moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ObuzHapsever said: Mouse imlecini de izleyeceklermiş artık http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25024796.asp e bunu her site yapar zaten? http://mouseflow.com/ vs bin tane site var bunun için hatta kullanabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 edt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 gençler, arkadaşımın fb hesabını patlatmışlar aynı şekilde fb a bağlı olan gmailini de ve evet malesef her ikisined e telefon kaydı yaptırmamış bu arkadaş nasıl geri alabilir? ben fb da "kardeş beni heklediler" seçeneği yok nasıl geri alır? önce gmail hesabını mı geri almaya kassın? bi tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Arma said: bi tanıdık yeteksizsinize katıldım videomu ilzeyin diyip etiketlemiş tıkladım sazan gibi aynı banada oldu. profildende kaldıramıyoz nası silecez bu zımbırtıyı. şu an için bişey yapılamıyo, bendeki arkadaslardan birinede oldu, virüss virüss tıklamayın diye feryad ediyodu en son. gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hee buldum çaresini regedit ten girip google içinde adobe dosyası var. onu silince kaldırabiliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 izmirliler adıyamanlı olmuş sdfjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahahaha nasıl lan? inci sözlük işi mi yine? ahaushduahsduah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ne bileyim ama başka bişi ya, ingilizce kullananlarda normal görünüyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 facebook update'den sonra gelen mesajların telefona yollanması olayini nasil kapiyoruz? tel no mu silicez direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 PrudenT said: ne bileyim ama başka bişi ya, ingilizce kullananlarda normal görünüyor mesela ha ben de niye benimki değişmedi diyodum, meğer köylü gibi türkçe kullanmadığım içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 facebook'tan birini silince benim fotolarım altına yaptığı yorumlar, likelar falanda gidiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 peki gitmesi için yapabilceğim bişi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 facebookta mobil girince yorumları görebiliyorum yada yorum yapabiliyorum. ama pc den girince ne yorum yapabiliyorum ne de yorumları görebiliyorum. naapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 daha yeni attım yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 facebook virüsü girmiş pcye. malesef.. formatsız silmen çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ebeni facebook gibi. la nerden giriyo bu. format atıyom bişi yok pc de . ibikli übikli sitelerede girmiyoum. 3-5 tane site var zaten takip ettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 escape nerde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Arma said: ebeni facebook gibi. la nerden giriyo bu. format atıyom bişi yok pc de . ibikli übikli sitelerede girmiyoum. 3-5 tane site var zaten takip ettiğim. şuna bi baksana panp (www.arena-tr.com'dan alıntıdır. medreruno45) 1 – Aşağıdaki uygulamaları görev yöneticisinden kapatınız: fbtre6.exe mstre6.exe 2 – Aşağıdaki registry kayıtlarını siliniz.: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr ent VersionRun”systray” = “c:windowsmstre6.exe” HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr ent VersionRun”systray” = “C:Windowsfbtre6.exe” HKEY_CURRENT_USERAppEventsSchemesAppsExplorer Navigating 3 – Aşağıdaki dosyaları siliniz. C:\Windows\fbtre6.exe C:\Windows\fmark2.dat yapmanız yeterli""> "FACEBOOK HESABINA VİRÜS BULAŞANLARA ÇÖZÜM (www.arena-tr.com'dan alıntıdır. medreruno45) 1 – Aşağıdaki uygulamaları görev yöneticisinden kapatınız: fbtre6.exe mstre6.exe 2 – Aşağıdaki registry kayıtlarını siliniz.: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr ent VersionRun”systray” = “c:windowsmstre6.exe” HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr ent VersionRun”systray” = “C:Windowsfbtre6.exe” HKEY_CURRENT_USERAppEventsSchemesAppsExplorer Navigating 3 – Aşağıdaki dosyaları siliniz. C:\Windows\fbtre6.exe C:\Windows\fmark2.dat yapmanız yeterli" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arma, tamamen fikir yürüterek öneri vereceğim. hangi tarayıcı ile virüs yediysen onu sil. şurdan bir scanla http://housecall.trendmicro.com/ sonra da spybot gibi birşey yükleyerek, regedit ve temp şeylerini temizle. (tabi tarayıcının kurulum yaptığı klasör komple temizle) yani böyle de gitmeyen bir virüsse, öeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Yav bu gerizekalı facebook'un gerizekalı Android uygulamasında bi linke tıkladıktan sonra en başa dönüyor. Nası düzelticez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Android uygulamasında dili nasıl değiştiriyoruz bilen var mı? Ayarlarda Language & input var diyor help Center'da ama yok bende öyle bir kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar