Trias Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fransada bir lisede 15-16 yaşındaki çocuklar dolduruşa gelip hamile kalıyorlar. gerçek bir olaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 gayet güzel 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bourne serisinin son filmini seyrettim (2012). Ben Jason'ı başkası oynayacak,hikaye devam edecek zannediyordum ama olaylar öyle değilmiş. Güzel filmdi tavsiye ederim. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yapma abi ya. çok kötüydü film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Trias said: gayet güzel 9/10 samsara yı da izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Llama said: Trias said: gayet güzel 9/10 samsara yı da izle önceden seyretmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 allah amerikayı kahretsin. bu nası bi memleket lan. bizim burdaki zpaçileri görüyoruz döner bıçakları sallamalar falan tamam eyw diyoruzda yinede bizde bi merhamet var be kardeşim. araya bi tanıdık sokuyosun birinin amcakızı halaoğlu falan diyosun mevzunun yerini halı saha maçı alıyo kapanıyo konular bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bugün ben izlemedim.Bugün bir arkadaşım izlemiş. Beraber filme küfrettik. Burada da paylaşayaım dedim. Filmin varlığından 4-5 ay kadar önce soundtracki sayesinde haberim oldu. (Soundtrack linkleri aşağıda.) Klipleri: -Ohaaa. Post Apokaliptik, Nazili, Red Alert yapmışlar. Kirov bile var. Hem de güzele benziyor. Çüüüüş. Lan şarkı da aşırı güzel. nidaları eşliğinde izlemiştim. Film ise taş çatlasa 1.5/10 Hala üzülüyorum. Dur bugün bi daha izleyeyim de bir daha küfredeyim. http://www.youtube.com/watch?v=BZ-tQpzNdX4 http://www.youtube.com/watch?v=gwJH_vuVDJ4 (Orjinali alttaki.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UgqjnzkYPnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 en sonunda izledim ya. sevdim ben yüzüklerin efendisi özlemişim resmen. 7.5/10 yedilik film aslında şu haliyle ama buçuk da ikinci film potansiyeline verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Çok temiz 8.5 alır bu film. Anthony amca çok acaip bi insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://www.dvdsreleasedates.com/posters/800/A/A-Knights-Tale-2001-movie-poster.jpg 7/10 eğlenceli filmdi. Yannız böyle şovalye filmi diye açıpda direk We Will Rock You duymak (guitar solo kısmı trampetten geliyor fln asfd) garipdi. Müzik seçimleri ilginç olmuş asfd. Ama hoş filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://www.herseyyolunda.com/wp-content/uploads/2010/03/2009_precious_based_on_the_novel_push_by_sapphire_poster_002.jpg tanıtım yazısında fazla ağlak gibi durduğu için uzun zamandır izlemeyip erteliyordum fakat öyle değilmiş su gibi akıyor, nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey.. Tamam müzikal olacağını biliyordum ama yarısını müzikal yarısını dialog beklerken nerdeyse tamamı müzikaldi..Tüm film şarkı söyleyen bir russell crowe'dan bahsediyorum..şu oyuncu kadrosu bile filmi izletemediyse ne denir.. inanılmaz bir olay ya,bu film imdbden 7.9,evet yanlıs okumadınız 7,9 almıs.. 3 saat geçmek bilmedi..salonun çoğu yarısında çıktı zaten..kısacası aman diyim 3 saat değerli bir süre,oyuna gelmeyin 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bu film müzikal mi ya? oha hayallerim yıkıldı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 beklediğimden iyiydi lan.pek bir beklentim yoktu aslında kafa dağıtsın diye gitmiştim ama baya hoşuma gitti film (tu) bide james franco adamın dibi :D michelle williams da saçları hep boyle uzun gezsin mila kunis ten bile güzeldi filmde :D 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yukardaki oz filmine 3/10 benden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 The Breakfast Club 1985 Güzel filmdi. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Oz'a ben de 4/10 veriyorum beyler hayal kirikligi oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://www.deryabilgisayar.net/wp-content/uploads/2013/01/skyfall-2012-action-adventure-crime-movie.jpg bond luğu kalmamış artık, düz aksiyon filmine çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/desert_flower01.jpg Hep görüyodumm afisini. Izlemek bu geceye kismet oldu. Keske daha önce izleseymisim. Kesinlikle tavsiye ederim. Yeri geldi gülümsetti, yeri geldirdi düsündürdü, gözlerim doldu. Liya Kebede güzel oynamis. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 baraka samsaradan daha iyiymiş hakkat. anlatımı daha derli toplu, mesajı daha keskin. ama samsaranın da görsel kalitesi allah var dedirtti. ikisini de adam gibi 1080 izleyin. ben direk ham bluray indirdim ikisini de. gözlerim aktı. keşke 8k televizyonum olsaydı dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kaplumbağalar da uçar. sonunda izledim. çok etkliyeyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar