asterix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 la hava mı atıyonuz sitem mi ediyonuz anlamadım.benim internetim 300-400 lerden 6 binlere yeni yükseldi.bina içi tesisatı yenilettim ona rağmen düzelmedi.sonra bişeyler yaptılarda kendiliğinden düzeldi.arada bi yavaşlıyo filan.yuvarlanıp gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Türkiye Genelinde bakım var ondandır. Şuradan takip edebilirsiniz. http://home.netone.com.tr/sonuc.asp Çoğu gitmiş azı kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Yok arkadaş dayanamıyorum nedir 1-3-5 mb teknoloji ilerliyo film indiriosun 20 gb oyun indiriyosun 30 gb iner mi lan 1 mb ile 30 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Şu an yine berbat sanırım? Lag çok fazla oluyor özellikle yurtdışı bağlantılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 80 defa internet kesildi bugün caddebostan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 birden hizlandimi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Kablonet ucmus durumda mi acaba? Musteri hizmetleri de mesgul. /Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 var birşeyler gene of. ne adam gibi site açabiliyorsun ne oyun oynayabiliyorsun. iç dış bütün bağlantı sıçmış durumda. istanbul/bakırköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 istanbul merter de çökmüş durumda, devamlı git gel yapıyor bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 turkiye hatlarinda bir sorun oldugunu sanmiyorum, avea 3g canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ortaköyde şu an dial-up günlerine dönüş yaşıyorum. 10 mb dosya 10 dakika diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 civki cikti ama, kac saattir net yok 3g'ye hapisiz kota bitcek diye fifiyiz. bunun parasini faturaan dusmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Iyi dimi? Turkiye'ye donmeyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ttnet platin olmuşuz gene boktan hizmet alıyoruz ya. bari telefonla aradığımızda modeminizin ışığı yanıyor mu diye soran tipler değişseydi. Ne anladım lan ben bu platinlikten. 2 starbucks kuponu göndermişler utanmadan. 15 saattir modeminiz bağlı gözüküyor. hat değerleriniz normal gözüküyor. ezberletmişler 2 tane cümle papağan gibiler yemin ediyorum. yok modem servisiyle görüşün, yok DNS ayarı yaptıralım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://twitter.com/TTNETdestek/ surdan msg atsana adamlara. anlayan tipler dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya ordan da attım. bugün aradılar işte öğlen. arızanız giderilmiş gözüküyor sistemde sorun var mı şu anda diye. sabah 8-11 arası düzgündü sonra gene battı. Aradım arıza kaydı bıraktım. gene 1 gün sonra arızanız giderilmiş diye arayacaklar. Eskiden bi mühendis vardı bakırköy kablonette bayan. Bu Uzan'ların elindeyken kablonet. Arkadaş nasıl efsane bi kadındı. Direk telefonunu vermişti arıyordum sorun olduğunda. Dertten anlar, sorundan anlar anında cevaplar. Call Center'lar çıktı gerçekten daha bi rezil oldu işler ya. Çileden çıkartıyorlar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 interaktif ti dimi :P ne zmn turksata gecti bok oldu zaten bakirkoydeki kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aktifkablo olması lazım. MTU değeriniz kaç bu arada ya ? Acaba birşeyleri mi değiştirdi bunlar haber vermiyorlar. 1492 benim yıllardır sorun çıkmazdı hiç. Bi bakayım paket parçalanma olayına dedim MTU yüksek gözüküyor 1388'e düşünce pingliyor anca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 1492 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bağlantı hızı normal ama oyunlarda acayip bir lag/spike durumu oluyor. aksiyona girerken takılmalar başlıyor, ha dc oldu ha olacak derken kaptırıp devam ediyor. acaba isp den mi yoksa benim pc den mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hunty said: Iyi dimi? Turkiye'ye donmeyim ben :) benim ping 5 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 nasıl oluyo da bu hızla ben torrentte maksimum 30kb/s görüyorum bana bi açıklayın la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 port kapalıdır, seed yoktur. http üzerinden yap download onda da hız düşükse bağlantıda vardır sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 selam, bugün yeni net bağlattım adsl aldım 8mb e kadar (hata mı ettim bilmiyorum) şu anda iyi değil bi garip anlamadım neden. acaba daha yeni aktif olduğu için olabilir mi yoksa başka bişey midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yeni aktif olmasiyla bi alakasi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar