Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Arnis said:

Ay basi 4. 5. gün kotam dolar hizim düserdi ay sonuna kadar, ama daha 15 gün kalmasina ragmen dün fark ettim ki hizim tekrar yükselmis, bilmedigim bir kampanya mi var acaba yoksa adamlar bana kiyak mi geciyor?

Bendede yıllardır tamamen sınırsız 8mbit adsl var, şu anda saçma bir şekilde 4 mbit hızım birkaç saattir lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows için TCP optimizer diye bir program var. Psikolojikmi bilmiyorum ama programı açıp hızınızı seçip optimize diyorsunuz cidden gözle görülür bir artış sağlıyor 8mbit kullanıcı olarak hiç bir zaman 750-800 kb/s felan göremiyordum 500-600 arasındaydı. Ne zaman bu programdan optimize ettim. Steamdan felan direk 780 felan indirmeye başladım. Kulağa şehir efsanesi gibi geliyor fakat cidden işe yaradı.
Sosyal ağlarda paylaş

Szopen said:

Windows için TCP optimizer diye bir program var. Psikolojikmi bilmiyorum ama programı açıp hızınızı seçip optimize diyorsunuz cidden gözle görülür bir artış sağlıyor 8mbit kullanıcı olarak hiç bir zaman 750-800 kb/s felan göremiyordum 500-600 arasındaydı. Ne zaman bu programdan optimize ettim. Steamdan felan direk 780 felan indirmeye başladım. Kulağa şehir efsanesi gibi geliyor fakat cidden işe yaradı.

yazılımcılar bi baksın helehele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...