Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 zükeraga parasını aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ya bu facebook chatte biri attığın mesaja bakınca, sende seen(xx.xx) gibi bişi çıkıyormuş. bende çıkmıyor. Fakat bana atılan mesajı görünce, atan insanda çıkıyormuş baktığım an. neden facebook ayrımcılık yapıyor ya. benim ignoreladıklarım görebilicek ama ben göremicem.. var mı ayarı filan bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 senin de kendi attığın mesajın ne zaman okunduğunu görebilmen lazım. onun dışında şimdilik herhangi bir ince ayar yok onla ilgili. çok kavga çıkacak bu yüzden bence. -ayşe mesajımı okumuşusun neden cevap atmadın +ya notebook u salonda unutmuşum -da fuq?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 işte göremiyorum ben. ama benim ne zaman okuduğum çatır çatır gözüküyor. ignorelayamıyorum insanları artık korkudan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hahaha sıkıyosa ignore la zaten bundan sonra.gelen mesajı hemen okuma, gec oku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ya kim mesaj attı diye dönüyorsun facebook penceresine, o sırada gidiyor karşı tarafa "seen" diye. ben de gözükmüyor ama. benim derdim bu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 abi kullanici olup gittiginde sayfaya ne oluyo ? nasil duzenleme vs yapiliyor ? fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bizim bi arkadaş öldü geçen sene face i hala açık sdfs duruyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 gecko said: bizim bi arkadaş öldü geçen sene face i hala açık sdfs duruyo öyle gecko said: bizim bi arkadaş öldü geçen sene sdfs duruyo öyle gecko said: bizim bi arkadaş öldü sdfs gecko said: öldü sdfs gecko said: sdfs *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Arkadaş intihar ettiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yani sonuc yok. geberdi de demiyo oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 barbu said: ya kim mesaj attı diye dönüyorsun facebook penceresine, o sırada gidiyor karşı tarafa "seen" diye. ben de gözükmüyor ama. benim derdim bu sdfs. bende de gözükmüyor. ne bu çifte standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 duvarıma sürekli yok zayıflama bandı yok balık yağı yok kilo ver fala reklam yolluyor arkadaşlar, ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bi süreliğine gizlilik ayarlarından duvarına kimler yazabilir kısmını sadece ben yap. o zaman kimse duvarına bişe yazamaz. bi süre sonra durur o muhabbet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi duvarıma dingilce reklam postlayanlara karşı bi çözüm yok mu? hii varmış yukarda. ama o tam bi çözüm sayılmaz yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 su an icin baska detaylisi yok aga. bu facebook tarafindan para kazanma olayi deniliyor bilemecem. kiloluyum tribine giriyorum sabah kalkip baktigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 olm bu mesaj okundu muhabbeti kötü lan. mobilde lokasyon verilmesinden kötü hatta. onu kapabiliyoduk. yok mu bi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yok sanırım. gayet görücekler ignoreladığını artık. en azından bende de çalışmaya başladı. ben de millet ignorelarsa görebilicem artık. yavaştan herkesi geçiriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kardesime karnen cok iyimis babam soyledi dedim. beni facebook vs her seyden sildi. fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 facebook hesabımı 1 ay kadar önce deactive ettim valla tavsiye ciddene ederim. insan sorumluluk gibi hissediyomuş bok var gibi ekranın başına oturup kim neyini nereye soktu diye bakmaktan başka bi olayı yok. I HATE YOU FACEBOOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 küçük ve sıkı fıkı bir arkadaş çevreniz yoksa facebook kullanmayın zaten. aşırı derecede gereksiz bir hale geliyor çünkü. ufak ama birbirine çok yakın bir arkadaş çevreniz varsa eliniz telefona gitmeden muhabbet, toplaşma ayarlanabiliyor. çok zevkli bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben 10 tane gruba üyeyim. fotoğraf olsun bisiklet olsun, etkinlik oluyo sürekli. etrafında böyle etkinlik yapacak kimse yoksa çok kullanışlı. yeni ortamlar vs... benim ağırlıklı kullanma amacım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 BramStoker said: küçük ve sıkı fıkı bir arkadaş çevreniz yoksa facebook kullanmayın zaten. aşırı derecede gereksiz bir hale geliyor çünkü. ufak ama birbirine çok yakın bir arkadaş çevreniz varsa eliniz telefona gitmeden muhabbet, toplaşma ayarlanabiliyor. çok zevkli bir olay. bundan başka bişeye kullanmıyorum zaten. genel geyik oluyo bi de, onsuz da yapabiliyorum ama. ne kadar app varsa iptal ediyorum ne olduğuna bakmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 twitter kullanıyorum lan ben.. facebook'u uzaktan kullanmış oluyorum özetle. bi de facebooktan mr.hand'i yakaladım mı boğana kadar bırakmıyorum.. ki buna facebook jujitsu diyorlar. jujitsu demişken şurada gollum hakikaten jujitsu yapıyormuş be.. http://www.youtube.com/watch?v=EvKq83fyCWo az daha sıksa tap gelirmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar