Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul(ATV)

Agirol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cuma günü akşam haberlerden sonra atv de okul filmi var. filmde güzel geyikler var izlemeyenler için tavsiye ederim.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
eyvallah abi bende izlemek istiyodum iyi oldu izliyim bari[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
cuma günü trt 2 de Memento varken ben atv de okul seyredecem öyle mi?
ooollldu :)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Mesaj tarihi:
aday degil birinci bile olur. [tabii izlersen :), izlicen mi lan yoksa?]

filmde sıkıldıkça kufur ediyomuş adamlar dıt dıt dıt dıt diye izler artık izleyen de.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ekim 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Agirol, 20 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
okul filmi

bende hikayesi okulda geçen herhangi bir film anladım. "yahu bir sürü okul filmi var, hangisi?" diye düşünüyordum tam. :p[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Mesaj tarihi:
hatunlar için izlenir:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
güzel filmdi sinemada izlediydim ama korku yok yani film de sırf gırgır[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
bende hangi gün diye düşünüodum :) iyi oldu bu topic :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok kötü değildi be. Çok kötü bekliyordum güldüren sahneler vardı 1-2 tane. Bence böyle filmler biraz desteklenmeli ki daha iyileri yapılsın...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
+1 karpuz

bencede o kadar kötü diildi...[signature][hline] Hoşuna mı gitti?

[Bu mesaj -Mix- tarafından 20 Ekim 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+1 karpuz
bencede kötü değildi.
Sonuçta bir yerden başlaması lazım bu tür filmlerin.
Türk sinemasının en çok önünü açacak film bence GORA olacak o başka.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...