Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother (2005) - CBS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

yeaa o barda aslında tek olduğunu anladığı sahne...mehhh dedim off...hımym draması klasik=)
"aslında lilly ve marshall yukarda bebeğn bezini değiştiryorlardı,robin ve barney evlerinde bir konu üzerine tartışıyorlardı bense orda tek başımaydım...ne yapmayacağımı biliyordum ama...asıl yapmayacağım...." öhh dedim ama son şarkıı...işte o efsane güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir şeye başladım mı bitirme saplantısı var. mesela film ne kadar kötü olsa bile sonuna kadar izlerim, kitap çok sıkıcı olsa bile bitirene kadar okurum, oyun oynuyorsam sevmesem de çoğu zaman bitiririm.

bu dizi bunu suistimal eden başlıca şeylerden. şimdiye kadar izledim diye bitene kadar izlemek zorluyorum ama resmen aşırı baydı artık.

hay senin tanışacağın ananı.. diye dellenip bıraktım diziyi. askerlik yapmış gibi rahatladım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

zeper said:

O hayaldi ya?

hayaldi evet ama hayali duygulandırdı zaten düşün 20 yıllık evlisin ve keşke o gün tanışsaydım , 45 gün daha fazla görseydim karımı diye hayal ediyorsun :)

onu diyişi böyle sanki karısı ilerde ölücekmiş de daha çok zaman geçireydim ölmeden dermiş gibi geldiydi bana.

ANNE ÖLÜYMÜŞ ASLINDA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...