cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 karım, kızım...gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ya birini alman gerekse? digeri yalniz kalcak ama sdf ''annenini mi daha cok seviyosun babani mi daha cok seviyosun'' evlilik edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 o zaman ikisini de almam. çünkü kimi bıraksam o yalnız kalır. ben yalnız kalayım ama onlar birbirlerinden ayrı kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 spawn makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: karım, kızım...gerisi hikaye. kendin ıssız adaya düşmüşsün peşinden ailenide götürüosun. garezinmi var kardeşim yazık değilmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 3 çocuk alırdım civilization dikerdim afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 olm cümle yanlış bi kere "ıssız adaya düşsen yanına ne alırsın" adam düşmüş zaten yanına bişi alacak fırsatı oldugunu sanmıyorum tıtıt bence "ıssız adaya gitsen yanına ne alırsın" diye düzeltilse daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 nightshade,garlic,spider silk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ıs alırdım dendi mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Asgard said: nightshade,garlic,spider silk energy wall sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 black pearl, blood moss, mandrake root olsa recall çekerdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Adayı marklasın ama ilk önce, canı sıkılınca veya karı kız atmak için geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 stuck çekin en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 vazelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: karım, kızım...gerisi hikaye. tipik kominik kafası: "ben yandım, öbürleri de yansın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ben bi adaya düşsem yanıma 1 ada daha alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 nolur nolmaz bidaha düşersek yine bi katekülliye gelirsek düşeceğimiz başka bi ada olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Joker said: cetoritto said: karım, kızım...gerisi hikaye. kendin ıssız adaya düşmüşsün peşinden ailenide götürüosun. garezinmi var kardeşim yazık değilmi :D aile bir arada olduktan sonra ıssız ada olur bize sınırsız yaz tatili :) huun said: cetoritto said: karım, kızım...gerisi hikaye. tipik kominik kafası: "ben yandım, öbürleri de yansın!" ne kafası olduğunu anlaman için çoooook fırın ekmek yemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Soda, kaju, mandolin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 çakı iyi tercih gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yahu kardeşim, ciddi ciddi ankete katılayım oy vereyim dedim ama hepsi de komikli şık olmuş, insan 1 tane ciddi şık koyar?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 iarwain said: karı şaka bir yana tuvalet kağıdı. abi bu çok acıklı olmuş ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yanıma bir adet RTE alırdım. ıssız ada gibi boktan bir durumda çevrenin ne kadar harika olduğunu dünyanın en şanslı en güzel adasına düştüğümü bana inandırarak mutlu olmamı sağlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar