Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 7/10 Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://cf2.imgobject.com/t/p/original/A38qZr69DzqMZpoBwfLOD7Rp4UZ.jpg peh olmamış gibi ya fazla kopuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Uzuuun röportajları dayamışlar belgesel diye 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 6.7/10 Bu pek olmamış ya, fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/the-cabin-in-the-woods.jpg önce ki sayfalarda bu filmi kötüleyene diyeceklerim var; sen haksızsın ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eat pray love lanet olsun chick flick dramlarına düştüm gene 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Revenge said: Ted Çok kafa filmdi..izleyiniz 8/10 filmde kafa yapan tek şey mila.bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 mila'nın allahına kurban olayım adak etsin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 copry said: İndiriyorum ^^ calimero said: +1 izlediniz mi? srpski? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Haftasonu ancak , firsat bulamadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İzleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İğreneceksin yani boşu boşuna ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 işte ondan sordum. film normal gore filmi değil, hatta spoiler da verelim niyetli olan varsa izlemesin. gore + seks, hatta seks de denmez direk sapkınlık son derece. spoileri açıktan veriyorum izlemeyin filmi: zorla tecavüz edilen kadın var, kelepçeli, iş esnasında başı kesiliyor ve tecavüz başsız bedene devam ediyor erekte penisi göze sokarak (literally) adam öldürme sahnesi newborn pron var ki anlatmaya gerek yok ve bunlar ima edilmiyor fazlasıyla grafik olarak canlandırılmış. hani "abi izlediğim en hasta film" diye izlenecek, hasta film falan değil, sadece bundan prim yapmaya çalışmış, kendini böyle sattırmış çakal bir film. hostel bile kat kat daha iyi. indirenler de izleemden silsin. cesetten tiksinmem falan deseniz bile vakit kaybı. geçe geçe yarım saatte izledim gene ona da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Izlemiyim madem yaa anlatinca bile fena oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Zorla tecavüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ahaha istekli tecavüze inanan bir magandayımdır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Filmi nasıl daha kötü gösterebilirim derken bu çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Dafaq... Enteresan sahnelere hazırlıklı olun izleyecekseniz. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Flassh said: http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/the-cabin-in-the-woods.jpg önce ki sayfalarda bu filmi kötüleyene diyeceklerim var; sen haksızsın ve sana laflar hazırladım neyini beğendin abi şunun bi söyler misin? Tek artısı filmin teen slasher film gibi başlayıp öyle olmaması. Işık süzmesinin bile parlaklığını ayarlayan buton kontrol odasında, tüm yaratıkları serbest bırakan buton bekçi kulübesinde kapı girişinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 joss whedon--loverım o yüzden yok tuş çok kapıdaymış yok şuranın kablosu fazla kaçmış gibi şeylere takmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sıçsa 3D izlerim diyorsun yani =) neyse.. Espriler çok iyiydi güldüm bi hayli. Ted'in seslendirmesi tam oturmuş =) Mila Kunis ise efsane Ryan Reynolds ı gay rolünde görmek güzeldi yakışmış. 7/10 Ehh fena film değilde sonunda biraz sıçmışlar. Çok daha iyi olabilirdi. 7/10 bu adam yaşlanıyor. Eskisi kadar komik olmuyor filmleri 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Adam Sandler ne zaman komik olduki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 goldbären said: işte ondan sordum. film normal gore filmi değil, hatta spoiler da verelim niyetli olan varsa izlemesin. gore + seks, hatta seks de denmez direk sapkınlık son derece. spoileri açıktan veriyorum izlemeyin filmi: zorla tecavüz edilen kadın var, kelepçeli, iş esnasında başı kesiliyor ve tecavüz başsız bedene devam ediyor erekte penisi göze sokarak (literally) adam öldürme sahnesi newborn pron var ki anlatmaya gerek yok ve bunlar ima edilmiyor fazlasıyla grafik olarak canlandırılmış. hani "abi izlediğim en hasta film" diye izlenecek, hasta film falan değil, sadece bundan prim yapmaya çalışmış, kendini böyle sattırmış çakal bir film. hostel bile kat kat daha iyi. indirenler de izleemden silsin. cesetten tiksinmem falan deseniz bile vakit kaybı. geçe geçe yarım saatte izledim gene ona da yazık. +1 İzlemeyin abi.Cidden çok kötü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 6.5/10 kfc yemeyeceğim artık :) Nako said: Dafaq... Enteresan sahnelere hazırlıklı olun izleyecekseniz. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar