Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Fly said:

gecmiste likeladigimiz seyleri gorebiliyor muyuz

profilinde sağ üstte cover photo'nun altında activity log var ordan görebilirsin

said:
aylar sonra girip bugun likeladigimi hatirlamadigim bir seyi likelamis oldugumu farkettim, biri hesabima mi girdi neler yapti nasil anlarim

security settings'de active sessions'a tıklarsan son loginlerini gösterir
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Soimyr said:

Annem, babam, kardeşim falan kendi facelerine girebiliyor, onların facelerindengirip kontrol ettigidme kendi faceim sorunsuz açılıyor, ancak kendi faceime kendim girmeye calıstıgımda facebook ta bakım var uyarısı alıyorum?

çok saçma geldi ne yapmak lazım?

Senin account'un olduğu server bakımdadır. Bana da olmuştu yarım gün kadar giremedim hesabıma.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

Alternatifi var abi. Path e goz at.

ya alternatif derken, şimdi friendlistimde kim path.com'da desem, "path ne la yenir mi ki o" tepkisini alacağımı bildiğimden alternatif olarak daha az dayatması olan ve pazar payı büyük olan bir alternatiften bahsediyorum. aman aman bi facebook kullanıcısı değilim ama insanı sinir ediyor bu dayatmaları bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

path da zaten 50 kisi siniri vardi onu 150 ye cikardilar gerci. path fb gibi degil, es dost yakin arkadaslarla paylasim icin. yani gunluk hayatta zaten duzenli gorustugun insanlarla iletismek icin.

daha ozel muhabbetler, ornegin yeni aldigin bdsm aletlerini ailene gostericen fotonu cekip, nasi olmus yakismis mi diye.

o ise yariyo, fb dandik o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...