Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 vpn ile bi dene youtube olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 lan bugun 15 mb ye yukselttim neti fix 2 mb ile indiriyor falan hep yavas internet kullanmis biri olarak cok hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ay basi 4. 5. gün kotam dolar hizim düserdi ay sonuna kadar, ama daha 15 gün kalmasina ragmen dün fark ettim ki hizim tekrar yükselmis, bilmedigim bir kampanya mi var acaba yoksa adamlar bana kiyak mi geciyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Arnis said: Ay basi 4. 5. gün kotam dolar hizim düserdi ay sonuna kadar, ama daha 15 gün kalmasina ragmen dün fark ettim ki hizim tekrar yükselmis, bilmedigim bir kampanya mi var acaba yoksa adamlar bana kiyak mi geciyor? Bendede yıllardır tamamen sınırsız 8mbit adsl var, şu anda saçma bir şekilde 4 mbit hızım birkaç saattir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bu ay AKK'ya girmeyen bir tek ben mi varım? 3e katladım herhalde AKK'yı hala hız aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Benim de dün 10mbit'e çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 böyle bişey yazmışlar; http://www.lojiloji.com/adil-kullanim-kotasi-kaldirildi-mi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Benim internet hala aynı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bende 3mbit olurdu hep suan 5mbit 3gundur bu sekilde. Acaba min hiz ile ilgili test fln mi yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Windows için TCP optimizer diye bir program var. Psikolojikmi bilmiyorum ama programı açıp hızınızı seçip optimize diyorsunuz cidden gözle görülür bir artış sağlıyor 8mbit kullanıcı olarak hiç bir zaman 750-800 kb/s felan göremiyordum 500-600 arasındaydı. Ne zaman bu programdan optimize ettim. Steamdan felan direk 780 felan indirmeye başladım. Kulağa şehir efsanesi gibi geliyor fakat cidden işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Modemi resetleyince benim hiz gayet akk olmadan calismaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 yurtdışı sıçışlarda yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Szopen said: Windows için TCP optimizer diye bir program var. Psikolojikmi bilmiyorum ama programı açıp hızınızı seçip optimize diyorsunuz cidden gözle görülür bir artış sağlıyor 8mbit kullanıcı olarak hiç bir zaman 750-800 kb/s felan göremiyordum 500-600 arasındaydı. Ne zaman bu programdan optimize ettim. Steamdan felan direk 780 felan indirmeye başladım. Kulağa şehir efsanesi gibi geliyor fakat cidden işe yaradı. yazılımcılar bi baksın helehele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 maşallah maşallah http://i.imgur.com/prbS4Ha.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 internet sağlayan sunucu başındaki ttnetcilere sesleniyorum ananızın ..na sokun internetinizi. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Superonline kanser etmekle meşgul yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 uydunet patladı mı ya? 1 mbit falan gösteriyo bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Benim uydunet tamamen patladi, telefonlari da mesgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 telefonlar meşgul eet sdfsd o diil di dün cs oynuyorum casual serverlerın izmir kökenli olanları 90-100ms vermeye başladı. istanbuladıkiler 10ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Uydunete başlayacam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Uydunet ısın kolay yolunu bulmuş telefon ahızesını masanın ustune bırakmışlar ne zaman ararsan ara meşgul sabah bı ara hıc alakasız bır telefon numarasından aradım bolgenızde arıza var dedı geyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tamam düzeldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 gerçi ttnete 47mbit alıyorum eskiden 48.5 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 isyerindeki internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 internet ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar