Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Rezalet ötesi.. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Posterinden belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://filmindirxq.files.wordpress.com/2011/10/oldboy.jpg Oldboyu izledim ilk kez. Hiç spoiler yemeden. Bir tek şu dil sahnesini bekledim ne zaman kescek diye goldbaren ayısı mı ne vermişti spoiler 5/10, kurgu vasat o kadar vasat ki çok efsane olabilecekken gözümde çok salakça bağlamış artık senaryoyu kim yazdıysa (burda editten önce yönetmene bok atmıştım vazgeçtim) nesine hayran kalmış insanlar çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Revenge said: Rezalet ötesi.. 4/10 ahaha böyle bi pazarlama yöntemi olur mu lan "aha işte bu vatikanın görmenizi istemediği film bak o bu." bok gibi film yaptık nasıl izletiriz'in tercümesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Berbat bir film daha...arkadaşla bi sürü korku filmi almıştık bu da sonuncusuydu...nokta atışı yapmışız yani ne izlediysek berbattı.. Film değil de olsa olsa film denemesi gibi birşey olmuş..atmosfer yok,oyunculuk yok,senaryo yok,e ne var lan it 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Korku filmi diye Exorcist olayına dalmışınız, yanlış olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Aynen öyle ya çok yanlış tercihler yaptık :) bi daha kolay kolay şeytan girmeli çıkarmalı film izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sparkcaster said: http://filmindirxq.files.wordpress.com/2011/10/oldboy.jpg Oldboyu izledim ilk kez. Hiç spoiler yemeden. Bir tek şu dil sahnesini bekledim ne zaman kescek diye goldbaren ayısı mı ne vermişti spoiler 5/10, kurgu vasat o kadar vasat ki çok efsane olabilecekken gözümde çok salakça bağlamış artık senaryoyu kim yazdıysa (burda editten önce yönetmene bok atmıştım vazgeçtim) nesine hayran kalmış insanlar çok merak ettim abi kurgu nasıl vasat.. yapma gözünü seveyim ya. hadi kurguyu geçtim, anlatım falan varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Hick. chloe moretz var diye izledim. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 jonq said: 8/10 Bok gibi film, 2 saat boyunca tirat dinletiyorlar insana, saçmasapan şekilde günümüze uyarlamışlar bi de eseri iyice gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-btvFw2kyHgQ/T0adZyzYhDI/AAAAAAAAARQ/gmbIEp9asf4/s1600/3idiots.jpg 9.5/10 ilk defa bu kadar yüksek puan veriyor olabilirim forumda.Çook beğendim,2 saat 44 dakikamı harcadığıma mutlu olduğum,değdiğini hissettiğim bana bir şeyler kattığına inandığım bir 3 saatti.Herkese tavsiye ediyorum,herkese.Özellikle üniversite öğrenimini bitirmemiş olanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 goldbären said: http://files.myopera.com/Zaphira/blog/Get-The-Gringo-Mel-Gibson1.jpg eğlenceli bir filmdi, iyi başlıyor iyi gidiyor. bazı kolpalar ve arasak plot hole'lar olsa da 90 dakikada kafa yormayan oldukça sempatik bir filmdi. mel riçi ye yakışmış piç kahraman rolü 7 veririm bende mel riçiden keyifli bir film olmuş.ama filmde gerçekleşen bazı saçma olayları durup sorgulamamak lzm. misal harir gibi drive filmini izleyip.ülkede polis yok mu o kadr adam ölüyor polis gelmiyor.kötü film.kafasında izlememek lzm filmleri sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://www.dramastyle.com/images/3/1/5542/Secretariat,-2010_5542_7.jpg AT/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Red said: guy riçi ye yakışmış piç kahraman rolü fede said: nerde lan guy riçi. adam götüyle izliyomuş filmleri o yüzden beğenmiyomuş lan abi ahahah..... daha da yanında red yazan post okumam şu bölümde adsfaffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 lan yukarda oldboya 5 puan verilirken uyuyan adamlar biz soyadlarını karıştırınca ortalığa dökülüyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Xenocide said: Revenge said: Rezalet ötesi.. 4/10 ahaha böyle bi pazarlama yöntemi olur mu lan "aha işte bu vatikanın görmenizi istemediği film bak o bu." bok gibi film yaptık nasıl izletiriz'in tercümesi ahaha, bir de true events yazmış,pazarlama yöntemi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bi çocukluğuma gideyim dedim http://i50.tinypic.com/jqlu10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 zeper said: http://1.bp.blogspot.com/-btvFw2kyHgQ/T0adZyzYhDI/AAAAAAAAARQ/gmbIEp9asf4/s1600/3idiots.jpg 9.5/10 ilk defa bu kadar yüksek puan veriyor olabilirim forumda.Çook beğendim,2 saat 44 dakikamı harcadığıma mutlu olduğum,değdiğini hissettiğim bana bir şeyler kattığına inandığım bir 3 saatti.Herkese tavsiye ediyorum,herkese.Özellikle üniversite öğrenimini bitirmemiş olanlara... şunuda uplamış olalım genelde böyle hindu(?!) filmlerine karşı önyargılıyım ama bu film çok güzeldir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Red said: lan yukarda oldboya 5 puan verilirken uyuyan adamlar biz soyadlarını karıştırınca ortalığa dökülüyor sdfds dostum bunu diyosun da. bir goldbären trademark olan fil hafızası attack bunları da demişsin? Red said: cidden sadece stingli soundtrack efsane.birde kesinlikle jean reno gözlükleri onun harici leonu ben beğenmiyorum. Red said: ama yıllar sonra leno tekrar izlim belki severim diye açmıştım.yarısında quit attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 leon ve pulp fiction işte sfds ayrıca beğenmiyorum =/= boktan kötü film.bunu da ayırt edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 leon u beğenmeye banlansın lütfen. ya o gider ya ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oldboy kötü her türlü tartışırım, ABİ ÇOK MARJİNAL YEAAAA diye ödül sadece, film korkunç bi şekilde bana hitap etmiyor da olabilir ama tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 pulp fictiona o konuda ben de kırgınım. neresine 9 vermişler anlamıyorum, ederi 7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oldboydan önce yediğin spoilerlar mideni doldurmuştur belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar