Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben arıyodum da buldum sonra eyv. son sayfalara gelmesi yine iyi oldu. glutamini destekleyeler var tartışmalı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 önümüzdeki bahara kadar kendime çekidüzen vermem lazım. balayı olayları var, resmen sarktık leşlik akıyor. neyse. şöyle bir problem var lakin. sağ bacağımda iyi huylu bir kist var, haliyle bacakla ağırlık falan çalışmam mümkün değil bıçak altına yatmadan. bacakları pas geçerek ne derece verim alabilirim ben şimdi? boy 187 kilo 85 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yani fitleşirsin dert değil. yürümende koşmanda bisiklette falan var mı sıkıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yurumende de sorun varsa biraz sorunlu yalniz ha gerci genel olarak saglam vucut icin bu, bacaklar tavuk gogus kol hulk gezen insanlar da var, birkac ay ustunu toparlamanda sakinca olmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mesela ben. bacak çalışmadan da üstü toparlarsın bu arada artık çöp bacaklara son. haftada 2 gün üst, 2 gün alt giriyorum. tam oturtunca detaylarını yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bende bu çocukta ne gariplik var diyorum :P dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 evde bacak çalışmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fly said: yurumende de sorun varsa biraz sorunlu yalniz ha gerci genel olarak saglam vucut icin bu, bacaklar tavuk gogus kol hulk gezen insanlar da var, birkac ay ustunu toparlamanda sakinca olmaz muhtemelen 85 kiloda yağlı bi vücutsa zaten kilo verince kaslar sırıtmaz alt bölgeye göre. hiç sorun olcağını sanmıyorum. düzgün diyet, haftada çok zorlamadan yüksek tekrarlı setler. fitleşirsin sıkılaşırsın. akar gidersin hacısör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tili bi ara fotoğraf atar mısın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 diger baslikta var, elf gibi adam olur diyorsa olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 akito fotoğraf atalı çok oldu. before/after konusuna bakarsan transformasyon da attım yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Akito said: tili bi ara fotoğraf atar mısın merak ettim. bu fotoda çok güzel çıkmışsın tili http://www.bilgikitabi.net/ucgen2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 cyborg olmuş adam asodğpkawasdğok not düşeyim, övgü anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ya su en merak ettigim supplement, bi taraftan inanmiyorum bi taraftan lan ya gerckse diyorum http://www.t-nation.com/store/supplements/indigo-3g.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bu gün tekrar başlayıp, temmuza kadar kasacaktım kendimi.. bu gün kaldı yarına artık :D bu arada hepsiburada da syntha-6 lar indirimli haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Abi vücut geliştirme falan diye ayrı biryer olsun oraya ayrı topicler açalım ya. Bir okuduğumu bidaha bulamıyom supplement topici sapıttı zaten. Şöyle hareketler için falan ayrı topic açar konuşuruz vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 NeoStyle said: Bu gün tekrar başlayıp, temmuza kadar kasacaktım kendimi.. bu gün kaldı yarına artık :D bu arada hepsiburada da syntha-6 lar indirimli haberiniz ola indirimlisi bile pahalı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bugün 3 aylık aradan sonra başlıyorum. tilinin resimlerden gaza geldim tekrar küllerimden doğdum 1 hafta p90x 1 hafta aşağıdaki programı yapıcam. iyi yağ atarım sanırım şu 2 ayda. http://www.bodybuilding.com/fun/get-ripped-stay-big-with-julien-greaux.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 moriarty said: Ya su en merak ettigim supplement, bi taraftan inanmiyorum bi taraftan lan ya gerckse diyorum http://www.t-nation.com/store/supplements/indigo-3g.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Akito said: cyborg olmuş adam asodğpkawasdğok not düşeyim, övgü anlamında. ben övgü olarak aldım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 samaella said: Abi vücut geliştirme falan diye ayrı biryer olsun oraya ayrı topicler açalım ya. Bir okuduğumu bidaha bulamıyom supplement topici sapıttı zaten. Şöyle hareketler için falan ayrı topic açar konuşuruz vs vs ne cevherler kayboldu gitti VG başlığında. o kötü oldu. ama paticik ve vücut geliştirme de alakasız hakkaten. moriarty t-nation da supplementle ilgili hiçbir şey okuma abi. onun dışında ne yazıyosa fena değil. 4 yıldır o adamlar ne supplementlar çıkardı, onu bıraktı başkasını çıkardı. hep aynı hype. doğru da olsa o parayı verebilcek misin? TR ye getirtebilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ama insan bi merak etmiyo mu allahın belaları çok güzel pazarlıyo aahha bildiğin YAĞLARI KASA ÇEVİRİN'i inandırıcı anlatıyo lan adamlar ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yıllardır hep ağzımın suyu aka aka okudum onları. seni anlıyorum yani. bence sallıyolar. sadece kendi sitelerinde adı geçiyo bunların. indigo-3g dedikleri gibi olsa dünyayı sarsardı mesela. mutluluğu supplementte arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 t-nationu bana bulaştıran sen miydin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 muhtemelen sdf. ama yanlış şeyine bulaşmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar