Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

işte ondan sordum. film normal gore filmi değil, hatta spoiler da verelim niyetli olan varsa izlemesin.

gore + seks, hatta seks de denmez direk sapkınlık son derece.

spoileri açıktan veriyorum izlemeyin filmi:

zorla tecavüz edilen kadın var, kelepçeli, iş esnasında başı kesiliyor ve tecavüz başsız bedene devam ediyor

erekte penisi göze sokarak (literally) adam öldürme sahnesi

newborn pron var ki anlatmaya gerek yok

ve bunlar ima edilmiyor fazlasıyla grafik olarak canlandırılmış.

hani "abi izlediğim en hasta film" diye izlenecek, hasta film falan değil, sadece bundan prim yapmaya çalışmış, kendini böyle sattırmış çakal bir film. hostel bile kat kat daha iyi. indirenler de izleemden silsin. cesetten tiksinmem falan deseniz bile vakit kaybı. geçe geçe yarım saatte izledim gene ona da yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/the-cabin-in-the-woods.jpg

önce ki sayfalarda bu filmi kötüleyene diyeceklerim var; sen haksızsın ve sana laflar hazırladım

neyini beğendin abi şunun bi söyler misin?

Tek artısı filmin teen slasher film gibi başlayıp öyle olmaması. Işık süzmesinin bile parlaklığını ayarlayan buton kontrol odasında, tüm yaratıkları serbest bırakan buton bekçi kulübesinde kapı girişinde =)

Sosyal ağlarda paylaş

sıçsa 3D izlerim diyorsun yani =) neyse..

Espriler çok iyiydi güldüm bi hayli. Ted'in seslendirmesi tam oturmuş =) Mila Kunis ise efsane
Ryan Reynolds ı gay rolünde görmek güzeldi yakışmış. 7/10

Ehh fena film değilde sonunda biraz sıçmışlar. Çok daha iyi olabilirdi. 7/10

bu adam yaşlanıyor. Eskisi kadar komik olmuyor filmleri
5/10

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

işte ondan sordum. film normal gore filmi değil, hatta spoiler da verelim niyetli olan varsa izlemesin.

gore + seks, hatta seks de denmez direk sapkınlık son derece.

spoileri açıktan veriyorum izlemeyin filmi:

zorla tecavüz edilen kadın var, kelepçeli, iş esnasında başı kesiliyor ve tecavüz başsız bedene devam ediyor

erekte penisi göze sokarak (literally) adam öldürme sahnesi

newborn pron var ki anlatmaya gerek yok

ve bunlar ima edilmiyor fazlasıyla grafik olarak canlandırılmış.

hani "abi izlediğim en hasta film" diye izlenecek, hasta film falan değil, sadece bundan prim yapmaya çalışmış, kendini böyle sattırmış çakal bir film. hostel bile kat kat daha iyi. indirenler de izleemden silsin. cesetten tiksinmem falan deseniz bile vakit kaybı. geçe geçe yarım saatte izledim gene ona da yazık.

+1

İzlemeyin abi.Cidden çok kötü film.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...