samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 true blooddaki abla gelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 epey güzeldi. aman bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu sezon beğendiğim ilk bölüm oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 muhtesem bi bolumdu eskiyi animsatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bu bolum cok iyiydi gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 chrome said: Bu bolum cok iyiydi gercekten eski dostum naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 çok fena değildi bu bölüm...ama artık düğüne geçsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 abovv korktuğum başıma geldii..artık bir tek ben seyrediyorum galba...uplanmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 zeper said: abovv korktuğum başıma geldii..artık bir tek ben seyrediyorum galba...uplanmıyor bile. İzliyorum ben fena değildi son bölüm ama öyle tartışacak konuşacak çok bişeyi kalmadı. Umarım ted hatunla tanıştığı an biter. Sonrasında babanızla nasıl tanıştım diye bişi başlarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ben de izliyorum halen fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 said: 20th Century Fox Television (the studio that makes the show) is currently in talks with creators Carter Bays and Craig Thomas and Up All Night creator Emily Spivey to helm the new series that’s been referred to as How I Met Your Father. The spinoff series would introduce a new group of friends from New York and this time focus on quest for love from the female perspective. Though nothing has yet been made official, if the spinoff series does moves forward, the new cast could be introduced in the How I Met Your Mother series finale. How I Met Your Father diye, yeni kadroyla bir spinoff istiyormuş stüdyo. Eğer yapmaya karar verirlerse himym nin son bölümünde tanıtıcaklarmış yeni kadroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 himym deki annenin arkadaşları mı olcakmış bu da, öff bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yok himymdeki anne üzerindne gitmeyecek. Tamamen yeni kadro ama kadının gözünden olacak bu sefer işte. Tabii yine de meeh. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ulan butun sulaleyi yediricek bunlar dizi diye galiba, eltimi nasil tanidim, baldiza nasil kaydim, enistem beni nasil elledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 himymdeki anne olsaydı olabilirdi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 çocukların beyni akar baba hikayesi de dinlerlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 progamer said: said: 20th Century Fox Television (the studio that makes the show) is currently in talks with creators Carter Bays and Craig Thomas and Up All Night creator Emily Spivey to helm the new series that’s been referred to as How I Met Your Father. The spinoff series would introduce a new group of friends from New York and this time focus on quest for love from the female perspective. Though nothing has yet been made official, if the spinoff series does moves forward, the new cast could be introduced in the How I Met Your Mother series finale. How I Met Your Father diye, yeni kadroyla bir spinoff istiyormuş stüdyo. Eğer yapmaya karar verirlerse himym nin son bölümünde tanıtıcaklarmış yeni kadroyu. http://images.lazygamer.net/2012/09/Nooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 aquila said: eltimi nasil tanidim, baldiza nasil kaydim, enistem beni nasil elledi... Ahahahahaşsfjhaşsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ulan anneyi neredeyse bafilicek ama hala bitirmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Daha tanışmadılar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 son sahne çok iyiydi be try a little tenderness ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 barneynin kız versiyonunu izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Güzeldi ya tedin hatun psikolog çıktı yalnız. - And this is how Barney met your mom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar