Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kıristiyan diyor da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 masakari bana dediysen onu çok alındım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Masakari said: googledan pahalı puro diye aratıp gelip buraya yazmayın entel dantel takılıcam diye şimdi isim verip ifşa etmek istemiyorum onlar kendilerini biliyor. ben yaptım bunu hem de ilk postumda dün gibi hatırlıyorum the top ten most expensive puros diye bir listeden yazdım hatta. puro içmiyorum, rakıyla da puro içilmez. muhabbet yeter, sigara içmeyenlerin rakı muhabbetini bok etmeyin iğrenç iğrenç pis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Black_Hand said: masakari bana dediysen onu çok alındım http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iPRbaUkOiM4#t=57s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 backwoods böğürtlen içiyorum sigarayı bıraktığımdan beri arada nefsimi köreltsin diye.pakedi pendikte 12 liraya bulabiliyorum, suadiyede 15 tl ye satıyo şerro bakkal. sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Black-ice said: üstüne bişey içmedim diyebilirim. http://www.discount-cigarettes-store.com/images/product_details/sni/Backwoods-Honey-Berry-Cigars.jpg mayıs ayında bunu önermişim. geçen ay freeshopta bunu görüp aldım ve fikrimi değiştirdiğimi ilan ediyorum. resmen paketini odaya koyun tütsü niyetine odayı kokutuyor böyle güzel bir siyah üzüm aroması olamaz. ancak tabi türkiyede yok heralde freeshopta buldum ben. hatta o kadar çok çeşidi vardı ki backwoodsun freeshopta, bu kadar çeşidi oldugunu bilmiyordum bile. http://www.walpertobacco.com/images/backwoods-grape.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 izmir kıbrıs şehitleri caddesi girişinde bir pasaj var orda bulunuyordu çeşit çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yanlız backwoods tam puro değil belirtmekde fayda var.ıslak puro mu ne deniliyor galiba bu çeşitlere.ayrıca türk kahvesi ilede güzel gider..(Allah dan sigara kullanmıyorum kullansam neler olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 romeo&julieta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 vasco de gama var makina purosu sert. balmoral var el sarımı yumuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar