sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Kız arkadaşımın evinde 10mbit internet var, trendyola falan girmek için. Arada download yapmaya gidiyorum coh u da 2 saatte falan indirdim haftasonu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Yeni campaign iyi olmuş, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Sadece mutlpalye için The Western Front Armies lerden birini alsam steamden indirme boyutu ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Herhalde çok büyük değildir, çünkü multide elinde Western Front orduları olmasa bile karşına çıkabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 hort beyler coh2'den bildiğim, baya baya gururumuz diyebileceğimiz tolga yayın açmış, coh2 rank listesinde tepelerde kendisi misal 4vs4 wehr dünya 7. 4vs4 oberkom dünya 2. https://www.twitch.tv/rainydream Bence takibe alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Şu oyuna arada 2-3 maç girip tokatlanıp çıkıyorum. Düzenli oynamak istedim hep, kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Bir multi oyuna sürekli yeni oyuncu girişi yoksa olmuyor maalesef. Ben de geçen bir heves oynadım yine arkadaşla, 3-4 maç hepsinde elimize aldık. Aradaki tecrübe farkını eritmek için oturup kasacaksın da, belli bir seviyeye geleceksin de. O çileyi çekecek motivasyon ve zaman için 16 yaşında dönmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Haklısınız, bana sağ olsun, bu arada hortu alıntıladım geriye düşmesin diye :D, tolga Oberkommando'daki oynatış dinamiklerini izah etti. Onun dediği gibi yapınca, sadece araçlarda geri vites değil hala manuel geri yapıyorum, win gelmeye başladı. Mevzu 4vs4 beyler. Az tokatlanarak tokatlamayı öğreniyorsunuz. Wehrmacht, ABD, Rus ve İngilizler'de hala gerideyim. Bu arada ABD oynayan varsa, şu buildi deneyebilir. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=549750168 Bunu da hazırlayan Anıl adlı bir genç, Anıl da yetenekli baya. Bir elin parmağını geçmiyoruz ama CoH2'de başarılı neferler yetiştirmişiz :D Yabgu said: hort beyler coh2'den bildiğim, baya baya gururumuz diyebileceğimiz tolga yayın açmış, coh2 rank listesinde tepelerde kendisi misal 4vs4 wehr dünya 7. 4vs4 oberkom dünya 2. 1vs1 brit dünya 10. https://www.twitch.tv/rainydream Bence takibe alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 E öğretin de oynayak :) Ben Alman hayranı bir Enver kalıntısı olduğum için wehr veya OKW oynuyorum. Hatta çoğunlukla OKW oynuyorum oynadığımda. Ama zor OKW ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar