Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=G5FP7Y4Jy98 motivasyon için bunu izliyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yuri baba iyidr ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 adam o vücuda agility abanmış vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 off gordugum en guzel vucutlardan biri bu.. hem vucut hem agility, hem hiz hersey var adamda. show da olsa muthis herif. 10/10 2.48 deki hali enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hero_editorv.21.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Of 5. dk süper ya Bu arada bu adamın bu vücudu kesinlikle 70% powerlifting 30% filanda bodybuilding ile yapmış hız ve esneklik antrenmanları ayrı tabiki. Bende bu sene böyle bi programa başlıcam dual pyramid training Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Abi nasıl öyle oran verebildin anlamadım :) steroid+bodyfitness işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Adkins ingilizmis adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Adkins was born in Birmingham, England. He first practised martial arts when he visited a Judo club with his father and brother at the age of 10 26 senedir spor yapiyor adam dovusuyor vs. hey masallah olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 adam 10 yaşından beri martial arts yapıo zaten judoyla başlamış teakwondo sonra kickbox falan, zaten kickbox yaparken çok rahat hacim ekleyebilir kendine bodybuildingle herif inanılmaz kısacası idolüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 2. filmdeki zenci de iyi efsane vücutlardandır gördüğüm bone and blood baş rolü aynı zamada scott expandebles 2'de de oynuyo farketmeyenler için veya bilmeyneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.nature.com/ki/journal/v29/n5/abs/ki198699a.html şunu bi okusanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ee okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Seperate said: adam o vücuda agility abanmış vay anasını guzel yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hacı zaten bilinen bişi aşırı protein yüklememnin karaciğer ve böbreklere zararı bol bol su içip abartmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Killer said: http://www.nature.com/ki/journal/v29/n5/abs/ki198699a.html şunu bi okusanıza böbreğiniz iflas etmişse az proteinle beslenmek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben okumamıştım zaten gjnfm tükendim nedense 2 cümlede meh fuck this dedim ara sıra böbrekler için test yaptırmak lazım ama ya. ben 4. senemdeyim daha hiç tahlilim yok. bi kan tahilil yaptırdım ona da gitmedim sonuç almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "böbreğiniz iflas etmişse az proteinle beslenmek iyidir" demek "çok proteinle beslenirseniz böbreğiniz iflas eder" demek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Alkol içmeyin abi fazla protein de alınsa bence öyle çok bişi olmuyor suyu yeterli içtimi zaten bu sporu yapacak adam suyunu çok iyi içmeli. Ben mesela geçen sene ağırlıktayken günde 5-6 filan içiyodum. Zaten Lyle Diyo ki ya ben anlamıyorum diyo kas o oluşturan çoğunlukla su bu bizim elemanlar suyu hiç içmiyo hep proteine focus olmuş durumda endüstriyede şaşırıyorum proteine yaptıklarını suya yapmadılar. Kaslarınız için besleyici su filan diye bir ürün pazarlamadılar şimdiye kadar diyo ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tiLi said: "böbreğiniz iflas etmişse az proteinle beslenmek iyidir" demek "çok proteinle beslenirseniz böbreğiniz iflas eder" demek değildir. ahaha ben kidneyi okudum gerisini okumamıştım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lyle onu dediyse dedim gittim bi bardak su koydum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Soris 5-6 dediğin litre mi? öyleyse napıyorsun abi abartma, günde 2 litre içerim genelde çok daha fazlasına gerek yok; belki kiloya bağlı 3 litreye çıkarılabilirde 4-5 litreler çok aşırı su kaybı yaşamadığın antreman düzeninde gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yok abi canım istedikçe içiyordum benim kilo 108-110 arası gidiyordu o aralar. 20 kilo başına 1 litre su tüketmemiz gerekiyor farkında olsakta olmasakta. Böyle biliyom ben. Tabi siyah çay veya kahve içiyorsanız daha fazla olmalı bu oran. Vücudu en çok katabolik evreye sokan şeylerden en sık olanı su eksikliğiymiş. Lyle herkes bu basit hatayı yapar diyor ve bu konu üzerinde çok duruyor aman arkadaşlar suyumuzu eksik etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahahahahah aramızdaki hayvanlar el kaldırsın (ben dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bir çocukluk hayali market poşeti taşıyarak kas yapmak bu süper işte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar