DeathLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 copry said: çok duygulandım bölümde , az kaldı artık görücez anneyi ,ama beklenti artık o kadar arttı ki bakalım kim olucak Su diziye anca bi kadin duygulanir zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ayy sorma shameless da bile ağladım dün sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yeaa o barda aslında tek olduğunu anladığı sahne...mehhh dedim off...hımym draması klasik=) "aslında lilly ve marshall yukarda bebeğn bezini değiştiryorlardı,robin ve barney evlerinde bir konu üzerine tartışıyorlardı bense orda tek başımaydım...ne yapmayacağımı biliyordum ama...asıl yapmayacağım...." öhh dedim ama son şarkıı...işte o efsane güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 barda tek olduğunda değil de kadının kapısına gidip keşke 45 gün önce tanısaydım ' just cant get enough' tarzında konuşmasında gözlerim doldu. baya etkiledi ' ne aşkmış breeee ' dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 O hayaldi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 zeper said: O hayaldi ya? hayaldi evet ama hayali duygulandırdı zaten düşün 20 yıllık evlisin ve keşke o gün tanışsaydım , 45 gün daha fazla görseydim karımı diye hayal ediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 escape said: selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 off copry ya drama queen seni=) copry said: zeper said: O hayaldi ya? hayaldi evet ama hayali duygulandırdı zaten düşün 20 yıllık evlisin ve keşke o gün tanışsaydım , 45 gün daha fazla görseydim karımı diye hayal ediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ben de bir şeye başladım mı bitirme saplantısı var. mesela film ne kadar kötü olsa bile sonuna kadar izlerim, kitap çok sıkıcı olsa bile bitirene kadar okurum, oyun oynuyorsam sevmesem de çoğu zaman bitiririm. bu dizi bunu suistimal eden başlıca şeylerden. şimdiye kadar izledim diye bitene kadar izlemek zorluyorum ama resmen aşırı baydı artık. hay senin tanışacağın ananı.. diye dellenip bıraktım diziyi. askerlik yapmış gibi rahatladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yazik lan o kadar materyalsiz kaldilarki "6 hafta sonra anne aciklaniyor" trailer'ini bolum yapmislar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 copry said: çok duygulandım bölümde , az kaldı artık görücez anneyi ,ama beklenti artık o kadar arttı ki bakalım kim olucak anlamaz bu keresteler bacım boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Geç şüle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 copry said: zeper said: O hayaldi ya? hayaldi evet ama hayali duygulandırdı zaten düşün 20 yıllık evlisin ve keşke o gün tanışsaydım , 45 gün daha fazla görseydim karımı diye hayal ediyorsun :) onu diyişi böyle sanki karısı ilerde ölücekmiş de daha çok zaman geçireydim ölmeden dermiş gibi geldiydi bana. ANNE ÖLÜYMÜŞ ASLINDA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 öyle bişey olursa sular seller hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 son bölümdeki güzel vücutlu sarısın kadın kim mi? işte bu Mircea Monroe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 anlamsız şekilde uzatıyolar barney robin ilişkisini, sezon sonunda yine problem çıkcak yada ayrılcaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ikizler büyükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 uzaması konusuna katılıyorum, kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 son 2 bölüm(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Barney ne guzel agzinin payini verdi tedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bence tam tersi olayın patlayacağına dair bir işaretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 devam etsin yillarca. arkadaslarim gibi oldular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar