Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul(ATV)

Agirol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 20 Ekim 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
cuma günü trt 2 de Memento varken ben atv de okul seyredecem öyle mi?
ooollldu :)

Öle fantastik bişey degil momento[signature][hline]Corbeau powers our uo
Mesaj tarihi:
-1 karpuz
rezaletti.

Filmi izlemiş degilim fakat sırf karpuza gıcık oldugumdan dolayı diyorum. :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
bu +1diğenlerin hepsinin filmiz ilediğinden şüpeliyim :) Bukadar insanın filmi izleyi aynı kanılara ulaşası çok düşük bir ihtimaldir :) Bana gelince ben ilk kes atv d izleyeceğim , o yüzden yorum yapmıyorum :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
karpuz * 5

bence film güzeldi :)
hatta korku filmi olarak tanıtılmasaymış daha da güzel olcakmış :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Ama konu iyi bence güzel devam etmiş ve iyi bitmişti. Bu aralar ATV de yayınlanan kendine has filmler gibi o da enteresan ve guzeldi diye düşünüyorum.Fakulte diye bir film vardı seyredenler bilirler azıcık ondan esinlenmiş olabilirler belki bi ihtimal :)
Mesaj tarihi:
-1 karpuz niemi şimdi biz bunu destekledik adamlar demezmi ulen bunlar sevdi galiba bunun gibisini yine yapalım.Bi bakmışın aynı olay 2. filmdede var daha iisini beklemek türkiyede zor bişi:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 21 Ekim 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
hugo bölümünü sansürlerlerse tadı kalmaz filmin.

otu b*ku sansürlediklerinden kesin orayı da sansürlemişlerdir..
Mesaj tarihi:
ilk defa seyrediorum bikac guzel sahne war cidden guzel dusunulmus orumcek sahnesi felan[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
ben de ilk defa izliyorum
karpuz +1 yani

her bir yer sansürlü, bok, sıçtık bile diyememiş zavallılar, sürekli bip dit :)
o sahne de sansürlü evet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yanliz yatili okuyanlar varsa cidden etkilenebilirler herkezin piskolojisi kaldirmaz bu tür filmleri bosuna canlari sıkılcak :)[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
  • Yeni Oluştur...