kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya bilmiyorum komiğime gitti dünden beri anlamadım 2 gün önce sabah bakkala uğradım bi tanıdık daha önce babamın yanında gördüğüm bi arkadaşı ile karşılaştım adamı gördüm selam verdim efendi bi şekilde nasılsınız felan derken adam "ne oldu sen babanın yanından çıktınmı çalışmıyomusun artık" demezmi... hönk oldum ne babası felan derken içimden bozuntuya vermedim "yok ben öss ye kastırıcam bu sene o yüzden ayrıldım " dedim halbuki babam ın yanında çalışma gibi bi şey söz konusu değil babam emekli olalı 7 sene olmuş :P sonra bana "ablan ne oldu geçen bu sene sınavda ne yaptı" demezmi :P adam iyicene sapıttı dedim benim ablam evli barklı insan öğretmen birisi ne oluyo karıştırdı bu adam dedim he evet olmadı bi bok felan dedik geçiştirdik derken , dershaneye uğradım derslere giricem öğretmenin teki tuttu beni galiba coğrafya öğretmeniydi çünki hiç dersime girmedi "bu gün ki etüde gel olm yoksa eve telefon etcem" demezmi.. tmm hocam gelirim feln dedim yallah sınıfa... akşam oldu otobüsten indim eve gidiyorum bi arkadaş eski bi arkadaş 2 senedir görmüyorum kendisini ve o da beni görmüyo saçlarımı uzattım felan inşallah tanımaz beni diye yere bakarak yürüyorum... hiç sevmem yolda yüyürken biriyle karşılaşıp muhabbet etmeyi naber nasıl gidiyo diye.. kafamı iyicene eğdim her neyse vay sesini duydum naber diyo iilik ya senden demeye kalmadı "saçlarını ne zaman uzattın lan " dedi. 2 senedir uzatıyorum bu arada işte oldu bi iki sene demeye kalmadı . "ne geziyon buralarda taa teomanpaşada buraya niye geldin" demezmi :P "eve gidiyorum" dedim ... "yeni mi taşındınız" "7 ay oldu ya" 7 ay olmasının sebebide 6 senedir o mahallede oturuyorum ama 7 ay önce 2 sokak ilerdeki eve ta,şındık.. "ee ne oldu kız işi demezmi halletinizmi başınız belaya girdimi ?" soruyo bişiler galiba karıştırdığı arkadaşı bi boklar yemiş :P "hallettik halletik bişi olmadı" deyip hadi ben geç kaldım görüşürüz deyip hızlıca uzaklaştım :P eve gidince ilk işim aynaya bakmak oldu suratıma tipime bişiler mi oldu lan diye baktım hemen ama aynı tip aynı kayık surat ! anlamadım 2 günde bu akdarmı tesadüf olup millet başkasıyla karıştırır be kardeşim !![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Predator Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lol ilginçmiş[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
n0body Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hot chick i izledin mi ( ateşli piliç :)) onun hikayesi buydu eyvah eyvah :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yok izlemedim izleyim ama bi ara[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hakikaten ilginç.. arada yaşanabiliyor böyle garip olaylar ard arda demekki:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hot chıcktekı olay cınsıyet degıstırmece oluyor bıraz eheuehuee :) bazen oluyo bole olaylar karıstırıyorlar baskalarıyla bende kursa yenı basladım okuz gıbı rejım yapıyorum yazın basından berı 10 kilo verdım nerdeyse dersane yenı baslamıs sınıftada cok tatlı kızlar var fılan ılk gun tarıhcı geldı hocayı ılk gorusum omrumde bana sen amma cok kılo almışsın yaw şişmişsin iice dedi herkes bana baktı gulduler fılan kıl oldum ııce cunkı kadını tanımıom omrumde ılk defa gordugum bırı bıde ustune matematıkcı hangı bolum ıstıyonuz dıe sordu dedım kamu yonetımı adamda bana oooo sen bu cusseyle ıyı kaplarsın makam koltugunu dedı 2. ye rezıl oldumkı gecen seneye oranla baya zayıfım yanı lol[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Matematikçinin espiri güzelmiş ama :)
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 "kargalaarr!" gibi. deli onlar deli.[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness."
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bourne Identity olmussun sen :) Kimligini, tipini falan degistirmisler herhalde.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bence aynaya bakma gidip annene sor oda karıştırıyorsa büyü yapmışlardır sana :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Parasapıtık Activity :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 muskamıydı neydi ondan yaptırcam :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 kuşunda döktür gözlere dikkat aman![signature][hline][b]God! Cover my back![u]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 seni öbürtarafa alcaklar hazırlık yapıyolar..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Öne çıkan mesajlar