Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zokora'nın yaptığı hayvanlığı savunduğumdan değil de, insanların cezasını vermezsen adam gibi herkes kendi adaletini uygulamaya kalkıyor, saçma sapan bir gerginlik, içine ettiler futbolun ya...
Mesaj tarihi:
Federasyonun malligi iste emreye 2 mac ceza veririse boyle olaylarin cikmasida normal.emrenin normal sartlar altinda bu macta oynamamasi gerekiyodu zaten.
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

eXistenZ said:

bu arada burak golu atınca kameraya doğru ne dedi? anlayabilen var mı?

iunu bende merak ediyorum

kamerayı mı diyordu ayrıca başka birine de diyo olabilir

"Sen merak etme"
Mesaj tarihi:
Soyunma odasi karismis. Fenerin tercumani kaleci Tolgaya tekme tokat girismis.

sabah gazetesinden bir muhabir yazmis. salliyodur dicem ama mac baska bir boyutta oynaniyor o yuzden sasirmiyorum. biri cikip olu var dese inanilir su ortamda...

yazik gunah ne hale getirdin bu isi rte...
Mesaj tarihi:
ben şuna üzülüyorum. büyük ihtimalle fener maruz kaldığı bu muamelenin acısını şükrü saraçoğlu'nda galatasaray'dan çıkaracak, taraftarlar oyuncularına deplasmanda yapılan muamelenin hesabını gs'den soaracak (holigan kısmısı).. halbuki trabzon yani...
Mesaj tarihi:
Creus said:

hakliyim said:

eXistenZ said:

bu arada burak golu atınca kameraya doğru ne dedi? anlayabilen var mı?

iunu bende merak ediyorum

kamerayı mı diyordu ayrıca başka birine de diyo olabilir

"Sen merak etme"

ronaldo styla tripler sdfs
Mesaj tarihi:
1 mayıs meydanlarında mikrofonlara futbolun endüstriyelleşmesine karşıyız diyen 3 büyüklerin güzide taraftarları ! 58. madde değiştiğinden beri gösterilmeyen kırmızı katların, verilmeyen faullerin, ortamı sakinleştirmeye çalışan futbol patronlarının talimatları olduğunu göremiyorsanız yeni çıkın meydanlara gelecek yıl. Sizinle daha bi anlamsız 1 mayıs.
Mesaj tarihi:
10 maç ceza versinler daha maç izlemesini bilmiyor aptallar.Utandım trabzonlu olarak.

Zokora'yı da yollasınlar takımdan hayvan herif.

Bir de serkan o topa niye kaydı ya biri bana açıklasın kimler futbolcu oluyor ya.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar emre yüzünden çıkmadı şu olaylar farkındasınız değil mi?

sahada sertlik sadece emreye değil, ya da sadece emreye atılmıyor maddeler.

emre'nin olayı şu olayların sebebi değil. etken olabilir ama emre bu maça gelmese de gene aynı olaylar çıkacakmış yani. belli direk.
Mesaj tarihi:
devletin, kurumların adeleti sağlayamadığı yerde gücü eline alan kendi adaletini sağlar bukadar basit. Ne şiş yansın ne kebap zihniyetiyle yönetilirse bu futbol sonuçları bu olur.
Mesaj tarihi:
öbür tarafta galatasaray tribünlerini gösteriyor kamera. kadın kocasına çay almış şeker filan atıp karıştırıyolar çocuklar bakıyor filan haha. piknik havası var arena'da.

avni aker'deyse atletsizler.org hüküm sürüyor.
Mesaj tarihi:
https://p.twimg.com/AsOiHSOCAAAezAH.jpg

sarı kart yok

top yok pozisyonda. zokora topa bile bakmıyo. hani topa hareket yapsan bile taban gelirse sarı karttır. bu kırmızı değil ama.

ek: pardon sarı kart varmış.
  • Yeni Oluştur...