Agirol Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cuma günü akşam haberlerden sonra atv de okul filmi var. filmde güzel geyikler var izlemeyenler için tavsiye ederim.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 eyvallah abi bende izlemek istiyodum iyi oldu izliyim bari[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cuma günü trt 2 de Memento varken ben atv de okul seyredecem öyle mi? ooollldu :)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aday degil birinci bile olur. [tabii izlersen :), izlicen mi lan yoksa?] filmde sıkıldıkça kufur ediyomuş adamlar dıt dıt dıt dıt diye izler artık izleyen de.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ekim 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Agirol, 20 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki: okul filmi bende hikayesi okulda geçen herhangi bir film anladım. "yahu bir sürü okul filmi var, hangisi?" diye düşünüyordum tam. :p[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hatunlar için izlenir:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 güzel filmdi sinemada izlediydim ama korku yok yani film de sırf gırgır[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lüzumsuz film[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 salla gitsin ya küfür etmek için film yapmışlar..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bende hangi gün diye düşünüodum :) iyi oldu bu topic :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Çok kötü değildi be. Çok kötü bekliyordum güldüren sahneler vardı 1-2 tane. Bence böyle filmler biraz desteklenmeli ki daha iyileri yapılsın...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bence de çok kötü diildi..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bence de çok kötü diildi... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Ekim 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bencede o kadar kötü diildi...[signature][hline] Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 20 Ekim 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bencede o kadar kötü diildi...[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Türk standartlarının üzerinde idi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bencede o kadar kötü diildi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bence de çok kötü diildi..[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +bier ahahahhahah abi gece gece yardınız ya :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bence de çok kötü diildi...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 +1 karpuz bencede kötü değildi. Sonuçta bir yerden başlaması lazım bu tür filmlerin. Türk sinemasının en çok önünü açacak film bence GORA olacak o başka.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Dandique.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 -1 karpuz bence kötüydü.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 izlemedim ve izlemediğim için nası mutluyum anlatamam, seviçten uçuyorum :D.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 +1 Karpuz Bencede cok kotu bır fılm degıldı..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar