sevişmek mi, önce sevişip sonra arkadaş olarak devam edip arada tekrar sevişmek mi bilemedim? 1-2 defa friendzone da yaşadık ama geçti şükür. ne pis bişeydir o ya. Normal olan sevişmek abi. Önce olmuş sonra olmuş çok sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 0ne said: ahaha başlığa gel "Friendzone yalanmış..." said: kim yalamış? http://galeri.uludagsozluk.com/23/abovv-espriye-bak-lan-ka%C3%A7%C4%B1n-ka%C3%A7%C4%B1n_93644.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 meksika sınırını yarıladım kaçıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ee şimdi neyapıyoruz yani? bu haberi friendzona bağladığımız hatunlaramı gösteriyoruz ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 seni arkadaş olarak görüyorum diyene halleniyoruz direk yalan söylüyorsun diyerek. ayrıca bunların hepsi kuranda var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar