Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 burda daha çabuk yorum alır diye bu topağa attım msjı ama yanlıs yaptım supplement logları'na atmam lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Whey omega3 vitamin creatine. Bunlarin haricinde alinan seyler genelde fantezi oluyor biraz. Vitargo cok gerekli birsey degil mesela. Onun yerine ben olsam preworkout olarak kullanmak adina kafein tabletleri alirdim ornegin. Ama yine de temel bir stack olmus. Kasina lifine yurusun hepsi insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hehe saol abi. aslında vitargoyu carb açığımı kapamak için aldım. bu orange triad üzerinde ''take 3 tablets TWICE per day'' diyor. 6 tane almam lazım yani total de dogru anlıyorum degil mi? 6 tablet çok degilmi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bu omega3 ü niye alıyonuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 devamına "balık mısınız ?"ı ekledim okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Perfectionist said: tiLi said: 10x10 squat yapmaya kalmıştım 2 sene önce. 9. set bittikten sonra lüööh diye bıraktım oraya GVT mi? :) GVT aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 GAY VANACILAR TEŞKİLATI MI!!!!! O_o GVT nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 German Volume Training. Ciddi anlamda yuksek set sayilari olan bir program. Fascia stretch icin ve glikojen depolarini bosaltmak icin tercih edilebilir. Daha bolgesel alternatif olarak kullanilabilecek buna benzer fst7 var. Alman idmani fena ama. Ilk yapanlar hep bas donmesi midebulantisini falan yasiyor. Alman dedin mi hardcore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Anelor said: bu omega3 ü niye alıyonuz abi neden alınıyor bu omega3 bende merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Kisaca Epa ve Dha almak icin. Aratin abi internette benefits of omega3 diye. Milyon tane yazi var. Hormonel anlamda ve beyin icin degerli maddeler. Balik yagi almaniz sart degil her gun 1 yemek kasigi keten tohumu da yiyebilirsiniz. Onda da guzel miktarda omega3 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Şu vücut geliştirme gibi yüzeysel, hani ne bileyim, çalışıp geliştiriyosun işte durumu olan olayda bile evrensel bir kavram kargaşası yaratmış durumda insanoğlu asdfas ürünler olsun teknikler olsun ne kadar fazla bilgi kirliliği yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o mantıkla kirlilik olusturmayan bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yumy said: Şu vücut geliştirme gibi yüzeysel, hani ne bileyim, çalışıp geliştiriyosun işte durumu olan olayda bile evrensel bir kavram kargaşası yaratmış durumda insanoğlu asdfas ürünler olsun teknikler olsun ne kadar fazla bilgi kirliliği yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gene her türlü tavsiyeye açık bir şekilde geldim: spliti değiştirdim ama bu da denyo oldu sanki :D 1. - 3. gün : göğüs-omuz-triceps : 3er hareket x 3er set x 10-12 2. - 4. gün : sırt-traps-biceps : 3er hareket x 3er set x 10-12 hergün : 4x15 decline crunch, 4x15 leg raise diyet de günlük 90-100gr protein, total kalori 1800-2000, karb/yağ oranı allaha emanet. bu arada bazı hareketleri yüksek kilolarla bazılarını çok düşük kilolarla yapabiliyorum bi orantısızlık var gibi ? ya da bana mı öyle geliyo kestiremedim. sanki bazı yerlerim çok güçsüz bi de siz bakın kiloları vereyim. 1.80e 71kg yim, hala güçsüzüm. bar ağırlıkları da dahil: benchpress : 55kg (kasıyor sonlarda) ez bar biceps curl : 25kg triceps pushdown : 30kg lat pull down : 40kg shoulder side laterals : 7.5kg (dumbell'in teki) (kasıyor sonlarda) skullcrasher : 15kg (bar toplam kg) shoulder press : 15kg ( bar toplam kg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 skullcrusher ve özellikle shoulder presste orantısızlık var. bi gün göğüsle başlayıp diğer gün omuzla başla. bi de ilk hareket 6 tekrar olsun diyorum ısrarla. farklı tekrar aralıklarını çalışmış ol ha bi de GVT tavsiye etmiyorum ya. bacak hariç özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben squatda ısınma dışında 3 set 5 tekrarı geçmem oda 80-90% da. Deadliftdede öyle bunlar baba hareketler. Adamın valla tansiyonunu düşürür. Birde Perfecte ekleme yapalım pahalı gelmiyorsa cevizde yiyebilirsiniz arkadaşlar omega 3 için. Pahalı geliyorsa semizotu yiyebilirsiniz ama çiğ yiyin salata şeklinde ben öyle yapıyorum. Kuruyemişide doldurdum baya bi 1 ay almam resmen. Birde cevizi yerken eğer taze kırmıyorsanız suda bekletin şöyle en az 2-3 saat öyle yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yukardaki karikatur cok guzelmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 BaaL canın sıkılmassa ; Muscle hypertrophy Bunu okuyabilirsin. Yaptığın hareketleri tam olarak bilmiyorum ancak düzgün bir düzenleme ile maximum fayda edebilirsin.Ağırlıkların farklı ve dengesiz olmasının nedeni yaptığın bi hareketin primary olarak etkidiği bir kas grubu ile secondary olarak etkidiği bir kas grubu var.Bu yüzden bench press yaptıktan sonra arka kol performansın düşer. Bu tarz programlarda(set sayısıx 10-12 ) dikkat etmen gereken ve çok önemli olan set araları sürelerini çok kısa tutman(45 saniye-1 dakika).Tam olarak set miktarını bilmesem de yaptığın hareket sayısı çok fazla olarak tahmin ediyorum.Bu yüzden 2000 kalori az(1.8m - 70 kg zaten zayıfsın beslen beslenebildiğin kadar.) Ne kadar süredir gittiğini bilmiyorum ama tavsiyem bu tarz bi programı en az 3-6 ay arasında uygulaman.Daha sonra 5-6 tekrarlı setlere geçmeni öneririm. Bana daha detaylı bi şekilde tam programını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 BIRAZ DA BEYIN GELISTIRIN BEYIN, APTAL OLDUNUZ ATARI OYNAMAKTAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bacakları toparlayacağız derken popomuzu şişirmeyelim videosu http://www.youtube.com/watch?v=yP6x-cpqjYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bu sefer de siz cevap verin. zor bir soru geliyor. deminki videoyu görünce aklıma geldi. Beli sakat birinin glute ve bacaklarını nasıl geliştiririz? Glute çalıştırmayan bacak hareketi istemiyorum(leg extension gibi). Cevabı çok aslında, mesela tek bacaklı hareketlerle çalışılabilir, bulgarian split squat, lunge vb. Onlar da acaip üşendiriyo ya tek bacak tek bacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bu hafta United clubs lotus'a başlıyorum. 1 senelik anlaşacağım. baya tuzlu bi fiyatı var ama arastırmalarıma göre tr'deki en kaliteli salonlarda ilk 3'e girer diyorlar. hayırlısı bakalım. http://www.unitedclubs.com/kulup-2-united-lotus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 tiLi, walking db lunges valla gayet iyi vuruyor kalcaya. Usenme yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bir sorum olacak. elimde 04/2012 son kullanma tarihli sıvı l-carnitine var 7 tüp. şu an kullansam bir sıkıntı olur mu? bunca zaman buz dolapta muhafaza etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Black_Hand said: bacakları toparlayacağız derken popomuzu şişirmeyelim videosu http://www.youtube.com/watch?v=yP6x-cpqjYA bunu gorunce bir olay aklima geldi. Su sabahlari cikan kadin programlarindan birine denk gelmistim issiz bir zamanimda. Konukta uzman diyetisyenin biri. Neyse kadinin biri baglandi yayina telefonla sunu soruyor. "Ben sabahlari kahvalti etmeden once cikip yarim saat falan yuruyorum, sonrasinda kahvalti ediyorum. Ama bana yürüdükten sonra hemen kahvalti edince kas yapar 1-2 saat sonra ye dediler bende oyle yapiyorum dogru mu yapiyorum sizce" gibisinden birsey sordu ben koptum tabi izlerken :) kahvaltida da simit peynir falan yiyormus. ugrasmayan baya kolay saniyor bu hacim yapma isini yav. konuya donersek; kalcalari daha az calistirmak icin full squatdan kacinirsiniz olur. lunge bende cook uzun suredir yapmiyorum. Bacak calismak yeterince stresli birde tek tek yapinca hic bitmiyor. Daha hafif agirlik full squat yapiyorum ben smith te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar