TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 evet ilk mesaj olarak söylüyorum, trabzon yenecek. gs berabere kalıcak gs kutlucak şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 trabzon toplamda 3 şut anca çeker. fener bugünün de hırsıyla ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şu olay son maça kalsın ya, başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UnJiHHZjOaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Abi son maça kalsın lütfen. Yüzyılın dramı dönsün çok istiyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://inciswf.com/eto.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 "Gökhan Gönül" said: Bir kac ts taraftari tweet atmis bana.takimimizi ölümüne destekleyip sizi yenicez diye.bilmiyorki biz oraya gerekirse ölmeye geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Şimdi allah korusun gökhan gönül ölürse "ölmeye gittiydi pampa np" denilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Hahaha Eto'o bitmiş ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 trabzon ne zaman yenmiş feneri de bu pazar yenecek. yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 tıfıl gökhana bak sen, sakin ol şampiyon dfsf yabancılar, sow felan bu açıklamaları görüp "kafayı yemiş lan bunlar ehue" demiyorsa neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 avni aker anonsçusu olası bir durumda bilinçli bir 2-2 sendromu daha yaşatsa, trabzonlu taraftar da fake bi tezahürat yapsa "ben sana şampiyon olamazsın demedim...." tarzı ne güzel olur lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 1.60 boyu var türlü türlü huyu var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 haftaya hem gs hem fb kazanir..son macta gsyi herturlu ezip sampiyon oluruz sonra ama yarim puan die aglarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Fenerbahçe hakettiği kabusu yaşar. Trabzon en kötü berabere kalır , Kadıköy'e de Sabri ağırlıklı kadroyla çıkarız. Kupayı da muhtemelen Bursa alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Fener berabere GS kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Uşaklar yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 https://p.twimg.com/AsHz2WmCAAANJgF.jpg fener medyası rererörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 En büyük ihtimal GS galip FB berabere. Ama inşallah trabzon taraftarı Şenol Güneş in telkinlerini dinleyip bu sefer oyunu engellicek hareketlerden uzak dururlar. Bu daha çok rakip takıma yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hamsi kafalar iyi bilendi maca, cimbomlarına 2.80 yattıktan sonra FB ye baya saldıracaklarını dusunuyorum. dusuk zeka profilli taraftarı sahaya bıcak filan atmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 alex yokmuş, sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Gene mi yok Alex? Sampiyonluk gidiyor ne zaman onayacak bu Alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Umarım temiz maç olur, sahaya giren andavallar olmaz Bjk GS maçı gibi Açıkçası bir Beşiktaşlı olarak Fener yensin istiyorum. Bursa, Trabzon gibi takımlar rekabetle düşmanlık arasındaki çizgiyi kaçırıyorlar iyice. Bursa da BÖŞÖKTÖŞ DÖŞMÖNÖMÖZ Bursaya gelmeyin sağ çıkan taraftar olmaz lolol modundaydı. Trabzon da benzer çizgide devam ediyor. En kötü 2 maç da berabere bitsin, herşey son maça kalsın. Yüzyılın dramı dönsün istiyorum hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Absolut said: Gene mi yok Alex? Sampiyonluk gidiyor ne zaman onayacak bu Alex. geçen maç vardı da varlığı yokluğu anlaşılmayacak haldeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Sakat mı Alex? Yoksa GS maçına mı dinlendiriliyor sdfgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar