Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 5-6 dilim tam buğday ekmeği süt/yeşil çay peynir salatalık domates yiyorum 2 gündür de akşamları dün 1.5 bugün 1 tabak kavurmalı makarna yoğurt yedim bide arada 2-3 kere 1 dilim tahin bekmez yiyorum 115 kiloyum şu an boyum 208 adım samuel yaşım 25
yani süper diyet yapmıyorum ama 1 aydır abur cubur diyebileceğim 2-3 şekerpare 5-6 kurabiyeden başka bişey yemedim

yerim senin diyetini balım
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 5-6 dilim tam buğday ekmeği süt/yeşil çay peynir salatalık domates yiyorum 2 gündür de akşamları dün 1.5 bugün 1 tabak kavurmalı makarna yoğurt yedim bide arada 2-3 kere 1 dilim tahin bekmez yiyorum 115 kiloyum şu an boyum 208 adım samuel yaşım 25
yani süper diyet yapmıyorum ama 1 aydır abur cubur diyebileceğim 2-3 şekerpare 5-6 kurabiyeden başka bişey yemedim

Abi aklıma direk Erol Taş'ın elinde koca kuzu butu yiyip testiden şarap içerken ki hali geldi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

abi nerde yağ karb alıyo naptınız bre. Alt tarafı sabah 6 dilim buğday ekmeği yiyor adam. tost ekmeğimi kaç cm kalınlıkta falan bilmiyoz. Bende gayet beyaz ekmek yiyorum. Napacam mübarek kahvaltıda nası doyayım. Yulafta yiyorum. Akşamda 1 tabak makarna yemiş kavurmalı işte. Ben çorbadan girip pilavdan çıkıyom akşam. 4 çeşit yiyorum genelde.

115 kg adamı yaptınız aysun kayacı
Sosyal ağlarda paylaş

115kg olmak bir anlama gelmiyor. Yag hucreleri oyle ekstra enerji istemiyor. Zaten oyle olmasa vucut yagi boyle depolamazdi. Metabolizman yavastir genetik olarak, hareket etmezsin, kas kutlen dusuktur, dolayisiyla kus kadar da yesen birsey olmaz.

Agirlik calis proteini arttir gerisi gelir zamanla :) o yagli gereksiz karbli yemekleri de hayatindan cikarman gerekiyor tabi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vucut gelistirmeyip kilo vermeye calisiyor anladigim, anlattigina gore abur cuburla dahi max 3-4 kg almis metabolizma hizli olabilir, yedikleride oyle 6000 kalori etmiyor, 160 cm lik kisilerle kiyaslamamak lazim bence. Bir iki aya belli eder zaten kilo verimi. Belki proteini arttirip yag veya carbdan kisabilirsin. Ocu degil hic birisi. Tabiiki 200 gr seker yemeyecek :)

208 cm lik adamin yuruyusu ile kayip ettigi enerji minik insancillarinkinin iki kati falandir herhalde. Adam dev lan :) sparkcaster isminden dolayi ben hep sinirli minik bir mage hayal etmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...