Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bendede cekti öle bi path dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://blogs.sega.com/2014/08/13/relic-entertainment-announces-company-of-heroes-2-ardennes-assault/ Company of Heroes 2: Ardennes Assault is coming, an all new standalone single-player expansion and a harrowing new chapter in the critically acclaimed series. Inspired by the conflict that Winston Churchill once described as “undoubtedly the greatest American battle of the war” – the Battle of the Bulge. The new campaign content will see players take control of the US Forces in this pivotal World War II battle in the densely forested, strategically critical Ardennes region of Western Europe. They will face huge tactical and navigational challenges as they strive to repel a surprise attack from the relentless German Oberkommando West forces in 18 brand new, single-player scenarios. Company of Heroes 2: Ardennes Assault will feature three entirely new Companies to choose from within the US Forces, each with their own unique Officers and play-style. Players will see their decisions and actions reflected across the Ardennes landscape in this dynamic new single-player campaign. Player choices are crucial as every decision will not only impact the story but also their Company with upgrades and Veterancy carrying over from mission to mission. With limited soldiers under your command, you must manage their lives and well-being effectively or risk losing that Company for good. Will you lead your Company valiantly and emerge as heroes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 COH 2 steam de 9.99$ for your information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Bir de son yarım saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Hacılar bu oyunun metacritic puanları neden böyle yahu, tamam ilk oyunu oynadık çok efsaneydi falan şimdi bu biraz geri kalmış olabilir de yani o kadar oyunu kıran bugdan geçilmeyen bir durum mu var? Yani en azından doğru dürüst rts deneyimi sağlamaz mı? Az kalmış indirim bitmeye ona göre alalım ya da almayalım. Meta score ile user score arası bu kadar açık bir oyun görmedim şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Aynısını yazmaya geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Metacritic'deki user score'un düşük olmasının sebebi, oyunun campaign hikayesindeki Rusların gösteriliş biçimini beğenmeyen Rusların toplu olarak düşük oy atmaları. Metacritic'deki scoreları özellikle de user scoreları hiçbir oyun için ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bug mug yok..sahane oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Valla ww2 atmosferi + rts seven bassın parayı. Gerçekten şahane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 dlc'siz ne kadar sürüyor oyun, bu ara bi oynayasım var da 1'i tekrar mı yüklesem(%70'ini bitirmiştim campaign'lerin hatırladığım kadarıyla) yoksa bunu mu alıp oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Campaign hiç girmiyorum ben ya, direk online, en şahanesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 birincisinden daha mı güzel bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 evet. bikez rus var. bu arada gercekten ilk oyudan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ama sadec single player olarak soruyorum, multi oynamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 vanilladan iyi oposing fronts'a denk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ek paketleri ile aldim bakalim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 hadi beni de gazladınız düz oyunu aldım rusçudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 rusçu ne kadar ki? steam 9.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 7 dolar oldu işte, belki zorlasam 6'ya falan inerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 adres alabilir miyim? mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Yarın fiyatı 14 lira olursa üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 indirim bitince eski fiyatına donucek son 4 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi rusçu dediğim lafın gelişi, steamtrades'i kastediyorum, siteye gir coh2 diye arat. Orada satan adamı ekliyorsun. TF2 key'i karşılığında alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aldım ya. steam wallette 3 dolar vardı kartlardan gelen 6 dolara geldi.. 30gb yer istiyorda o kadarsa oyun akk yuzunden kac gunde ıner acaba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 13.5gb download ediyor. 3mbps ile 11 saat kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar