Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 said: Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey.. ahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 alalh belamı versin 3 saat sonra bende şarkı söyleyerek konuşucaktan devrelerim yandı bu film yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Laorx said: müzikal adı üstünde, hayatı boyunca müzikal izlememiş Türk halkı tabi boşaltır salonu. Hepsi tatava, hiçbiri bir esnaf müzikaline gitmemiştir.. Sweeney Todd'u da coni dep hatrına terketmemişti abi kızlar falan hep. Yoksa ben gittiğimde de ''Caner ck skldm bn hdi strbksa gdlm'' diyen tip çoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 evet toplasna 6 satır mı ne düz konuşma vardı, her ne kadar müzikal/opera/vs sikimsonikşey seven biri olarak ben de yer yer sıkıldım "abi yeter ama" dedim de, yine de 5/10 değil çok rahat geniş geniş 7/10 u var filmin ayrıca müzikal sevmeyen izlemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi 5/10 veren ben değilim noluyor ayrıca müzikal beğenmeyen, üstelik beğenmediği halde sinemaya giden, artist filmine gidip bu filmde konuşma yok diye parasını isteyen demet akalın seviyesindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kızım sana diyorum gelinim sen anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 dün el gringo diye bi şey izledim çok dandikti 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 get the gringoysa çok yanlış puan vermişsin fatoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0098022/?ref_=sr_5 Az bile vermişsin bu filme, az! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Sparkcaster said: abi 5/10 veren ben değilim noluyor ayrıca müzikal beğenmeyen, üstelik beğenmediği halde sinemaya giden, artist filmine gidip bu filmde konuşma yok diye parasını isteyen demet akalın seviyesindedir müzikâl beğenmemek suç değil ya. ama beğenmediği halde bilerek gitmek suç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Müzikallere ben de bayılmam da Sweeney Todd iyiydi be. Ayıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sparkcaster said: abi 5/10 veren ben değilim noluyor ayrıca müzikal beğenmeyen, üstelik beğenmediği halde sinemaya giden, artist filmine gidip bu filmde konuşma yok diye parasını isteyen demet akalın seviyesindedir Okuduğunu anlamayan da 7 yaşındaki kuzenim seviyesindedir..haydi takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 herkes yerini bilsin... o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.hachettebookgroup.com/_b2c/media/cache/41/b1/41b13524afe5fc8132d69f2e9622e717.jpg izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 göz var nizam var sen de bile bile lades edip izlemişsin be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben film konusunda 8 yaşında çocuk zevkine sahibim. kendimde geliştiremediğim tek şey şu yemin ederim. içinde robot olsun, canavar olsun, yaratık olsun, vampir olsun atlıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 imamizer said: ben film konusunda 8 yaşında çocuk zevkine sahibim. kendimde geliştiremediğim tek şey şu yemin ederim. içinde robot olsun, canavar olsun, yaratık olsun, vampir olsun atlıyorum hemen. aynen o yüzden favori filmim transformırs. robot oluyo olm araba bi de böyle bilimkurguda ışıyan mavi ışık varsa bitti. eriyorum. hele hele böyle havada bilgisayar ekranlarını eliyle sağa sola alıyo itiyo kakıyosa 5 saat olsa film izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 transformers ne ya 13 yaşında ergenliğe yeni girmiş gerçek -plastik meme ayırdetmeden meganfoxa fapfaplayan çocukların, ağzını büze büze dışş dışş fükşşş efektleriyle oyuncak alıp oynaması için çekilmiş bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 seviyorum senin bu kişilik analizlerini gold... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sen filmden anlamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 pink floydlu siyah kahveli tespitinden sonra kız olsam golda verirdim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ulan adamın hatrına izliyim dedim, tam da o siyah kahveli pink floyd kızı filmi çıktı. bildiğin overrated. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/4c/Lost_in_Translation_poster.jpg/220px-Lost_in_Translation_poster.jpg ayrıca bilerek malum şişko kızın olduğu afişten koymuyorum, o da overrated. belki biraz memerrated ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 goldbären said: transformers ne ya 13 yaşında ergenliğe yeni girmiş gerçek -plastik meme ayırdetmeden meganfoxa fapfaplayan çocukların, ağzını büze büze dışş dışş fükşşş efektleriyle oyuncak alıp oynaması için çekilmiş bir film. TRANSFORMERS NEYDİ? TRANSFORMERS EMEKTİ. AL YAZMALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.criticker.com/img/films/posters/The_Holy_Mountain.jpg puanvermekyakışıkalmaz/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar