hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: bu arada burak golu atınca kameraya doğru ne dedi? anlayabilen var mı? iunu bende merak ediyorum kamerayı mı diyordu ayrıca başka birine de diyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora'nın yaptığı hayvanlığı savunduğumdan değil de, insanların cezasını vermezsen adam gibi herkes kendi adaletini uygulamaya kalkıyor, saçma sapan bir gerginlik, içine ettiler futbolun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Federasyonun malligi iste emreye 2 mac ceza veririse boyle olaylarin cikmasida normal.emrenin normal sartlar altinda bu macta oynamamasi gerekiyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2. yarı Dia'nın yerine Topuz girmeli, hem Olcan'ı biraz keser hem de sahada bir pehlivan olur Zokora maymununa karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hakliyim said: eXistenZ said: bu arada burak golu atınca kameraya doğru ne dedi? anlayabilen var mı? iunu bende merak ediyorum kamerayı mı diyordu ayrıca başka birine de diyo olabilir "Sen merak etme" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 DoruK said: asfdsfasfd youtube'a düşmüş zokoranın hareketi emre'nin çocuğu var mıydı bu arada? Link var mı hacı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Irkçılık yine almış başını gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Soyunma odasi karismis. Fenerin tercumani kaleci Tolgaya tekme tokat girismis. sabah gazetesinden bir muhabir yazmis. salliyodur dicem ama mac baska bir boyutta oynaniyor o yuzden sasirmiyorum. biri cikip olu var dese inanilir su ortamda... yazik gunah ne hale getirdin bu isi rte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ben şuna üzülüyorum. büyük ihtimalle fener maruz kaldığı bu muamelenin acısını şükrü saraçoğlu'nda galatasaray'dan çıkaracak, taraftarlar oyuncularına deplasmanda yapılan muamelenin hesabını gs'den soaracak (holigan kısmısı).. halbuki trabzon yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Creus said: hakliyim said: eXistenZ said: bu arada burak golu atınca kameraya doğru ne dedi? anlayabilen var mı? iunu bende merak ediyorum kamerayı mı diyordu ayrıca başka birine de diyo olabilir "Sen merak etme" ronaldo styla tripler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 1 mayıs meydanlarında mikrofonlara futbolun endüstriyelleşmesine karşıyız diyen 3 büyüklerin güzide taraftarları ! 58. madde değiştiğinden beri gösterilmeyen kırmızı katların, verilmeyen faullerin, ortamı sakinleştirmeye çalışan futbol patronlarının talimatları olduğunu göremiyorsanız yeni çıkın meydanlara gelecek yıl. Sizinle daha bi anlamsız 1 mayıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 10 maç ceza versinler daha maç izlemesini bilmiyor aptallar.Utandım trabzonlu olarak. Zokora'yı da yollasınlar takımdan hayvan herif. Bir de serkan o topa niye kaydı ya biri bana açıklasın kimler futbolcu oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 arkadaşlar emre yüzünden çıkmadı şu olaylar farkındasınız değil mi? sahada sertlik sadece emreye değil, ya da sadece emreye atılmıyor maddeler. emre'nin olayı şu olayların sebebi değil. etken olabilir ama emre bu maça gelmese de gene aynı olaylar çıkacakmış yani. belli direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokorra diyoruz ama colman'ın da kırmızısı var çıkmayan gg'nin aldığı sarı kartı hiç anlamadım lakin hakemi anlamak zor ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hakem adı gibi bir Kamil Colman'ın Zokora'nın kırmızılarını bırak, Emre ve GG'nin yediği kartlar da ayrı bir komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 devletin, kurumların adeleti sağlayamadığı yerde gücü eline alan kendi adaletini sağlar bukadar basit. Ne şiş yansın ne kebap zihniyetiyle yönetilirse bu futbol sonuçları bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Orası doğru canım ben sadece Zokora'dan bahsettim. Yoksa belliydi TS taraftarının saçma sapan işler yapacağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 padisah gerine gerine izliyodur maci ahha. ne hale getirdiler yahu. su ligin sampiyonu olsan ne olacak. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ya varya lanet olsun bu playoffa yemin ediyorum insanları birbirne düşürdüler bıraksak kan cıkıcak!!! kaldırsınlar abi yazık günah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 öbür tarafta galatasaray tribünlerini gösteriyor kamera. kadın kocasına çay almış şeker filan atıp karıştırıyolar çocuklar bakıyor filan haha. piknik havası var arena'da. avni aker'deyse atletsizler.org hüküm sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 https://p.twimg.com/AsOiHSOCAAAezAH.jpg sarı kart yok top yok pozisyonda. zokora topa bile bakmıyo. hani topa hareket yapsan bile taban gelirse sarı karttır. bu kırmızı değil ama. ek: pardon sarı kart varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mokoko said: https://p.twimg.com/AsOiHSOCAAAezAH.jpg sarı kart yok yanlış olmasın ama sarı var galiba, ama kırmızı yok asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mokoko said: https://p.twimg.com/AsOiHSOCAAAezAH.jpg sarı kart yok hareket topa ama, ondan normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 testislerine yansimis gibi gozukuyor buradan. verse de olur vermese de hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mokoko said: sarı kart bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar