Revenge Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Lars and the Real Girl Komedi gibi ama dram..oyunculuklar iyi sayılır..film de idare eder 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Tori said: Fransuxa said: sean penn sıçsa izlenir. Sean Penn dışında her karesinden hollywood klişesi fışkırıyor filmin. Ryan Goslinge gelene kadar 53895397934 tane HUNK diye tabir edilebilecek adam var lan, bu herif nasıl hala ordan ekmek yiyor. Oyunculuk ya da ne biliyim aksan falan da yok yani. sean penn bile çok yapmacık geldi bu filmde bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aman abi uzak durun. hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yildirimokur said: Oblivion : 7 Siz puana aldanmayın. Çünkü, filmin her saniyesinde Tom Kruz olsa bile, bilim kurgu filmi diye severek izledim. İşin içinde terkedilmiş gezegen varsa da cabasıdır benim için. Özgünlük beklemeden, sadece atmosferi için izlenebilecek bir film. http://horrornews.net/wp-content/uploads/2013/04/oblivion_ver5-movie-poster.jpg Puan doğru da "özgünlük beklemeden" biraz yanlış yöneltiyo bence. Bilim kurgunun başından beri işlenen temaya taze bi bakış açısı getirmeye çalışılmış sonuçta, her ne kadar hikaye içinde artık suyu çıkmış klişeler olsa da. Star Trek'teki the cube'a gönderme var, kaçınılmaz şekilde HAL9000'e gönderme var, enteresan fikirler de var. Sadece filmin ilk yarısında atmosferik yaprak tekno eşliğinde prototip ürün şovu yapılmış, gereğinden uzun kalmış oralar. Bi de Anna Kurylenko oynayamıyo ya. Sadece üzgün surat ve mutlu surat var kadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Django Ben çok beğendim ya. Önceki sayfalarda sırf Tarantino diye iyi diyosunuz tarzı şeyler vardı ama bence oscar alan filmlerin içinde en iyisi bu. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bonnie and Clyde Çok iyi filmdi..faye dunaway zamanında neymiş be 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cabot said: 7.5/10 böyle filmleri begenmemek elimde değil seviyorum . şu film iyidir hoştur da adamlar niye motosiklet kaskıyla dolasıyolar filmde anlıyamadım misal liderin odasına gider adam kapıda korumaların başında motosiklet kaskı vardır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 heran motorlara atlayip aksiyona gidebilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 House at the end of the Street Yer yer geren ama yetemeyen bir film..cenifer olmasa çekilmezdi 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bu adamın adı filmlerde niye hep jack lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Corn said: cabot said: 7.5/10 böyle filmleri begenmemek elimde değil seviyorum . şu film iyidir hoştur da adamlar niye motosiklet kaskıyla dolasıyolar filmde anlıyamadım misal liderin odasına gider adam kapıda korumaların başında motosiklet kaskı vardır .. adaleti en hızlı ulaştırma yolu motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Esnaf said: bu adamın adı filmlerde niye hep jack lan kemal sunal'ın da şaban'dı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Revenge said: Bonnie and Clyde Çok iyi filmdi..faye dunaway zamanında neymiş be 8/10 bunun remakei gelcek galiba bu seneler warrende jilet gibi adamdı vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sanssizsansli said: Corn said: cabot said: 7.5/10 böyle filmleri begenmemek elimde değil seviyorum . şu film iyidir hoştur da adamlar niye motosiklet kaskıyla dolasıyolar filmde anlıyamadım misal liderin odasına gider adam kapıda korumaların başında motosiklet kaskı vardır .. adaleti en hızlı ulaştırma yolu motor. iyide adamlar motor kullanmıyor kapı bodyguard ı gibi bi seyler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Esnaf said: bu adamın adı filmlerde niye hep jack lan oblivion izledin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ehehe aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 corn adamlar hava atmak gibi olmasın diye motorlarını göstermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://torrent-ultra.com/foto/dosyalar/4d29b227f9d5ab8.jpg Netflix'de gezerken gordum, hic izlememistim, izledim. O kadar kotuydu ki iyiydi. Ciddiye almadan, sirf aptalca eglenmek icin bakarsan 7/10, guzel film izleyeyim diye bakarsan 3/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 hangi magaradaydin birader? son 20 yildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 niye abi bütün kötü filmleri izlememiz mi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hikaye özünde ilginç. Ama çok fazla Amerikan goygoyculuğuna bulandırılmış. 6,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 GERGE said: http://torrent-ultra.com/foto/dosyalar/4d29b227f9d5ab8.jpg Netflix'de gezerken gordum, hic izlememistim, izledim. O kadar kotuydu ki iyiydi. Ciddiye almadan, sirf aptalca eglenmek icin bakarsan 7/10, guzel film izleyeyim diye bakarsan 3/10. bu filmin soundtracki güzeldi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 SOREN said: GERGE said: http://torrent-ultra.com/foto/dosyalar/4d29b227f9d5ab8.jpg Netflix'de gezerken gordum, hic izlememistim, izledim. O kadar kotuydu ki iyiydi. Ciddiye almadan, sirf aptalca eglenmek icin bakarsan 7/10, guzel film izleyeyim diye bakarsan 3/10. bu filmin soundtracki güzeldi yaa bence film efsanedir, soundtrackleri daha bi efsane.. zamanında kasedini almışlığım var mp3 lerini hala da dinlerim tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aynen aerosmith ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar