Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 birinciyi baya oynamistim muhtesemdi. UPMHPS keske bilgisayarim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Combat çok sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Hm.. oynamadım ama niyeyse stellarisden daha eğlenceli göründü. Turn bazlı olması mıdır bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 oyun muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Kapsam çok geniş ya. Yetemedim, daha doğrusu boğuldum. Bakalım alışabilecek miyim sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Ben bunun ilkine o yüzden bir giremedim, boğulacakmışım gibi geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 bende 1.yi indirimden almıştım öyle duruyordu, yükliyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 şimdi normalde victory aldım economy ile. oyun +/- 150. turnden sonra hesaplamalarda kasmaya başladı. hesabı yaparken laggy oluyor. hani mapi falan da öyle çok açmamıştım. onun dışında 10 numara oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Sistem gereksinimleri mi yuksek? Belki patch cikar yakin zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Şişiyor ama neden anlamadım. Cpu bazlı sanırım. 4.8ghz ocli 6700k da oynuyorum. Haliyle optimizasyon istiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Mapı defaultun bir altına düşürdüm baya rahatladı. Zaten default ebatta victory tamamlanana kadar haritanın yarısını bile göremiyorsun. Baya etkisiz büyük gereksiz şişiyor ai tarafı. Bu arada hep empire oynuyordum. Diğer ırkları demeyince keyiflendi. İki maçtır baya hoşuma gitti. Zorluğu da öğrendim diye bi tık arttırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 dün patch gelmiş, baya güzel gelişmeler var. beni overall tatmin etti , baya saat gömmüşüm. keyifli ırklar olarak : vodyani, riftborn, horatio (ramp up) hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bizim mode-z falan mı sapıttı ya, saçma sapan double post atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Patch öncesi kötüydü baya. Patch ile kendine gelmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar