Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Fly said:

Perfectionist said:

Saymadigin birseyler mi var? :)

yok
hatta yanlis manlis yazilmistir diye haftada ikiden fazla ayni seyi tuketmedim

haftaici tum gun calisiyorum hani yataklik olsam gunde 100 200 kalori fazlam oldu diyecegim o da yok

ya da glisemik endeks vs o kadar da yalan degil
ful tatsiz tuzsuz seylere dagilmak yerine arada bir daha abur cubura kactim da kaloriyi kesinlikle asmadim

Daha bi kac gun once bi TV programina denk geldik ev ahalisi olarak. Boyle az yedigini dusunen insanlarin evine kamera koyup yeme aliskanliklarini izliyorlar. Insanlarin cogu az kalori aldigini zannediyordu yanlis bilgilerden dolayi. Hatta hatunun biri hafta sonunda 7500 kalori aldi direkt her yedigini diyet urunu addederek. =)

Sende de benzer bi durum olabilir mi?

Bir de hazir bayram tatili var, biraz protein agirlikli beslen, vucudun direkt rahatlayacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir sey sorayim, gym'e gidicem ama hafif bel agrim var. Belle ilgili sorunum da var. Fitik degil doktorun dedigine gore ama cok cabuk agrim sizim oluyor. Boyle beldeki kaslar gelisene kadar, mekik falan cekerken kullanabilecegim kemer tarzi bir urun var midir ? Celik korsem var sakatlandigim zamandan kalma ama tum vucudu kapliyor o, haliyle hareket edemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

lan ben kaç kalori alıyorum hâlâ bilmiyorum.
bi app olsa, cetvel gibi bi iş görecek 2d patterni yanına koyup onunla foto çekince fotosu çekilen zamanzingonun genişliğini ve derinliğini ve böylece hacmini ve elbette gramajını. ürünün cinsini yaklaşık olarak belirleyip. bir de tahmini bi kalori verse ne muhteşem olurdu.

gerçi ürünün cinsini google goggles ile eşleştirip sonrasında bu "barbunya mı yoksa fasulye mi yoksa başka bişi mi?" diye sorsa veyahut bana seçtirtse bile olur.

hem günlük öğünleri takip edebiliriz takvim gibi, hem saatlerini.. hem de ne kadar kalori-protein alındığını. yeme içme alışkanlıkları için de güzel bir arşiv olur, paylaşmak için de. bas tuşa netten paylaş arkadaşlarınla. inan instagramda milletin yediğini paylaşması gibi tutar.

olm beni app yazan bi firmaya tavsiye edin lan. her gün freelance fikirler üreteyim adamlara. şunun app'ini yapın bunun app'ini yapın diyim
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

lan ben kaç kalori alıyorum hâlâ bilmiyorum.
bi app olsa, cetvel gibi bi iş görecek 2d patterni yanına koyup onunla foto çekince fotosu çekilen zamanzingonun genişliğini ve derinliğini ve böylece hacmini ve elbette gramajını. ürünün cinsini yaklaşık olarak belirleyip. bir de tahmini bi kalori verse ne muhteşem olurdu.

gerçi ürünün cinsini google goggles ile eşleştirip sonrasında bu "barbunya mı yoksa fasulye mi yoksa başka bişi mi?" diye sorsa veyahut bana seçtirtse bile olur.

hem günlük öğünleri takip edebiliriz takvim gibi, hem saatlerini.. hem de ne kadar kalori-protein alındığını. yeme içme alışkanlıkları için de güzel bir arşiv olur, paylaşmak için de. bas tuşa netten paylaş arkadaşlarınla. inan instagramda milletin yediğini paylaşması gibi tutar.

olm beni app yazan bi firmaya tavsiye edin lan. her gün freelance fikirler üreteyim adamlara. şunun app'ini yapın bunun app'ini yapın diyim

Hacim olay tamamen beslenme seklindeymis, onu anladim ben. Az yemek falan degil yani.

Yeme aliskanligin nasil olursa olsun, vucuduna dinlenmesi icin vakit vermedigin an got gobek firliyor. Yaninda getirdigi bir suru eklem sorunu da bonusu oluyor.

Bu arada son 1 aydir dana gibi yeyip de kilo almayan, aksine vermeye devam eden biri olarak soyluyorum. O 1 ay oncesinde de 1,5 aylik diyet yaptim. Simdi bi daha asilsam 1,5 ay, sonraki aylarda bana misin demez misim gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben az dinleniyorum ve deli gibi zayıfım.

fak dis şit.

gerçi şimdi allahın her günü min 1saat yüzdüğüm için porsiyonları ve yemek sayısını ister istemez arttırdım.

duba gibi olabilirim bence bu hızla yemeye devam edersem.

azeri gazetelerinde seksi fotolarımın çıkması an meselesi.
üstsüz türk turist deniz kenarında kebab yerken yakalandı
yemelere doyamıyorum!

yüz abi. gırtlağını tutarsan inan çok çok çok kilo verirsin.
bir de pliates eklermler için 2.seviyede. su 1.seviyede basitlikte.
önce suda eklemleri kurtar 1-1.5ay sonra pilates yoga.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de gözlükle falan yüz allahını seversen.

kafanı dışarıda tutucaksın diye şimdi boynu çıkartıcaksın. o zaman popon suyun çok dibine girecek. sırtyukarıda olacak, bel kıvrık.
beline yük binecek gereksiz.
gözlük takıp kafayı suya sok yani yüz üstü yüzerken.

kulaç atarken de beceriksizsen,alışık değilsen karada yapılan duruş çalışmaları var. çok basit bişi. onu evde bi 5dakikalığına yap yüzüstü yere yatıp. sonra zaten onu hatırlayıp kulaç atınca omzuna binen yükü de azaltmış oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

...

abi yok yemehanede bile haftada bir egzantrik yemeklerden sectim, kalan dort gun kalorisini kusuratina kadar bildigim patty veya tavuk gogus aldim, gunde 4/5 ogun tek tek tuttum hani imkani yok
hani ananas karpuz nektarinin yuz grami 600 kalori degilse cok zor o is :d

spor salonu kapaliydi kiloyu korurum diyordum da patladi
en azindan 1 ay 2 ay platoya girmem yeniden baslayinca tek tesellim bu

said:

hmm
http://cronometer.com/

mu dedigin sey

edit : alakasi yokmus dfg
gunluk kalori tutmak istersen dursun yine de
Sosyal ağlarda paylaş

Meyveyi kesmeyin aynı hatayı bende yaptım geçen senelerde çok gereksiz bir eylem. Meyve zararlı değil meyve suyu zararlı olabilir ve de high fructose corn syrup dan yapılan bütün market ürünleri zararlı olanlar. Birde tabiki aktif ağırlık çalışmıyorsanızda tahıllarda kilo aldırabilir çok yenirse. Lifi direk sebzeden ve meyveden almak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

meyve veya tatli 1-2 ara ogunde zaten
markette 4 euroya dilimli ananas mango kavunu isyerine 1 euroya alabiliyorum iste o bir ogun
aksam da canim isterse bakkalda bulursam frambuaz

muz falan olsa neyse de

meyve de olmasa cok monoton ya

meyve suyu dogru ama
litresi yine 450 kalori sifir katkili portakal sularinin, adam gibi porsiyon meyve hem doydugunu da hissettiriyor

oralarhepmarsvolta said:

BABUŞLAR ÇARESİ YOK MU?

benim metabolizmam üseen bolt gibi ne kadar yersem yiyeyim, bir bok olduğu yok. çiroz gibiyim ve bundan tiksiniyorum. lanet gelsin.

demek ki yemiyorsun zannettigin kadar fazla
ne yiyorsun yaz mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Psmf yapsan daha iyi bence. (protein modified intermittent fasting)

Ama ben bu tarz diyetleri surdurulebilir gormuyorum. Ancak %10 bf den %8e dusmek icin falan kullanmayi dusunurum sahsen. Uzun vadeli ve stabil bir fast loss diyeti degil. Adi ustunde bunlar zaten bir cesit crash diet. Bence protein ve yag miktarini degismeyecek sekilde dogru ayarlayip kademe kademe karb dusurerek yapilan diyetler uzun vadede daha surdurulebilir. Sonuclari o kadar hizli olmasa da daha dengeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...