lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 arkadaşlar bu fb da kimsenin beni arkadaş olarak eklemesini istemiyorum seçeneği var mı? yani arkadaşımın arkadaşı da eklesin istemiyorum, kimse eklemiycek sadece ben istediklerime arkadaşlık isteği gönderebileceğim, var mı böyle bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kabul etmiyorsun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 accountumu kapat secenegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hani 7sinde zaman tüneli geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sparkcaster said: hani 7sinde zaman tüneli geliyodu bak ne oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 gelmedi lan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bana geldi la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gecmiste likeladigimiz seyleri gorebiliyor muyuz aylar sonra girip bugun likeladigimi hatirlamadigim bir seyi likelamis oldugumu farkettim, biri hesabima mi girdi neler yapti nasil anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Fly said: gecmiste likeladigimiz seyleri gorebiliyor muyuz profilinde sağ üstte cover photo'nun altında activity log var ordan görebilirsin said: aylar sonra girip bugun likeladigimi hatirlamadigim bir seyi likelamis oldugumu farkettim, biri hesabima mi girdi neler yapti nasil anlarim security settings'de active sessions'a tıklarsan son loginlerini gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 timeline yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Annem, babam, kardeşim falan kendi facelerine girebiliyor, onların facelerindengirip kontrol ettigidme kendi faceim sorunsuz açılıyor, ancak kendi faceime kendim girmeye calıstıgımda facebook ta bakım var uyarısı alıyorum? çok saçma geldi ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 sifremi unuttum falan denedigimdede recover.php error 500 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 mark'i ara. o yardimci olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 zorlama.bakım var diyorsa vardır.anormallik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ailen seni trolluyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 beni zaman tüneline geçirmiş otomatik olarak, yastayım ulan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Soimyr said: Annem, babam, kardeşim falan kendi facelerine girebiliyor, onların facelerindengirip kontrol ettigidme kendi faceim sorunsuz açılıyor, ancak kendi faceime kendim girmeye calıstıgımda facebook ta bakım var uyarısı alıyorum? çok saçma geldi ne yapmak lazım? Senin account'un olduğu server bakımdadır. Bana da olmuştu yarım gün kadar giremedim hesabıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 DarKRideR said: beni zaman tüneline geçirmiş otomatik olarak, yastayım ulan :( sıçıcam, bi alternatif çıksa adam gibi de bu yavşaklar da batsa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Alternatifi var abi. Path e goz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 eed bende fb kullanmiyorum yazilim gelistirme disinda. path ciyim bende. facebook ne abi oyle ciplak fotolarimi paylasamadiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 branch.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 kozalak said: Alternatifi var abi. Path e goz at. ya alternatif derken, şimdi friendlistimde kim path.com'da desem, "path ne la yenir mi ki o" tepkisini alacağımı bildiğimden alternatif olarak daha az dayatması olan ve pazar payı büyük olan bir alternatiften bahsediyorum. aman aman bi facebook kullanıcısı değilim ama insanı sinir ediyor bu dayatmaları bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 path da zaten 50 kisi siniri vardi onu 150 ye cikardilar gerci. path fb gibi degil, es dost yakin arkadaslarla paylasim icin. yani gunluk hayatta zaten duzenli gorustugun insanlarla iletismek icin. daha ozel muhabbetler, ornegin yeni aldigin bdsm aletlerini ailene gostericen fotonu cekip, nasi olmus yakismis mi diye. o ise yariyo, fb dandik o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bi proje vardı adını unuttum, facebook a karsı kuruldu ve su an beta asamasında yanlıs bilmiyorsam.ozellikle privacy konusunda kullanıcıya bırakıyodu her seyi. Open lı biseydi galiba adı ya. O cıksa da baksak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar