Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Hani bazı postları belli kişilerle paylaşmaca var ya, şunlar görsün bunlar görmesin diye. Hah, işte millet öyle paylaşınca bir postu çark işareti çıkıyor (herkese açıksa dünya, arkadaş listesiyse 2 silüet, arkadaşların arkadaşlarıysa 3 silüet falan). O çark işaretinin üstüne gelince "ahmet, mehmet, ayşe fatma and 200 more" diyor mesela kaç kişiyle paylaştığı için. Eskiden oraya tıklayınca tüm listeyi dökerdi, artık bazılarında döküyor, bazılarında dökmüyor bir şey olmuyor (custom demesinden bahsetmiyorum yine şu kadar kişi diye gösterdiği seferlerde diyorum). Neye göre o? Başta arkadaş listesi kapalı kişilerde göstermiyo dedim de öyle de değilmiş onlarda da tıklayınca döktüğü oldu listeyi.
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Facebook üyeleri ölümlerinden sonra hesaplarını istedikleri bir kişiye vasiyet edebilecekler. Yeni özellik ilk olarak ABD'de kullanıma sunuldu. http://aljazeera.com.tr/haber/facebooka-olum-ayari
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 facebook mu yoksa chrome mu tam bilmiyorum ama neden türkçeden türkçeye google translate ile çeviriyor anlamadım. okuduklarımı anlamıyorum.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 crome çeviriyordur sağ üst adres kısmına bak
quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Joker said: facebook mu yoksa chrome mu tam bilmiyorum ama neden türkçeden türkçeye google translate ile çeviriyor anlamadım. okuduklarımı anlamıyorum. Ahah bu süpermiş
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 grup mesajlarını görebildiğimiz 3rd party bi application var mı desktop için
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 olm whatsapp feys mesajlarını mı gösteriyor
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Yakin vakitte entegre calismaya baslayacaklardi belki baslamistir.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 oha adamlar her yazılanı depoluyorlarmış lan, yeni ortaya çıktı bi haber. diyelim ki posta yazıp siliyosun, facebook sunucuları çoktan kaydetmiş oluyor. göndermekten vaz geçtiğimiz postları bile tutuyorlar yani.
karatan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Beyler, Bir hafta evvel adımla aynı bir kullanıcıdan -Örmek olarak Ali Kaya olsun- bir arkadaşlık isteği aldım. Baktım profiline ergen işi bir şey diye sildim ve blockladım. Sonra bugün [email protected] hesabımı bir kontrol edeyim dedim. İçinde facebook'tan gelme bir sürü arkadaşlık isteği yanıtlarını içeren postalar var. Ben de facebook a [email protected] olarak girdim(benim kendi orijinal hesabım farklı bir eposta) ve şifre talebinde bulundum haliyle benim epostama düştü şifre yenileme şeysi. Ben de girdim adıma açılan hesaba ve hesabı kapattım. Merak ettiğim şey bu eleman benim epostamla kendine nasıl facebook hesabı açmış? FB hesap açarken epostadan onay istemiyor mu acaba? Sistematik bir çalışmanın kurbanı mı oluyoruz acaba :)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bazi maillerde bug var ali.kaya@gmail'e gelenler sana dusuyor olabilir bana oyle dusuyo mesela . li almis adam benim noktasiz maile dusuyo mailler evini barkini alicam altindan o olucak en son
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 gmail'de noktalı veya noktasız mailler aynıdır diye biliyorum. yani alikaya@gmail alınırsa ali.kaya veya a.likaya vb hesaplar otomatik bloke oluyor sanırım.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben de öyle biliyorum da adamla alakali tum mailler noktali olarak geliyor ben noktaliya girmeye calisinca hata veriyor, yanlis sifre diyor
karatan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Üzüldüğüm şeylerden biri de bu mail hesabımı sadece arkadaşlarımla mailleşirken kullanıyordum, mesaj trafiğim 200+ civarıdır. Şimdi bu FB'den sonra bir sürü spam akmaya başlar hesaba pfff.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 benim de bi isim ilk harf+soyad gmail var. en az 20 farklı kişinin mail geliyo bıktım artık ak
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Fistan said: ben de öyle biliyorum da adamla alakali tum mailler noktali olarak geliyor ben noktaliya girmeye calisinca hata veriyor, yanlis sifre diyor mailin gelmesi için hesbaın alınması gerekmiyor sen fistanmistan@gmail i aldıysan zaten fistan.mistan la kayıt olunamaz veya tam tersi
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 denemedim ama böyle olduğunu okumuştum deneyerek göt edebilirsiniz asddf
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kamp ve Doğa Hayatı || CampRail grubundan banlanmışım da acaba yöneciticilerin ismini bana aktara bilir misiniz : )
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya sürekli feed'de friendlerimin like ettiği tanımadığım adamların postları düşüyor Add friend şeklinde. Bir ayar da değitşirmedim ama artık feedin %50si tanımadığım adamların postları ile doldu friendlerimden biri like ediyor diye. Ne oldu anlamadım. Var mı aynı şeyi yaşayan?
Öne çıkan mesajlar